At YouTube, we believe that everyone has the right to love and be loved. We strive to make YouTube a place where all communities can feel proud to express themselves and connect through video. That`s why we`re proud to stand with the LGBT community and support equal rights and marriage equality for all.
JOIN IN: Who, what, or why are you #ProudToLove? Upload a video or share a post with #ProudToLove in the title so others can find it.` `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Masovno ispiranje mozga ljudi sa svih strana, u svakom trenutku, na svim medijima
28.06.2013. 10:47
status: user broj poruka: 1886
To i jeste način kako su REPROGRAMIRALI mozgove velikog dela populacije (pogotovo žena) - jer funkcija `ispiranja mozga` i jeste REPROGRAMIRANJE STAVOVA LJUDI: bombarduju se i zasipaju jednom `idejom` po principu `hiljadu puta ponovljena laž postaje istina`, sve dok se mozgovi mediokriteta ne `predaju`, popuste, i u njima ostane `upisana` ta ideja. (o pravima homosa)
nekada je u staroj Grckoj bio ponos biti `peder`, tako da mislim da su oni zacetnici svega.. doduse toga je bilo i u kamenom dobu, i tada je covek bio ljubopitljiv
Neko je u davna vremena na vatru slučajno bacio stabljiku konoplje
28.06.2013. 10:54
status: user broj poruka: 1886
...Pa se malo naduvali, istripovali - a možda su i grillovali neke psihodelične pečurke... Posle takvih stvari je sve moguće :)
A što se tiče `stvari koje su oduvek postojale, pa ih trebamo prihvatiti, usvojiti` - i stršljeni su oduvek postojali (pogotovo oni ogromni, japanski) - pa to ne znači da ih želim u svojoj blizini, i da bih se mogao naviknuti na njih... I besnilo/malarija/muve govnare postoje oduvek - pa to ne znači da ću se ikada naviknuti na njih, i tolerisati bilo šta od toga u svojoj blizini... I poplave postoje otkad je sveta - pa to ne znači da su korisne...
Ponos? Ne bih rekao. Jer kao sto ima danas normalnih ljudi, bilo ih je i tad.
:: nekada je u staroj Grckoj bio ponos biti `peder`, tako da mislim da su oni zacetnici svega.. doduse toga je bilo i u kamenom dobu, i tada je covek bio ljubopitljiv :: :: ::
Re: Neko je u davna vremena na vatru slučajno bacio stabljiku konoplje
28.06.2013. 11:15
status: user broj poruka: 2270
Pedera je uvek bilo isto - 2-5% zavisno od populacije. Meni oni ne smetaju, smeta mi gey lobi. Peder je osoba koga privlači isti pol, a gay lobi je, ko i svaki lobi, udruženje radi sticanja para i moći. Kompletna kampanja koja se radi oko pedera nema veze sa njima samima, ima veze samo sa parama i politikom. A poplave su ponekad vrlo korisne, kao i šumski požari. Npr. poljoprivreda doline Nila se kompletno oslanja na redovne poplave.
:: A što se tiče `stvari koje su oduvek postojale, pa ih trebamo prihvatiti, usvojiti` - i stršljeni su oduvek postojali (pogotovo oni ogromni, japanski) - pa to ne znači da ih želim u svojoj blizini, i da bih se mogao naviknuti na njih.. :: I besnilo/malarija/muve govnare postoje oduvek - pa to ne znači da ću se ikada naviknuti na njih, i tolerisati bilo šta od toga u svojoj blizini.. :: I poplave postoje otkad je sveta - pa to ne znači da su korisne...
ne bre, mislio sam zvanicno, nije bilo zabranjeno nego je bilo cenjeno.. sada naravno nije, ali normalnih ljudi je svakako manje sada nego tada
:: Ponos? Ne bih rekao. Jer kao sto ima danas normalnih ljudi, bilo ih je i tad. :: :: :: :: nekada je u staroj Grckoj bio ponos biti `peder`, tako da mislim da su oni zacetnici svega.. doduse toga je bilo i u kamenom dobu, i tada je covek bio ljubopitljiv :: :: :: :: :: ::
Pederastija. Sve to svedoci kako su bili perverzni ljudi. Da je to normalno, svi bi danas bili takvi, neko bi bio gospodin, a neko rob!
:: ne bre, mislio sam zvanicno, nije bilo zabranjeno nego je bilo cenjeno.. sada naravno nije, ali normalnih ljudi je svakako manje sada nego tada :: :: :: :: Ponos? Ne bih rekao. Jer kao sto ima danas normalnih ljudi, bilo ih je i tad. :: :: :: :: :: :: :: nekada je u staroj Grckoj bio ponos biti `peder`, tako da mislim da su oni zacetnici svega.. doduse toga je bilo i u kamenom dobu, i tada je covek bio ljubopitljiv :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Drugari, da vam kazem nesto, ovo je smesna tema i zamajavanje masa da ne vidi sta im se sprema... Ne bi da mracim, ali mi deluje kao da se sprema robovlasnicki sistem na globalnom nivou. Umesto da zapad, na kome su realno ljudska prava i PRAVA RADNIKA bila daleko iznad ostatka sveta, izvrsi pritisak na ostatak sveta da poboljsa prava radnika, desilo se sledece - na zapadu je KAPITAL POBEDIO DEMOKRATIJU. Mocnici su iselili pogone u razne zemlje sveta gde ljudi rade za dz (tu smo i mi), postali mnogo jaci od drzave koja je njihova marioneta i iz mesec u mesec obaraju prava radnika i na zapadu da bi bili konkurentni sa ovima iz ostatka sveta koji rade za dz. Veliki sindikati se rasturaju, firme se rasparcavaju da ne mogu radnici da se organizuju, svima se skracuju ugovori na po par godina. Na kraju ce svi da rade za dz i moci ce da ih otpuste kad hoce i da ih teraju da rade i subotom i nedeljom. Dok nam uklanjaju mozak i mud@ dali su nam anesteziju da ne vidimo sta se desava - fudbal 24 sta dnevno 10000 liga, farme, grand parade i ostala sr@nja, gej brakovi, nekoj drolji ispala bradavica skandali, hleba i bezbroj igara. A preko neta i mobilne mreze mogu da kontrolisu sve - ko se gde nalazi, sta prica, sta MISLI. Ne kazem ja da sam kuci i nemam za leba, snalazim se i snaci cu se i u takvom sistemu, ali mi se uopste ne svidja kuda ovo vodi.
+1 Ali ne mozes da dokazes idijotima da se ne mesaju u tudj zivot.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Ko je gay bice gay, ko nije, nece, :: niti ce gay da postane strejt :: niti ce strejt da psotane gay, :: sta se sekirate, ko vas dira :: :: I ja sam protiv parada pnosa i smaranja, :: senzacionalizma i exponiranja, cisto da se razumemo. :: Ali niko vas na kraju i ne dira, zar ne :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
@imarkovicu i ostalim neupucenim kolegama: NIKADA, ni u Antickoj
28.06.2013. 18:30
status: user broj poruka: 10998
Grckoj ni u Rimu, homoseksualizam nije bio ZVANICNO prihvacen i zakonom odobren! Druga je stvar sto su pojedini patriciji (rimski) i pojedine istaknute licnosti u Grckoj (i to gotovo iskljucivo Atinjani) de facto BILI homoseksualci (biseksualci) i sto to nisu sakrivali, iz prakticnih razloga (a nisu ni morali, jer su ih stitili novac i moc, uopste). Homoseksualizam je ``cvetao`` u periodima ``dekadencije``, odnosno tokom vladavina tirana poput Tiberija, Nerona, Kaligule, kada je i inace dolazilo do erozije javnog morala. Problem je dobro razmotren u Platonovim delima (Gozba) i delima Petronija Arbitra (Satirikon)... U svom delu ``O zenama``, zanimljivu studiju napisao je i Artur Shopenhauer (jedan od vodecih evropskih mislilaca nove ere).
Nije bio moguc ni homoseksualni brak - ovi ljudi su se zenili (ziveli u braku sa zenom/zenama) - legendaran je Sokratov ``slucaj`` - a njihovi homoseksualni partneri su bili ``prijatelji``, ``bratici`` ili sluge/robovi, osobe koje su manje-vise zivele na imanjima ovh ljudi...
I nije problem u tome sto neko ima ove ili one preferencije u smislu polne privlacnosti - ono sto mnoge od nas danas zgrazava i iritira su MILITANTNOST i REPRESIVNOST ``promotera`` homoseksualizma... Tu, u punoj svojoj meri dolazi do izrazaja cuvena (upozoravajuca!) poslovica: das li mu mali prst, odmah ce ti uzeti celu ruku... Think about it...
Da se razumemo otkrivena je nova bolest krajem 2011 a zove se Homofobija.... Sto kaze moj ortak do svoje 34 sam bio zdrav prav sad su mi nasli oboljenje i to akutno ja se preseko .. kad se covek zeza da ima homofobiju..... :D puko sam od smeha... a onda reko aj da vidim malo sta kaze cika gugl i da postoji taj termin nije jos zakonski potackan ali bice... tako da momci zao mi je vas koji se prepoznaju ali... imate homofobiju WLLCOME TO THE CLUB :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Obzirom da je Youtube deo Google-a i obzirom da niko nikoga ne primorava da koristi ove servise, predlazem da svi koji se ne slazu sa stavom ove firme jednostavno prestanu da posecuju te sajtove i da prekinu svu saradnju sa firmama koje podrzavaju homoseksualne brakove.
@PhatPhuck,@Tortojed,@ostali_oboleli_od_homofobije ochekujem, i bilo bi za primer vasim istomishljenicima da bojkotujete ove sajtove kao shto bojkotujete Gej Paradu. Ako nastavite da ih koristite onda to znachi da niste protiv homoseksualaca zbog principa vec zbog nedostata lichne koristi - jer Youtube podrzava gej populaciju a nudi vam svoje usluge pa zato birate da koristite taj servis.
Imate dovoljno alternativa google-ovim servisima pa ochekujem ,ako se smatrate osobama od rechi i principa, da se okrenete tim drugim servisima (barem dok se i oni jasno ne deklarishu da li vishe vole srecne gej ljude ili krvavo prebijene gej ljude -koliko shvatam vama odgovara ovo drugo...).
Vremenom cete shvatiti da ceo internet nije mesto za vas , pa ni gradovi, pa ni zatucane sredine pa cete se vratiti u pecine i tu sami sachekati vashu propast jer su ridjokosi (pardon, gej osobe) zeleli da budu srecni i bezbedni na ulicama.
Ajde da vidimo koliko vam treba da prekrsite svoje principe i okachite neshto na ovaj forum shto ima veze sa Google-om.
Re: @imarkovicu i ostalim neupucenim kolegama: NIKADA, ni u Antickoj
29.06.2013. 13:57
status: user broj poruka: 214
Ne lupaj. Nisi prochitao nishta od tih dela. Skinuo si sa neta vec izlizana homofobichna tumachenja izvuchena iz konteksta popularna po kreacionistichkim sajtovima - chist plagijat i neistina. Unapred pripremljen odgovor. Sram te bilo. Sedi jedan. Think about it Tortojed. But think harder. :-)
:: Grckoj ni u Rimu, homoseksualizam nije bio ZVANICNO prihvacen i zakonom odobren! :: Druga je stvar sto su pojedini patriciji (rimski) i pojedine istaknute licnosti u Grckoj (i to gotovo iskljucivo Atinjani) de facto BILI homoseksualci (biseksualci) i sto to nisu sakrivali, iz prakticnih razloga (a nisu ni morali, jer su ih stitili novac i moc, uopste). Homoseksualizam je ``cvetao`` u periodima ``dekadencije``, odnosno tokom vladavina tirana poput Tiberija, Nerona, Kaligule, kada je i inace dolazilo do erozije javnog morala :: Problem je dobro razmotren u Platonovim delima (Gozba) i delima Petronija Arbitra (Satirikon)... U svom delu ``O zenama``, zanimljivu studiju napisao je i Artur Shopenhauer (jedan od vodecih evropskih mislilaca nove ere) :: :: Nije bio moguc ni homoseksualni brak - ovi ljudi su se zenili (ziveli u braku sa zenom/zenama) - legendaran je Sokratov ``slucaj`` - a njihovi homoseksualni partneri su bili ``prijatelji``, ``bratici`` ili sluge/robovi, osobe koje su manje-vise zivele na imanjima ovh ljudi.. :: :: I nije problem u tome sto neko ima ove ili one preferencije u smislu polne privlacnosti - ono sto mnoge od nas danas zgrazava i iritira su MILITANTNOST i REPRESIVNOST ``promotera`` homoseksualizma... Tu, u punoj svojoj meri dolazi do izrazaja cuvena (upozoravajuca!) poslovica: das li mu mali prst, odmah ce ti uzeti celu ruku.. :: Think about it.. :: :: ::
Ti nikako da shvatish sushtinu niti da primetish ochiglednu razliku.
Google daje podrshku homoseksualnim brakovima i to se kosi sa homfobnim stavovima (vashim stavovima, ako je rech bila predugachka da je obradish).
PCBerza se nije javno izjasnila za i protiv i ,za sad, nema problema (sa tachke principa) da koristite PCBerzu.
Naravno da bih voleo da ne koristite Google-ove servise ali ne zato shto ce svima biti prijatniji surf po tim sajtovima jer nece biti ljudi punih mrznje prema jednom delu populacije vec samo zato shto je vishe nego jasno da se to u potpunosti kosi sa vashim moralnim nachelima i principima. Ako se protiv gej brakova kako moze da vam bude ok da idete u supermarket koji slavi gej prajd, koji vijori gej zastavom, koji ima svoj gej logo?
Da li bi isao u klub koji se ponosi svojom podrshkom gej populaciji i ima veeeliku gej zastavu? Da li bi isao na organizovanu shetnju gradom gde su iste te zastave i chiji je cilj ista ta podrshka? Zashto ti je onda ok da ides na web-sajt koji ste to isto radi?
Ako ipak nastavish da koristish google sajtove onda to znachi da ti nisi protivnik gej brakova i da nema problem sa gej populacijom dok god dobijash apanazu u vidu kvalitetnog servisa gde mozes da proverish e-mail, pogledash video itd...
Nista te ne sprecava da kupis svoj domen i da imas svoj servis za e-mail i video snimke ili da koristish neki drugi besplatan servis.
PCBerzu ne meshaj u ovo, Google je taj koji je okachio zastavu duginih boja - ako ti se svidja zastava slobodno udji - mi koji podrzavamo ti necemo razbiti lobanju :-)
:: :: i prestanite da posecujete sajt jer i ovaj sajt posecuju pederi :: :: I svi marsh u pecinu .) A to bi voleli, kako da ne...
Sad je zastava okachena pa ti svrati do Google-a, dobrodoshao si i ti (ako se opametish) :-) Nisi shvatio (po ko zna koji put) - Youtube je mesto koje je prijateljski nastrojeno (oduvek) prema gej populaciji i prema svim koji podrzavaju gej populaciju (shto je i normalno).
Evo lepo dokaza: okachi video na Youtube gde se lepo vidi da si za lomljenja lobanja gej ljudima jer bi da proshetaju mirno ulicom i da vidimo da li ce Youtube da te sankcionishe - kao shto dobro znash - hoce :-) I to je bilo pravilo oduvek i mislim da ti je jasan stav Google-a :-)
Ovde je sushtina to shto ti ne zelish da vidish da Google podrzava gej populaciju u njihovoj borbi za prava i bezbednost jer ti kvalitet njihovih servisa pomucuje vid.
Google tj. Youtube je oduvek bio na strani zashtite prava gej osoba a samo ti to nisi uvideo do sad tako da ta `trenutna okupacija` ne pije vodu, niti je idak pila :-)
Ajd poshalji neshto sa Youtube-a i znacu da potajno uzivash u onoj maloj dugi u coshku. Opusti se , normalno je voleti, ali ne i mrzeti.
:-)
BTW gej populacija ima svoje sajtove ali youtube je za svakoga - sem za neandertalce iz pecina koji bi drugima da lome lobanje jer su drugachiji rodjeni ( to si ti - ako je opet bilo dugachkih rechi).
:: :: Google-ovi servisi i youtube oduvek bili `ponosni` na pedere ili su od skora prodali dupe :: :: Ovo je samo trenutna okupacija, kako se gej populacija nije setila da otvori svoj servis gejgoogle, gejtube .... :: :: Na kraju ce pojedinci poceti da se se za nacionalnost izjasnjavaju kao gej...
Assault on identity:You are not who you think you are. (`Možda si i ti latentni homoseksualac, a? Si siguran da nisi? A?`) This is a systematic attack on a target`s sense of self (also called his identity or ego) and his core belief system. The agent denies everything that makes the target who he is: `You are not a soldier.` `You are not a man.` `You are not defending freedom.` The target is under constant attack for days, weeks or months, to the point that he becomes exhausted, confused and disoriented. In this state, his beliefs seem less solid. Guilt: You are bad. (`Ako ne podržavaš gej aktiviste i gej agendu - priznaj da si homofob! Priznaj!`) While the identity crisis is setting in, the agent is simultaneously creating an overwhelming sense of guilt in the target. He repeatedly and mercilessly attacks the subject for any `sin` the target has committed, large or small. He may criticize the target for everything from the `evilness` of his beliefs to the way he eats too slowly. The target begins to feel a general sense of shame, that everything he does is wrong. Self-betrayal: Agree with me that you are bad. Once the subject is disoriented and drowning in guilt, the agent forces him (either with the threat of physical harm or of continuance of the mental attack) to denounce his family, friends and peers who share the same `wrong` belief system that he holds. This betrayal of his own beliefs and of people he feels a sense of loyalty to increases the shame and loss of identity the target is already experiencing. Breaking point: Who am I, where am I and what am I supposed to do? With his identity in crisis, experiencing deep shame and having betrayed what he has always believed in, the target may undergo what in the lay community is referred to as a `nervous breakdown.` In psychology, `nervous breakdown` is really just a collection of severe symptoms that can indicate any number of psychological disturbances. It may involve uncontrollable sobbing, deep depression and general disorientation. The target may have lost his grip on reality and have the feeling of being completely lost and alone. When the target reaches his breaking point, his sense of self is pretty much up for grabs - he has no clear understanding of who he is or what is happening to him. At this point, the agent sets up the temptation to convert to another belief system that will save the target from his misery.`
Itd, itd, itd... UPOZNAJTE SE SA TEHNIKAMA ISPIRANJA MOZGA, jer to je nešto što se na svima nama primenjuje svakog dana.
Na tebi siguran uspeh zagarantovan 101% . Takvi kao ti su im i ciljna grupa. Korak 1. Naci masu koja i ne razmishlja mnogo Korak 2. Napraviti izmishljenog neprijatelja da bi se masa ujedinila Korak 3. Masu usmeravati po potrebi.
Za nas koji razmishljamo nema bojazni od ispiranja mozga jer mi ne vidimo izmishljenog neprijatelja. Ti neprijatelji su chas druge religije, chas tamnoputi, chas gej osobe, na kraju ridjokosi....
Posebno predlazem da napravite izuzetak i pristupite Google-ovom servisu i vidite ovaj poslednji sa spiska - bice vam neke stvari mnogo jasnije :-)
:: http://science.howstuffworks.com/life/inside-the-mind/human-brain/brainwashing1.ht :: :: Breaking down the sel :: :: Assault on identity: You are not who you think you are. (`Možda si i ti latentni homoseksualac, a? Si siguran da nisi? A?`) This is a systematic attack on a target`s sense of self (also called his identity or ego) and his core belief system. The agent denies everything that makes the target who he is: `You are not a soldier.` `You are not a man.` `You are not defending freedom.` The target is under constant attack for days, weeks or months, to the point that he becomes exhausted, confused and disoriented. In this state, his beliefs seem less solid :: Guilt: You are bad. (`Ako ne podržavaš gej aktiviste i gej agendu - priznaj da si homofob! Priznaj!`) While the identity crisis is setting in, the agent is simultaneously creating an overwhelming sense of guilt in the target. He repeatedly and mercilessly attacks the subject for any `sin` the target has committed, large or small. He may criticize the target for everything from the `evilness` of his beliefs to the way he eats too slowly. The target begins to feel a general sense of shame, that everything he does is wrong :: Self-betrayal: Agree with me that you are bad. Once the subject is disoriented and drowning in guilt, the agent forces him (either with the threat of physical harm or of continuance of the mental attack) to denounce his family, friends and peers who share the same `wrong` belief system that he holds. This betrayal of his own beliefs and of people he feels a sense of loyalty to increases the shame and loss of identity the target is already experiencing :: Breaking point: Who am I, where am I and what am I supposed to do? With his identity in crisis, experiencing deep shame and having betrayed what he has always believed in, the target may undergo what in the lay community is referred to as a `nervous breakdown.` In psychology, `nervous breakdown` is really just a collection of severe symptoms that can indicate any number of psychological disturbances. It may involve uncontrollable sobbing, deep depression and general disorientation. The target may have lost his grip on reality and have the feeling of being completely lost and alone. When the target reaches his breaking point, his sense of self is pretty much up for grabs - he has no clear understanding of who he is or what is happening to him. At this point, the agent sets up the temptation to convert to another belief system that will save the target from his misery.` :: :: Itd, itd, itd... UPOZNAJTE SE SA TEHNIKAMA ISPIRANJA MOZGA, jer to je nešto što se na svima nama primenjuje svakog dana. :: ::
Stvarno ste me razocharali, ja sam bar neki merljiv intelektualni otpor ochekivao - ovako ste kolektivno jako kao bakterijski prdez. (mada ne treba potcenjivati bakterijski prdez!)
:: Lazes (se), skrivas (od sebe samoga), pokusavas da prevaris...sebe. Pomoci se ne nadaj - bice to tako do kraja. Izdrzi :: :: ::
Re: Re: @ddim (dupe dimljeno): nije tebi lako - boris se, mucis se, sirotane.
29.06.2013. 15:33
status: user broj poruka: 3277
super, ajd sad pali sa berze...
:: I jedan za tebe Tortojede :: :: http://goo.gl/PlRI :: :: Stvarno ste me razocharali, ja sam bar neki merljiv intelektualni otpor ochekivao - ovako ste kolektivno jako kao bakterijski prdez :: (mada ne treba potcenjivati bakterijski prdez! :: :: :: :: Lazes (se), skrivas (od sebe samoga), pokusavas da prevaris...sebe. Pomoci se ne nadaj - bice to tako do kraja. Izdrzi :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.