Jedno pitanje za one koji vec koriste, je l moguce primiti novac na mb racun a da taj racun nije povezan sa nekom nasom bankom? (jos uvek). Znaci u sustini ja bih da mi legnu pare a da za nekih 15-20 dana povezem sa recimo Intesa i da onda podignem. I koliko vidim mb je sada skrill?
Moras da imas devizni racun u toj banci, i da kazes ljudima da ces primati novac sa Skrill-a.Trebaces i one izjave da podpisujes svaki put kad dignes novac, pa i zbog toga. Novac moze da ti stoji na skrill-u dokle god ga ne podignes..
mislim da može, stoji kod njih dok ti ne povežeš račun sa Skrill-om. Mada je savet da to odradiš obrnutim redom. U Intesi će ti trebati dva devizna računa, jedan običan i drugi vezan za Visa internet karticu (bar je tako bilo pre 2 godine)
hvala za odgovore, sad videh na sajtu skrilla da novac moze da stoji na account-u iako nije verifikovan niti povezan sa bankom. Za 2-3 nedelje cu srediti u Intesa racun pa cu izvrsiti povezivanje. Verifikacioni kod sam vec narucio da stigne na kucnu adresu.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.