Brzine,koliko sam shvatio,povecavaju samo uz novi ugovor,starim korisnicima shipak....,tj i oni ,da bi dobili povecanje brzine neta,moraju da potpisu novi dvogodisnji ugovor,bez obzira koliko imas staza kao kablovski korisnik....
i ja sam tako cuo. Da li je neko pitao sbb kako ce biti. Sta znaci to, novi-stari, neka mi povecaju racun za tih 50 dinara slobodno. Hej, 5Mb za 50 dinara, kad se samo setim paketa 128Kb za 1500 dinara!
Bezobrazni su ISP kod nas. Ako 1500 dinara kosta 15Mb download, vecini ljudi je dovoljno 5Mb paket za sve na internetu, i neka uvedu takav paket i prodaju za 700dinara, sto nije tri puta jeftinije...da rasterete sirotinju raju... Nego jok, dizi brzine a cene iste.
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: :: Brzine,koliko sam shvatio,povecavaju samo uz novi ugovor,starim korisnicima shipak....,tj i oni ,da bi dobili povecanje brzine neta,moraju da potpisu novi dvogodisnji ugovor,bez obzira koliko imas staza kao kablovski korisnik... :: ::
Zato sto postoji razlika u ceni od 40 dinara ne povecavaju svima nego samo `novim` korisnicima...
Znaci moras otici do neke od poslovnica SBB-a i potpisati novi ugovor koji ce suspenodovati tekuci i produziti ga na nova 24 meseca...
Mene i dalje nervira asinhronost D/U pa ovo je jos ocajnije nego sto je bilo sta se bre toliko stiskaju za upload...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Brzine,koliko sam shvatio,povecavaju samo uz novi ugovor,starim korisnicima shipak....,tj i oni ,da bi dobili povecanje brzine neta,moraju da potpisu novi dvogodisnji ugovor,bez obzira koliko imas staza kao kablovski korisnik... :: ::
Re: SBB povecao brzine interneta posle duzeg vremena
29.10.2013. 04:23
status: user broj poruka: 1219
.. 10 na 15mb.. pff
:: http://tinyurl.com/opb78p :: :: Sad videh na sajtu, ali meni je i dalje ista brzina, je l` su nekom pustene nove brzine? Bacite na speedtest :: :: Takodje, i fiber paketi su povecani, moglo je i bolje, al ajd`. http://tinyurl.com/b9vq6y :: :: MIX i TV paketi su takodje drugaciji http://tinyurl.com/qbjcn6 :: :: Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
POVECANJE BRZINA ZA SBB KORISNIKE 10/1 na 15/1.5 za 45 din vise.
`Evo sad sam bio da platim tv i net i imam informaciju iz prve ruke.
Ovo je sto se tice ljudi koji nemaju trenutno sbb net i hoce da ga uvedu, ugovor je od 2 godine.
Dakle od 15-og ovog meseca - 15/10/2013 pocetni paket koji je bio 10/1 i kostao 1500 din sada postaje 15/1.5 i kosta 45 dina skuplje nego sadasnji paket od 10/1
Sto se tice korisnika koji vec imaju ssb net od 10/1
NECE BITI POVECANA BRZINA TEK TAKO, moze da bude povecana i sve sto treba da se uradi jeste da se ode tamo licno ili dodju na poziv da se obnovi ugovor tj. krece novi na dve godine i takodje kosta 45 dinara skuplje nego trenutni.
U koliko neko ima 10/1 net i ne ode da produzi po novim uslovima tj kreira novi ugovor ostace na staroj brzini i staroj 45 din jeftinijoj ceni.`
A brzina krece od prvog ne od 15-og, to je jedina promena.
Nije tacno za cene, ja sam placao 10/1 2602 din,a sada ovaj duo silver placam 2590 din pa se mucim da nategnem tih 45 din sto si rekao da je skuplje kako to da opravdam sada lelel :)
Zakljucak: pusti fullHD video na youtube-u sa tvoja 2mb pa mi javi kad ti ucita. Ili skini 720p film od 4.5Gb dok ne popijes kafu s gostima.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Gde li se vama ljudi stalno žuri => meni 2Mbit završavaju posao samo tak :: :: a radio sam i na 1Gbit Internetu sa 128MB downloadom i Full 100Mbit konekcijama ( 12.5MB/s :: :: Zaključak :: :: 2Mbit ( 200k ) i više nego što ti treba...
ko baš izdrkava na HD => 360p na 26` TV, i više nego OK => +42` nek plaćaju ekstra brzine...
:: Zakljucak: pusti fullHD video na youtube-u sa tvoja 2mb pa mi javi kad ti ucita. Ili skini 720p film od 4.5Gb dok ne popijes kafu s gostima. :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Gde li se vama ljudi stalno žuri => meni 2Mbit završavaju posao samo tak :: :: :: :: a radio sam i na 1Gbit Internetu sa 128MB downloadom i Full 100Mbit konekcijama ( 12.5MB/s :: :: :: :: Zaključak :: :: :: :: 2Mbit ( 200k ) i više nego što ti treba...
Jedva cekam da obnovim ugovor :D dobijam jos i wifi ruter :D :D sala na starnu valja se sa njim saradjujem od 2006 i da mogu ko covek da kupim nesto na steam i da ne kukam sto je veliki file
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
SBB ako postane mobilni operater i ponudi dobre flat pakete
29.10.2013. 21:02
status: user broj poruka: 4515
za mobilni internet, napravice cudo.
Trenutno je kod operatera 100KB podataka 4-5 dinara sto je sramna cena, planiram uskoro da napisem jedan blogpost o tome kako 1GB mobilnog interneta izadje 400-500eura. A to je jedan update androida :)
:: za mobilni internet, napravice cudo :: :: Trenutno je kod operatera 100KB podataka 4-5 dinara sto je sramna cena, planiram uskoro da napisem jedan blogpost o tome kako 1GB mobilnog interneta izadje 400-500eura. A to je jedan update androida : :: :: ::
:: Gde li se vama ljudi stalno žuri => meni 2Mbit završavaju posao samo tak :: :: a radio sam i na 1Gbit Internetu sa 128MB downloadom i Full 100Mbit konekcijama ( 12.5MB/s :: :: Zaključak :: :: 2Mbit ( 200k ) i više nego što ti treba...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.