Instalira se manuelno pošto nije sa Chrome Web Store-a. Menu/Settings/Extensions i samo prevučeš skinuti fajl u otvoreni prozor. Skida po principu `odaberi kvalitet i skidaj`. A ako hoćeš neko malo slobodnije rešenje (da možeš da tvikuješ po želji) onda su ti bolji predlozi iznad.
ljudi, obicna web adresa http://www.keepvid.com/ koja zahteva javu i to je sve, copy YT URL, paste na sajtu, gde se nudi download svih rezolucija u svim video formatima i audio. Nikakva instalacija nije potrebna dosadnih programa za download
*ebo mamu... tek sad videh da ne moze 1080p... Sorry, nisam do sada ni obracao paznju posto skidam samo predavanja (kojih nema, a i ne trebaju mi u boljem kvalitetu od 720p).
@hecate Ne trci pred rudu! Ne moze tu nista ni JDownloader. Ako pod 1080p smatras onaj *.tmp fajl od 24.72MB, grdno si se prevario (probano sa tvojim linkom i azuriranim JDownoader-om).
:: Kad ne prate moderne trendove : :: Proverio sam sve i ni jedan ne radi sa 1080 tj verovatno youtube ne nudi tu opciju osim za gledanje : :: :: ::
Internet Download Manager skida na 1080p, ostali ne nude tu opciju ili nude a skidaju na 720p. Ne kapiram što. Pre nekoliko dana sam skidao jedan klip na 1080p preko Chrome plugin-a što sam gore naveo. Sad nudi opciju 1080p, ali skida na 720p.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.