Da li je ovo moguce izvesti? Po default-u pidgin zahteva da skype bude instaliran i pokrenut (chime plug-in gubi smisao), pa me zanima da li je moguce zaobici to nekako (iako Skype koristi svoj protokol).
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
:: Da li je ovo moguce izvesti :: Po default-u pidgin zahteva da skype bude instaliran i pokrenut (chime plug-in gubi smisao), pa me zanima da li je moguce zaobici to nekako (iako Skype koristi svoj protokol) :: :: If wants and needs divide m :: Then I might as well be gone.. ::
Znam ja za plugin, ali on radi samo dok radi i skype.
Pretpostavio sam da nece moci to shto ja hocu. Evo sad cu da probam Trillian, pa ako on to mozhe resheno. A shto se tiche `spyware-a`, videcu da nateram ljude da predju na neshto drugo (jer imam desetak ljudi koji koriste samo skype).
Edit: Trillian zavrshava posao za windows, a shta cemo sa linux-om?
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.