Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem.
Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses. Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare.
Pomozi nam svima tako sto ces nauciti da koristis opcije `promeni` i `obrisi` na ovom forumu (umesto da pises 3 poruke zaredom). Ja imam oko 100 poruka godisnje (nadam se da je bar 10% od toga korisno), a pre toga sam oko 2 god. aktivno pratio forum bez registracije... a vidi tebe za mesec dana, i jos ne procitah nista konstruktivno...
Ova poruka ne zahteva odgovor, samo naglas konstatujem neke stvari.
Sad sam ih zvao kazu nema vise, zato nema vise ni na sajtu. Imas kontakt informacije telefon isto kao i ja pa ih nazovi sam s`vremena na vreme. Ne znam sta drugo da ti kazem.
Zasto bi ih zvao kada se ta igrica ne prodaje kao ove druge. Kada vidim nekog da je platio 5000 za neku glupu igricu pitam se da li je on citav i da li bi je platio od svog `zaradjenog novca`.
:: Sad sam ih zvao kazu nema vise, zato nema vise ni na sajtu :: Imas kontakt informacije telefon isto kao i ja :: pa ih nazovi sam s`vremena na vreme. Ne znam sta drugo da ti kazem :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
pa sto ne napravis tu igricu, mozes da je razvijes malo, ubacis neke nove junake, verujem da bi odradio vrh
:: Zasto bi ih zvao kada se ta igrica ne prodaje kao ove druge. Kada vidim nekog da je platio 5000 za neku glupu igricu pitam se da li je on citav i da li bi je platio od svog `zaradjenog novca` :: :: :: :: Sad sam ih zvao kazu nema vise, zato nema vise ni na sajtu :: :: Imas kontakt informacije telefon isto kao i ja :: :: pa ih nazovi sam s`vremena na vreme. Ne znam sta drugo da ti kazem :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
:: pa sto ne napravis tu igricu, mozes da je razvijes malo, ubacis neke nove junake, verujem da bi odradio vr :: :: :: :: Zasto bi ih zvao kada se ta igrica ne prodaje kao ove druge. Kada vidim nekog da je platio 5000 za neku glupu igricu pitam se da li je on citav i da li bi je platio od svog `zaradjenog novca` :: :: :: :: :: :: :: Sad sam ih zvao kazu nema vise, zato nema vise ni na sajtu :: :: :: Imas kontakt informacije telefon isto kao i ja :: :: :: pa ih nazovi sam s`vremena na vreme. Ne znam sta drugo da ti kazem :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: Screen: Dell :: :: :: :: :: ::
Imao sam negde Ubij Dacica, probacu da nadjem pa mogu da ti dam, maltene su iste, a ovo je cak novija verzija, 2.0, pouzdana, pre 5 godina izasla iz bete, mada pitanje kolko ce je jos dugo developeri podrzavati...
Jos kad bih video kako te keva i cale hvale po komsiluku ko novog Biblija Kapijica...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Zasto bi ih zvao kada se ta igrica ne prodaje kao ove druge. Kada vidim nekog da je platio 5000 za neku glupu igricu pitam se da li je on citav i da li bi je platio od svog `zaradjenog novca` :: :: :: :: Sad sam ih zvao kazu nema vise, zato nema vise ni na sajtu :: :: Imas kontakt informacije telefon isto kao i ja :: :: pa ih nazovi sam s`vremena na vreme. Ne znam sta drugo da ti kazem :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Nije isto. Sloba seta po desktopu preko celog ekrana a ti ga rokas i to lepo izgleda. Grafika, zvucni efekti su odlicni. Ja sam nasao linkove na benchu. Mozda bi trebalo da na svim foruma pitam da li neko ima tu igricu. Re blender: Bas me zanima kako izgleda Ubij Dacica jer je on Slobin naslednik.
Lorde, ma glupost ziva...Igraj COD serijal, bar je duplo lepse uradjena igrica - bar meni, ne znam...
Ako bas hoces, napravicu ti igricu, samo reci `oces 3D ili 2D, mis+tastatura, joy ili sve u kombinaciji, ukljucujuci i volan? Kostace te min 500 kinti CD+postarina (moj CD). pozz P.S. Nije neka lova, taman Dauma oderes za jedan tretman...:D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.