Za Beograd imas Infograd - online, offline, besplatan. A sto se tice tog pomeranja, imas problem sa OS-om, pretrazivacem ili plugin-ovima... Online verzija PlanPlus-a 0k radi preko svih pretrazivaca tako da problem lezi u tvom racunaru.
I ja sam imao taj problem i na Firefox-u i Chrom-u a onda sam otkrio Internet Explorer gde sve radi kako treba :D Jedino za to ga i koristim,ziveo IE :D
:: ma nece brate jebe me nesto ne mogu da pomeram levo desno kad nadjem ulicu samo zum radi : :: :: :: :: :: :: Ako neces da platis, koristi online verziju :: :: :: ::
...citam i ne verujem, da li je moguce da smo toliki skotovi. Likovi non stop upgraduju PlanPlus sa sve vise i vise gradova, ulica itd, a ljudima tesko dati 500din da podrze projekat!
Strasno...
:: ...citam i ne verujem, da li je moguce da smo toliki skotovi. Likovi non stop upgraduju PlanPlus sa sve vise i vise gradova, ulica itd, a ljudima tesko dati 500din da podrze projekat :: :: Strasno.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 797 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
sta ce ti kad imas na androidu google map ,ukucas ulicu u search i on ti pokaze lokaciju.Ili recimo ako trazis banke on ti pokaze sve lokacije odredjene banke itd...
da ukuca ime stajalista odakle krece negde i ulicu gde treba da ide i treba mu gsp usmeravanje. ali to da je ovako korisna stvar i 500 din treba dati, to stoji. barem u normalne stvari iz domace proizvodnje treba uloziti nesto. ovo strano sve bre piratsko samo rokaj.
Ovo je naprosto divno... Upravo ste prikazali osobinu zbog koje smo omrznuti u svetu opravdano. Vidite kako ste vi slozni da platite kada je nesto nase, a zato koliko je vas platilo igrice koje kostaju neke i po 300-500din posle nekoliko god...Original... Ali zato ste prvi da psujete i da se bunite kada nemate odakle da ukradete novu igricu da igrate. Ne pokrivam sebe i sam skidam, nekada placam i originale ali vi ste pokazali osobinu koju nema mnogo naroda i zato se nikada nemojte pitati zasto Anti-Srpska kampanja worldwide, zasto Srbi izumiru i zasto prema Srbina ne vaze isti zakoni koji vaze za druge nacije. Zato sto sami Srbi nisu kao ostali i zato sto su sposobni i prema svojima da cine nepravde kakve drugi nisu ni prema neprijatelju. Vidite kako vi znate da 500 kinti nije velika cifra, kako bi vi divno mogli tako bar po 500 kinti da se odreknete dve pakle cigara sledeci put kada hocete da igrate Crysis 3 ili 4. Kako bi skocili da vam ih zatrazi neko besni i spremni da delite linkove za pljacku... Nemojte da se cudite nepravdi prema nama nikada.
Tako lako i svima dostupno da plate u inostranstvu bilo bi lakše platiti neki sitniš za igre/programe nego se zezati sa krekovima, ali... Ja sam potpuno za to da se pomažu domaći. Šta misliš da će ameri da se bune ako neko mazne neki naš program ???. Još ako NSA tu može malo da profitira......
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.