Znam vec duze vreme da moze da se uradi `sinhronizacija` odredjenog sajta i da se za taj sajt vrsi samo update a da se u medjuvremenu taj sajt koristi offline.
Znaci, treba mi objasnjenje sta treba da uradim da bih odredjeni sajt gledao offline.
Otvoris stranicu u Internet Explorer-u.Zatim Favorites - Add to favorites - Make available offline - OK,pocinje sinhronizacija.Kad se sinhronizacija okonca,klikni na npr. link 1.Zatim se vrati na pocetnu i klikni na npr. link 3 (mozes birati i linkove unutar postojecih,nije vazno,ovo je samo primjer).Sada ides na File - Work offline cekiras.Ponovi postupak sa linkom 1 i linkom 3.Zatim se diskonektuj i moci ces da pristupis izabranim linkovima (na nekim sajtovima i linkovi koje nijesi otvarao bice dostupni u offline modu,uz ogranicenja,ali je najsigurniji postupak koji sam naveo kao primjer).
Sledeci put kad budes otvorio IE (ukoliko nijesi konektovan,a aktivirana je Work offline opcija),pitace te da li zelis da startujes browser u online (Connect) ili offline (Stay offline) modu.Izaberi Stay offline.Zatim idi na Favorites i izaberi stranicu koju si sinhronizovao za offline mod.Ukoliko offline opcija nije ukljucena,prilikom starta IE neces moci nista da otvoris,sve dok je ne aktivras. To je to.
Pozdrav, mozesh da probash program `webzip` ...on radi upravo to....ubacish adresu i `dubinu` linkova koju zelish i on sve skine u jedan folder koji ti odaberesh. Pod dubinom linkova se podrazumeva sledece , npr : DUBINA link 0 vesti.com 1 `novosti` (link na stranici https://www.vesti.com) 2 `danashnje` (link na stranici `novosti` 3 ` domace` (link na stranici `danashnje`) 4 .....
u princicu je 2 dovoljno, mada ja obichno idem sa 3 ...traje nekad malo duze....ali dobijesh ceo sajt na hard-disku. u naprednim opcijama mozesh da birash da li da program skine i slike, muziku itd.....birash po extenzijama.... vrlo fino radi program....preporuchujem verziju 3.5 :-)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.