Nije mi jasno svakodnevno otvaranje ovakvih tema na PCB.Jbt,pa ovo je IT forum,a u zadnje vreme mi dođe na isto kao da kupujem `vandal` ili `bruka` magazine...
Da se ne lazemo TO mora da bude lepo, vizljasto i privlacno za oko...
ONO nije nista od navedenog, a ponajmanje `telegentno``...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Da stvari budu jasne.. Starleta je usvojena titula za modernu kurvu ! Kakva god da je kurva je kurva..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Danasnjoj omladini ovo je `vrh`, `bomba`, `ultra riba`, `boginja`, `kraljica` itd... uz obilje posedujucih i uterativnih dopunskih komplimenata...Kad im pokazes prirodnu devojku kojoj je sve na svom mestu obicno dobijes komentar `bah, nista posebno`.
Afiniteti se menjaju, pa i kriterijumi lepote...degenerativno, nazalost.
:: Da se ne lazemo TO mora da bude lepo, vizljasto i privlacno za oko.. :: :: ONO nije nista od navedenog, a ponajmanje `telegentno``.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
neda je ruzna nego za medalju. Gde je tu glas/naglasak + malo vise kila nego sto bi trebalo za tu profesiju (mada zavisi mozda je jeftina onda je oprostivo) za 3-5 godina ima da bude kao trokrilni orman jer mi deluje da ce da se utovi.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
:: Majko moja.. :: Dokle god neko placa da drnda i sponzorise ovo, bice i njih :: :: Ali ova likusa sto ima gadnu facujednom, barem meni :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Time sto sam ipak pogledao klip, pojedinacno sam, kao i glasanjem, doprineo da popularnost nekoga ko to ne zasluzuje, bude makar za jos jedan pedalj veca...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.