Posto preko PayPal-a jos uvek ne moze da se prima novac, zanima me kakav je MoneyBookers ili Alertpay po tom pitanju? Cuo sam da pare mogu da se prime i podignu sa kartice ali ne znam nikog ko je to uradio. Treba da primim oko 150$ i vise preko neta a samo placaju preko takvih sajtova (PayPal,Alertpay,Moneybookers itd). Ja bih hteo da primim taj novac i da ga podignem na ruke. Normalno, treba mi kartica ali me zanima da li MB ili AP daju tu mogucnost i jel treba da platim nesto da bih mogao da podignem pare?
Nadam se da neko ima iskustva, svaka pomoc je dobro dosla..
Otvori devizni racun u bilo kojoj banci (eurobank efg), trazi instrukcije od njih , tto je papir sa podacima vezanim za racun, idi na skrill (monaybookers) i napravi account, i to je to.
Ja vec duze vreme koristim Moneybookers, tj. Skrill kako mu je sada ime, i funkcionise odlicno, vec za 2-3 dana ti stize novac i mozes ga podici u banci...
:: Ja vec duze vreme koristim Moneybookers, tj. Skrill kako mu je sada ime, i funkcionise odlicno, vec za 2-3 dana ti stize novac i mozes ga podici u banci.. :: :: ___________________________________________________________ :: http://dk3d.weebly.com :: GA-970A-UD3, AMD FX 8120@4.0, PowerColor 7770 OC PCS+, Kingston 4x4 Gb DDR3 1333 CL8, Samsung 840 SSD+F3 500Gb, LC ProLine 600W, Ellite 332 :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.