Youtube je trazio sliku licne karte, pasosa, i aktuelnu sliku da potvrdim svoj identitet. Jebavao sam se 6 meseci da taj klip ode. Ukratko - ne poveravajte `home videos` nikome osim sebi, jer je procedura uklanjanja bilo cega sa Youtube-a zajebanija nego ikad. Zapravo, moje iskreno teorija-zaversko misljenje je da oni namerno drze gluposti na serverima da bi neke CIA-BIA i ostale smrdljive organizacije iz mishijih rupa lepo imale uvid u sve. A ko da i ovako vec ne (mogu) da imaju...
Jbt, pa kako moze na Youtube-u lagano da bleji RAC muzika, ustashke, chetnichke, balijske, sve zhive pesme, koje su svojim `ulepshavanjem` ratne atmosfere 90`tih doprinosile da se Balkan people`s tzv. Luda Kuca shto efikasnije i bolje pokolju... To je samo jos jedan u nizu nebrojenih dokaza da je Youtube jedna ispostava americke centralne intelegentne agencije...
BTW, NASA POLICIJA MOZE DA IM GA DUVA. AKO OCES ODAVDE DA CIMAS MORAS NA VISOKOTEHNOLOSKI U PALATI PRAVDE DA PREDAS DOPIS PA ONI TO DALJE DA PROSLEDJUJU NA SUDSTVO S.A.D. AKO TI JE BUKVALNO ZIVOT UGROZEN NEKIM GLUPIM KLIPOM, AL PRE TOGA CE ONI TO DA DOBRANO RAZMOTRE I SKINU SEBI KOPIJU KLIPA ZA USPOMENU PA AKO SI MOZDA KRSIO NEKI DOMACI ZAKON NA KLIPU ONDA I TEBI MALO DA SUDE OVI NASHKI KAZAMATI ITD., ITD., A PONAVLJAM OPET NASA POLICIJA (MUP SRBIJE - ODELJENJE ZA VISOKOTEHNOLOSHKI KRIMINAL) YOUTUBE-U NE MOZE NISTA. POLITIKA YOUTUBE-A JE TAKVA DA NIKO OSIM AMERIKANACA (STANOVNIKA I DRZAVLJANA ILI KAKO GOD SJEDINJENIH DRZAVA) NEMA NIKAKVA PRAVA ODNOSNO DA ORGANI REDA I MIRA DRUGIH DRZAVA MOGU SAMO DA IM SE SAGNU. JEDINO U MOM SLUCAJU KADA SAM ZAISTA MORAO DA SE ISCIMAM SVIM SILAMA NE ZNAM NA KOJU FORU SU PRIHVATILI DA SKINU TAJ MRTVI KLIP. HVALA IM NA TOJ ZAISTA OOOOOOOOOOOOOGROMNOJ PRIVILEGIJI !!!!
Jaka firma!
@EDIT: Btw, iz cistog revolta mi dodje da ... ali necu jer me zabole, uglavnom ljudi NE POVERAVAJTE NIKOME NISTA I NE DAJTE DA VAS IKO SNIMA AKO JE SKLON DA TO KACI NA YT MIMO VASEG ODOBRENJA JER CETE KRV PROPISATI DA TO SKLONITE ! ! !
E ne boj se nista taj video sam ja skinuo dokje bio online i sacuvao kod mene na hdd-u, kad god ti opet treba samo javi, ja cu odmah da ga uploadujem, bez brige.
Samo ono, pročitaš u novinama `upao tamo i tamo, poklao toliko i toliko ljudi`, `ludak bacao ljudima kiselinu u lice po ulici`, itd, itd - a nisi svestan da je to neko čije si `brain fart-ove` čitao na Berzi :) `Oklen se mi ono znamo, a?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.