Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Koga da ti bude zao?Takve ne treba zaliti,greh je i zaliti ih. To sve treba na lomacu kao nekad kad su spaljivali vestice. Sljam.Sljamovska drzava !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
`To sve treba na lomacu kao nekad kad su spaljivali vestice.`
08.07.2013. 00:37
status: user broj poruka: 1187
Lomače treba priuštiti onima koji im to omogućavaju... A ovih će uvek biti... Eviva Lola Krmpotić! Ipak, kad bolje razmislim, najbolje i najsigurnije je spaljivanje...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ovo mora da je namesteno.Nemogu da verujem da ovako nesto postoji! Ovo je neka sprdacina teska?Kakva je ovo uopste emisija?Ko bre sve ovo izmislja?
Kako god, vi potrosiste pola sata gledajuci to. Sta se toliko izcudjavate kao da je prvi put. Kao, niste videli na sta lice Preljubnici, Porodine tajne i jos milion stvari. Lepo kazem da je svaka TV djubre koje treba ignorisati. To je izmisljeno zarad zaradjivanja para zaglupljivanjem ljudi. Jedina svrha i namena.
Takvih fenomena je oduvek bilo, na stranu sto ovi tamo primaju pare da bi bili zanimljivi a sredstva se ne biraju jbg. Nisu oni nista cudni (premda napominjem da ne znam o cemu se radi ali znam koja je curka u pitanju) i niti su nesto zanimljivi Meni su mnogo zanimljiviji komentari onih koji se kao groze toga ali uvek su tu da odgledaju i podele svoje misljenje o njima sa narodom. Pa jos naprave teme po forumima i pitaju se kako neko moze ovo da objavi a u stvari rade to isto. Psihopata kao covek pun protivurecnosti uvek nadje nove nacine da zablista. tako je bilo i ovaj put. Narocito kada on kao patoloski lazov krene da moralise... Bravo za njega, zaradio je kviska! Necete verovati ali vi koji gledate ova govna niste mnogo bolji od njih, koliko god sebe ubedjivali u suprotno. Reality show su tu da vas zatupe, skrenu paznju sa mnogo bitnijih stvari koji potresaju ovo nase bedno drustvo (mada je tako svuda) i bogami rade odlican posao. Svaki put kada progoorite o tome samo ste pomogli u popularisanju tih devijantnih pojava...
Posvetio sam im 17 sekundi vremena i reko cao... Za ovako nesto ne treba puno vremena da se shvati sta je po sredi...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Takvih fenomena je oduvek bilo, na stranu sto ovi tamo primaju pare da bi bili zanimljivi a sredstva se ne biraju jbg :: Nisu oni nista cudni (premda napominjem da ne znam o cemu se radi ali znam koja je curka u pitanju) i niti su nesto zanimljiv :: Meni su mnogo zanimljiviji komentari onih koji se kao groze toga ali uvek su tu da odgledaju i podele svoje misljenje o njima sa narodom. :: Pa jos naprave teme po forumima i pitaju se kako neko moze ovo da objavi a u stvari rade to isto :: Psihopata kao covek pun protivurecnosti uvek nadje nove nacine da zablista. tako je bilo i ovaj put :: Narocito kada on kao patoloski lazov krene da moralise.. :: Bravo za njega, zaradio je kviska :: Necete verovati ali vi koji gledate ova govna niste mnogo bolji od njih, koliko god sebe ubedjivali u suprotno :: Reality show su tu da vas zatupe, skrenu paznju sa mnogo bitnijih stvari koji potresaju ovo nase bedno drustvo (mada je tako svuda) i bogami rade odlican posao :: Svaki put kada progoorite o tome samo ste pomogli u popularisanju tih devijantnih pojava.. :: ::
TV ne gledam vec par godina , za farmu znam od ranije - totalno me ne zanima , odgledao sam youtube snimak a znajuci od ranije pink slazem se - treba ga zatvoriti !
:: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sc5X7fEhH6 :: :: Na ovaj Pink treba baciti BOMBU!! :: :: Pa jel mozemo jos vise da potonemo majku mu? :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Od svega je sto je pare uzeo covek koji je okrivio Srbe za rat u Bosni i to sto je on proveo godine na ratistu pijuci kisnicu.A sad su mu dobre srpske pare.
`S obzirom na to da je 68 odsto stanovništva pratilo proglašenje pobednika`
09.07.2013. 15:46
status: user broj poruka: 1187
`...68 odsto...` vs `...40 hiljada...`
Jbt. `68 odsto`... `Boze dokle vise?!`, više i nije pitanje...
`Karleuša otkazana zbog „Farme“`
Marija Lazić, voditeljka emisije „Tačno u podne“, kaže da JK juče nije gostovala u emisiji zbog „Farme“: - Emisija je otkazana, ali ne zbog Jelene Karleuše, već zbog višečasovne reprize finala „Farme“. S obzirom na to da je 68 odsto stanovništva pratilo proglašenje pobednika, ovih dana će sve emisije biti posvećene farmerima i rijalitiju, koji je, očigledno, ceo region pomno pratio.`
:: Takvih fenomena je oduvek bilo, na stranu sto ovi tamo primaju pare da bi bili zanimljivi a sredstva se ne biraju jbg :: Nisu oni nista cudni (premda napominjem da ne znam o cemu se radi ali znam koja je curka u pitanju) i niti su nesto zanimljiv :: Meni su mnogo zanimljiviji komentari onih koji se kao groze toga ali uvek su tu da odgledaju i podele svoje misljenje o njima sa narodom. :: Pa jos naprave teme po forumima i pitaju se kako neko moze ovo da objavi a u stvari rade to isto :: Psihopata kao covek pun protivurecnosti uvek nadje nove nacine da zablista. tako je bilo i ovaj put :: Narocito kada on kao patoloski lazov krene da moralise.. :: Bravo za njega, zaradio je kviska :: Necete verovati ali vi koji gledate ova govna niste mnogo bolji od njih, koliko god sebe ubedjivali u suprotno :: Reality show su tu da vas zatupe, skrenu paznju sa mnogo bitnijih stvari koji potresaju ovo nase bedno drustvo (mada je tako svuda) i bogami rade odlican posao :: Svaki put kada progoorite o tome samo ste pomogli u popularisanju tih devijantnih pojava.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.