Mozilla Firefox problem sa konstantnim iskakanjem upozorenja
STRANA 1 OD 1
JE3A
Mozilla Firefox problem sa konstantnim iskakanjem upozorenja
07.10.2013. 22:24
T54973
status: user broj poruka: 913
Pozdrav svima. Prekjuce sam update-ovao Mozillu i evo vec mi se par dana pojavljuje ova poruka kada otvorim nov tab gde su mi bookmarks:
`You are currently using an old non-secured browser version. To update your browser to the latest secured version click OK and then install the BrowserSercurityupdate file.` Kada kliknem na OK, onda mi iskoci prozor da skinem fajl: browsersecurityupdate.exe
Verujem da je u pitanju nesto od gamadi, pa ak imate savet (ako se i vama ovo desavalo) javite da znam sta da radim. By the way, koristim Aviru (koja odlicno radi) i do sada mi se ovo nije desavalo. Unapred hvala!
Pozdrav svima!
CM HAF 932 AMD FX 8320@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix LED Seagate 1TB + Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W G105+MX518
``This last update I installed was a `Browser Security update`. I had been purposely been ignoring it for days when I accidentally pressed `OK` earlier this evening. It installed 5 different extensions. THE SCARY PART: Every single app had ridiculous permission settings that had nothing to do with the app`s purpose and almost all had permissions that required viewing of all passwords/usernames``
Ako jesi, skidaj AVG-a i zaboravi ga. Instalisi nesto posteno (preporuka: avast!9 beta, free).
precesljaj sa malwarebytes anti-malware. Ako ne pomogne probaj drugi av (a ni scan iz safe moda nije na odmet). ako ni to ne uspe, ukucaj ime tog fajla na google pa ce ti sigurno, ako je gamad u pitanju, izbaciti soluciju tj cime je cistiti.
Ako ni to ne urodi plodom, ili format, ili pazaris Mac pa nemas problema :)
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.