Kako podesiti pozicije statusnih ikonica na Facebook stranici?
STRANA 1 OD 1
operator
Kako podesiti pozicije statusnih ikonica na Facebook stranici?
14.10.2013. 01:04
T55067
status: user broj poruka: 4264
To sam uradio na svom profilu prije pola godine, ali se ne sjecam preko kog programa. Da li neko ima ideju i da li to i dalje funkcionise sada ? Podesavanja gdje se pomjeraju pozicije notifikacija zahtjeva za prijateljstvo, pa da ugasim obavestenja itd. Koji ima sada program, posto se stvarno u to ne razmijem, a sebi sam podesio kako mi odgovara, a sada i prijatelj hoce da mu bude ista stranica, kao i meni.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Ne koristim fb vise skoro uopste ali da probam da pomognem. Za takav neki program nisam cuo. Ali, uz greasemonkey je moglo da se dosta toga menja, naravno te promene zu vidljive samo iz browsera na kom su skripte. Mislim i da ima gomila extenzija koje menjaju funkcionalnost i izgled fb-a pa mozda da pokusas sa njima.
Hvala na sugestiji, ali to vec znam. Potrebno je trajno da se promjeni status i izgled. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.