Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
GOOGLE MAPS...
STRANA 1 OD 1
dbqp GOOGLE MAPS... 13.06.2013. 02:19 T53442

status: user
broj poruka: 1368
Sad gledam sa Samsunga satelitski prikaz i oni jos drze Djiletov most preko Ade u fazi konstrukcije... A dolazile silne stranjske tv kuce da snimaju to osmo svetsko cudo... Pa sram da ih bude!!! Google - shame on you!!!

Na koliko oni *apdejtuju* taj satelit? Nije im fora, ocu most na mapsu i zalicu se sutra gazdi googleta!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Satyr re 13.06.2013. 02:38 #498306

broj poruka: 226

u srbiji, taj `satelit` ne apdejtuje gugl direktno, nego to ide preko third party ili nečeg slično, pa se šalje guglu na apdejtovanje

bila je mapa sveta na google i/o sa svim zemljama obojenih u različite boje i za svaku boju je pisalo da li gugl direktno prikuplja informacije ili ide preko `posrednika`
luja-88 Re: 13.06.2013. 05:48 #498328

broj poruka: 1637
To vazi za ceo svet, ne samo srbiju. Pa sigurno Google nema 1000 satelita koji se samo svrckaju i prave slicice za mape . Dole-desno imas `copyright` za sve slike koje trenutno gledas na mapama (ne mislim na slike koje su kacili korisnici).
djodjo ajd vako 13.06.2013. 11:09 #498358

broj poruka: 658
Idite da vidite novi ostruznicki tulel (strazevica stara i nova), stari ima ulaz i izlaz a novi samo ulaz :)))))
Slika gde se vidi ulaz je napravljena 29.3.2013 a slika gde bi trebalo da je izlaz (strana prema avali) napravljena je 15.8.2011.
A i to nije nista u poredjenju sa mojim komsijom kojem je dvoriste podeljeno na 2 slike pa mu google opet zasadio dzunglu gde su sad pomocni objekti
count Gledajući moju kuću 14.06.2013. 17:08 #498798

broj poruka: 1353
poslednji snimak je bio u avgustu prošle godine. U nedelju kada mi je bilo nekoliko rođaka u poseti, tačno se vide njihova kola. Okolina Beograda.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs