Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Postavljanje flash-a na internet
STRANA 1 OD 1
arsaD Postavljanje flash-a na internet 27.08.2007. 19:29 T5397

status: user
broj poruka: 412

S`obzirom da prvi put postavljam sajt na internet,imam pitanje sto se tice prikazivanja flash animacija.Dakle,uradjene flash animacije u okviru sajta nisu vidljive pri prikazivanju sajta na razlicitim racunarima,pa da li pre hostovanja sajta
moram da izvrsim neka podesavanja vezana za flash, ili je u pitanju nesto drugo.Napominjem da je sajt uradjen u najnovijoj verziji Dreamweavera i Flash-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik 27.08.2007. 21:00 #26311

broj poruka: 726

Mozes li dati malo vise informacija - za pocetak,da li si obavio formatiranje (File - Publish - Formats,cekiras .swf i .html?)
bikili ... 27.08.2007. 21:27 #26317

broj poruka: 17
Možda može da ima veze sa pretraživačem, sa verzijom koja ne podržava novije flash animacije. Meni se slično dešavalo sa frontpage-om
nikolina

-ShonE- Re 28.08.2007. 09:55 #26337

broj poruka: 3529
Generalno moje misljenje je da na tim racunarima na kojima nisi mogao da otvoris, fale nove verzije flash player-a, ne bi trebalo da je nista drugo u pitanju. I ja se igram po malo u flash-u, tako da imao sam sl. problema, ali samo ovakvog karaktera, i jos nesto, u pretrazivacu imas opcije koje su mislim po default-u cekirane da offline flash fajlove sa kompa(hdd-a) ne prikazuju, vec ti izbace upozorenje, tako da je mozda i to u pitanju.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
geloso :: 28.08.2007. 16:38 #26350

broj poruka: 584

exportuj u nizu verziju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs