Ljudi, treba mi jedna stara jugoslovensko/hrvatska pesma. Ne mogu nigde da je nadjem. Da li ima neki P2P softver preko koga bih mogao da je potrazim i koji? Ili vec kako bih mogao da nadjem to?
a ne moze biti jugoslovensko/hrvatska vece mozda srpsko/hrvatska:D daj deo texta pa cemo naci zajedno Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Harry87, hvala ti, nasao sam jednu verziju na ovom sajtu koji si dao, ali nazalost to nije ta. Treba mi neka koju izvodi orkestar RTV Zagreb ili zagrebacka filharmonija, ne mogu da se setim tacno.
@Dantes Ne mislis valjda ozbiljno da nisam guglao :p I posto su hrvtski kompozitor i autor teksta a izdao je Jugoton u vreme Jugoslavije, onda je to valjda takva kombinacija.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.