Upravo updejtovao na v22 i ništa ne valja, moji najomileniji add-ons ne rade, gomila opcija neradi, bookmarks su dizaster, ima još gomila stavari, užas, šta uradiše ????
Nikada nisam voleo ove Bookmarks na FF, stalno sam upotrebljavao Plain Old Faworites, samo uvezem favorites od IE i sve je lepo moglo da se radi sa njima, redosled itd. Sada kad mi to neradi svakavi problemi sa Bookmarks. Zar nemože Bookmaks da sortira po abecedi ? Nije hteo da importuje LINKS iz IE a baš tamo imam gomilu koje najviše koristim.? POF mi je pre sve divno odrađivao. U options nema nijedna Checkbox za biranje.
Dakle tu lezi problem , import iz shugavog IE-a. Ja to ne radim i svi bukmarksi su mi tu kao i u prosloj verzijii isto sortirani kao i bookmarks bar, bez razlike.
više foldera iz IE. Dok je POF radio sve je bilo tu, ovo je prvi put da mi FF ovako zahebe stvari. Mnogo je zgodno imati bookmarks kao .url mogu da backupujem ceo folder i samo prebacujem gde treba. Mogu da se edituju .url takođe a da se ne juri po netu. Import je radio perfektno do sada. IE nisam godinama ni upotrebljavao, jedino kad instaliram windows da skinem FF.
Za sve ljude sa problemima sa bookmarksima. Jednostavno, napravis account jednom, instaliras addon i na svakom browseru imas svoje bukmarkse, koji se sinhronizuju kada god gasiš browser ili manuelno (sam ih sinhronizuješ kad oćeš) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.