Imao sam jedan zanimljiv razgovor sa jednim prijateljem uploaderom oko delikatnih tema gde smo razmenjivali opipljive informacije mada je vecinu njih on javno prezentovao u svojim klipovima ..
Vrsen je konstantan pritisak na njega,cak je dobio i konkretne pretnje gde je imao i fizicki okrsaj sa ljudima u crnom!
Momak se nije nikog plasio jer je svakako bivse vojno lice ali su mu kanali svi pobrisani i dalje ne moze da pristupi vise youtube!
Otvarao je vise naloga,svaki se cenzurise koliko odmah! Naravno,shvatam da vlada ne zeli da se ovakve informacije prezentuju narodu pogotovu vlada drzave kakva je usrana Amerika koja ima uticaja svugde pogotovu sto je youtube pod vlasnistvom google-a!
No ,sve i da razumem da su njega cenzurisali vec su odradili citavu pretragu sa kim je bio u kontaktima i medjuostalom moj i njegov razgovor je izbrisan.Samo moj i njegov,ostalih korisnika sa kojim sam bio u kontaktu je ostavljen.
Toliko i privatnosti,bezbednosti i sl.. Izem ti sistem!!!
FBI naduvas mi se loptica ,hebo vas onaj ko vas i napravi!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Na sve to si pristao momenta kada si kreirao nalog - mozda ne pod tim uslovima, ali YouTube (Google) zadrzava pravo da menje EULA\ToS kada oni nadju za shodno. Nije lepo ali tako je. Manje vise sve to imas tamo je vlasnistvo gugla i kao takvo oni mogu da sa tim rade sta oni zele.
Inace internet i privatnost\bezbednost nikako ne idu zajedno. :)
Tako ti je to kada vlade i vojska i ostali umesani, prave sranja u sopstvenoj drzavi i po svetu. Toliko su se upetljali, da vise ne mogu da se izvuku i iznova i iznova moraju da prave nove lazi, da bi nekako izmuvali prethodne. I tako za ovu `novopecenu` laz, moraju da smisle novu, da bi nju nekako skenjali.
Danasnji problem je nedostatak lazi. Ne postoji laz koja vec nije prosla kroz istoriju i svaka se iznova vrti u krug. Ocigledno da ljudi koji rade to, toliko su oguglali od silnih izjava lazi i mucki, da smatraju da je to pravo. Cak ni ne vide da ih ljudi provaljuju da lazu. Dzaba im to, kada ce puci na kraju. Mozda ne sa ovom generacijom, mozda sa sledecom.
U svakom slucaju, ceo taj njihov sistem spletki i lazi puca. Posebno ovde, jer je Srbija mala drzava. Ako smo svi mi skapirali, ovde, kako je svet mali, jer ti devojka poznaje tamo nekog tvog bliskog rodjaka sa sela, to je dovoljan dokaz da se i reci i svi dokazi protiv takvih sire medju ljudima.
Najveci problem je sto su i ljudi ovde oguglali na sve to i jednostavno ih boli patka da se bore.
Njegov tajni plan za kupovinu nove nvidije, u startu je osujećen i osunećen. FBI je u red taboru! Mora da su 60-70-tih kad su gonili crvene i sami postali crveni.
P.S. Uradi backup i sa ovog i benčamarak foruma, inače, posle apsa kad i ako iziđeš, nećeš moći nikome ni da pokažeš kako si se borio za zelenu stvar. Pazi, u današnje vreme terorizma, zajebano je protežirati zelenu stvar kao što je i nvidija nesrećno izabrala.... zar ti nije sumnjivo (ili sumljivo kako se na piciberzi udomaćilo) što je second admin baš Miša! Miša! Pa to je ime jednog od Brozovih sinova, nije to slučajno!
:: Njegov tajni plan za kupovinu nove nvidije, u startu je osujećen i osunećen. FBI je u red taboru :: Mora da su 60-70-tih kad su gonili crvene i sami postali crveni :: :: P.S. Uradi backup i sa ovog i benčamarak foruma, inače, posle apsa kad i ako iziđeš, nećeš moći nikome ni da pokažeš kako si se borio za zelenu stvar :: Pazi, u današnje vreme terorizma, zajebano je protežirati zelenu stvar kao što je i nvidija nesrećno izabrala.... zar ti nije sumnjivo (ili sumljivo kako se na piciberzi udomaćilo) što je second admin baš Miša! Miša! Pa to je ime jednog od Brozovih sinova, nije to slučajno :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
:: Ovo za Broza mi je ulepšalo jutro, toliko sam se nasmejao, da su me svi u kancelariji pogledali, onako sa čuđenjem : :: :: @Sk :: Matori, očekujem da do kraja dana budeš indoktriniran, ispranog mozga i da od sutra po forumu vičeš AMD, AMD, AMD :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: Njegov tajni plan za kupovinu nove nvidije, u startu je osujećen i osunećen. FBI je u red taboru :: :: Mora da su 60-70-tih kad su gonili crvene i sami postali crveni :: :: :: :: P.S. Uradi backup i sa ovog i benčamarak foruma, inače, posle apsa kad i ako iziđeš, nećeš moći nikome ni da pokažeš kako si se borio za zelenu stvar :: :: Pazi, u današnje vreme terorizma, zajebano je protežirati zelenu stvar kao što je i nvidija nesrećno izabrala.... zar ti nije sumnjivo (ili sumljivo kako se na piciberzi udomaćilo) što je second admin baš Miša! Miša! Pa to je ime jednog od Brozovih sinova, nije to slučajno :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: ::
:: To su ovi novi proizvodjaci kartica KPJ i SKPJ : :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: Ovo za Broza mi je ulepšalo jutro, toliko sam se nasmejao, da su me svi u kancelariji pogledali, onako sa čuđenjem : :: :: :: :: @Sk :: :: Matori, očekujem da do kraja dana budeš indoktriniran, ispranog mozga i da od sutra po forumu vičeš AMD, AMD, AMD :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: :: :: Njegov tajni plan za kupovinu nove nvidije, u startu je osujećen i osunećen. FBI je u red taboru :: :: :: Mora da su 60-70-tih kad su gonili crvene i sami postali crveni :: :: :: :: :: :: P.S. Uradi backup i sa ovog i benčamarak foruma, inače, posle apsa kad i ako iziđeš, nećeš moći nikome ni da pokažeš kako si se borio za zelenu stvar :: :: :: Pazi, u današnje vreme terorizma, zajebano je protežirati zelenu stvar kao što je i nvidija nesrećno izabrala.... zar ti nije sumnjivo (ili sumljivo kako se na piciberzi udomaćilo) što je second admin baš Miša! Miša! Pa to je ime jednog od Brozovih sinova, nije to slučajno :: :: :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: :: :: ::
Od njih sam dobijao par puta neke opomene i jedan put poklon (crvic) koji nije prosao u sistem mada sam posle par dana digao vec nov sistem!
Uglavnom sve kontrolisu a youtube i te kako. Odavno skidam klipove na hdd koji su informativnog karaktera jer nestanu vrlo brzo.
Sto se tice ove konverzacije ,mislim da sam negde taj razgovor backupovao ali ne znam gde ..Pogresih sto sam se opustio,nekako sam se osecao kao da sam paranoican sto razmisljam sire pa sam to pustio tek tako..
Zao mi je sto sam kontakt sa tim vrednim covekom zadrzao samo na yt nivou,nisam zeleo da budem previse napadan i da trazim licni mail ili ti ne daj Boze broj telefona koji bi inace svakako dobio jer smo stvarili prijateljsku konekciju.
Nekako mi je trulo da mi neko pobrise sve sto imam na tom accountu koji treba da funkcionise kao i uobicajena drustvena mreza!
U principu ovo je primer za neke stvari o kojim prica debeli koji nekima deluju kao teorije zavera ali se u praksi i te kako desavaju!
Oko velikog brata nas svugde posmatra!
@markopvict Nek je srece i zdravlja,ispricacu ti jednom to uzivo. Baci mi neki kontakt tel na mail ako vec nisi ranije ne secam se pa da se vidimo konacno..
@Misa Mozda oni mogu da nas kontrolisu ali i mi mozemo njih da hakujemo pa da se na nasem malom ekranu pojavi nesto poput TOP SECRET :))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
bate ja se odavno cudim kako ti nisi iza resetaka hahahahahhah STA MI PRICAS O PRIVATNOSTI ja sam sa jednim drugom cetovao kao amater o nekim NE dozvoljenim stvarima sutradan sam zbog istih bio prekontrolisan od strane policije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOJOM SE OVIM PUTEM P>EREM U USTA! :) GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Te sumnjive razgovore i razne druge aktivnosti ne prate ljudi nego softver pa ih on i briše a ne mora da znaci da je neka USA agencija vec može da bude bilo ko sa malo vecim znanjem što je najcešce i slucaj.
FB,YT,GMAIL i sl sve kontrolise FBI. Sumnjivi razgovori se i kod nas prate od strane policije to nije nista novo ali iza toga konkretno postoji cilj,prate se samo odredjene osobe ili se ljudi masovno prisluskuju kada je na snazi neka vrsta opste uzbune!
Nema logike da pojedinac to radi na svoju ruku.Pa i on kao takav bi morao da radi za neku organizaciju. Ovde su jasne stvari..Sve sto ne bi trebalo da se zna se cenzurise i potiskuje. Takodje su godinama razvili sistem da od gomile lazi skoro da ne mozes da razaznas istinu,to se namerno plasira da bi se narod zbunio,postao skeptican ali sve vise i vise im se pruza otpor i polako pucaju po savovima jer su pod velikim pritiskom,ne mogu bas sve da kotrolisu!
Ovo sto je napisao nexus2000 je istina.Narod se polako budi i probudio se. Stare fore vise ne prolaze i polako nastaje panika u njihovim redovima.
P.S.Kada sam rekao ljudi u crnom to nije bila metafora vec bukvalno!
VRLO BITNA STVAR
Mislim da su neki izveli porgresan zakljucak.
Covek sa kim sam imao konverzaciju nije sa nasih prostora. Razgovor sam obavljao na engleskom jeziku!
Ti ne citas dobro.Ja nisam ni rekao da mene neko spijunira ,ako si izveo zakljucak sto sam napomenuo YT i FB i sl to je drugo.
Ovde je pod prismotrom bila odredjena osoba.Momak mi je licno rekao da ga prate (fizicki) da su mu cak upadali nocu u dvoriste .. Njegov nalog je bio pod konstantnim nadzorom i posle je ukinut..Otvorio je drugi,ukinut,treci ukinut..
Ja sam se pozalio jer nisam ocekivao da ce toliko daleko da idu,da brisu svaki detalj,cak i iz p.m. !Nije mi nepoznato cenzurisanje,prikrivanja i zataskivanje,to svi znamo vec ovaj i ako sitan detalj me je nekako razocarao! YT account funkcionise poput neke drustvene mreze pa sam smatrao da to opet ostaje tu kao i na svakom drugom forumu ali sam ocigledno pogresio!
E jbg, ako kenja sve i svasta protiv drzave i sistema, to mu je sto mu je. Nista novo. Moj jedan poznanik je napisao na blicu u komentarima da nekog sudiju treba ubiti i da bi on to uradio, i eto za dva dana stigla mu milicija na vrata priveli ga i morao je da plati kaznu i dobio je uslovno zbog pretnje smrcu. Nista novo i cudno, a eto vidis idu i do te mere u USA da drndaju i sve povezane sa njime.
A bilo bi veselo tebi uzivo da ste se dogovarali neko postavljane bobme negde u USA, garant bi i tebi zakucali na vrata.
Nije bilo nista tog tipa ,ni slicno.. Ovo je vise bilo razotkrivanje tajni i edukacija naroda .. Vise naucnog karaktera!
Ma kakva tajnost. Ljudski um i njegovi tripovi nisu tajna. Bio on general vojske ili mesar. Pravljenje gluposti i nekih `projekata`, to i ja mogu da smislim. Tako da je to vec obelodanjeno u mnogim ljudskim umovima. Od sitnih, do krupnih radnji. Tako da mi nije jasno sta se drzava, tj. odredjen sektor nje, tripuje da mi nismo vec mozda i pre njih dosli na ideju za nesto?
Mislim, evo rpimera za ideju koju sam imao pre nego sto sam igde procitao, a pre nego sto se pojavio film o Dzems Bondu i njegovom stealth automobilu. Na svaki neparni broj u prostoru sasije, postavlja se displej u obliku kalote. Tj., gomila sitnih displeya postavljenih u kalotu, velicine manjeg od mm. na suprotnim stranama (parni broj), u zavisnosti od ugla gledanja na displej kalotu, nalaze se kamere isto tako postavljenje. Malo je peripetija sa vezivanjem, ali kada gledas pod bilo kojim uglom videces ono sto kamere snimaju sa suprotne strane.
I eto to je postavljeno u Dzems bondu, ali bez kalota. Samo direkt vezivanje dipsleja i kamere suprotnih strana. Ali tu su zaboravili smek, da ako gledas pod nekim drugim uglom, morao bi da prebaci na kameru suprotnu od tvog pogleda. Samih ociju. Tu bi bio onda problem sa vise ljudi. Pa bi morao komp veoma brzo da prebacuje sa kamera na displeje, sto bi stvorilo treperenje.
I eto ideja za tehnologiju pre Dzems Bonda. Verovatno su tamo negde naucnici razmisljali slicno, jer eto, ne bi se pojavilo u DZ.B. da nije tako. Tako da ovakvu ideju je osmislilo vise ljudi na ovoj planeti.
Imao sam ja isto takvih tripoznih ideja, pa sam vidjao da su ostvarene. Ali to znaci da ja nisam jedini koji nosi neku ideju. To vazi i za vojsku i za sve zive na ovoj planeti. Ali ocigledno je vojska i vlada dovoljno glupa da ne kapira ovo.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.