prilikom instalacije nekog programa(msm win to flesh) klinac nije obratio paznju i uleteo je neki qvo6 toolbar probao sam sa Malwarebytes Anti-Malware i sa anti malware i avirom ne mogu da ga otkacim klasicno nakacio se na sve browsvere ne znam sa cim da probam da ga ske....m ima li neko savet sta da probam
To je ona prokleta glupost koju svi lepe na instalaciju. Would you like to set your homepage to... Mrš u p materinu.
U suštini samo još jedan toolbar koji me iznervira (a pretpostavljam i vas) više nego virus. Neki se odmah isključe u Mozilli dok neki neće. Najbolje je da nađeš folder i Shift Del i to je to.
najbolje je sto je sve u redu(shvatio sam kada je stigao mail) ikonica je umesto normalne velicine i u desnom gornjem uglu sada desno dole i neupadljivo mala shvatio kada se zvucno oglasila i bili ukljuceni zvucnici vec sam hteo da reistal i drugi broswer radi sve ok a toolbarovi me nerviraju ........ hvala jos jednom svima
Ja sam povazdan na Operi. Već sam izdresiran da odčekiram i ne pristajem na toolbarove, homepage-ova, redirekcije, i ostalo smeće koje se potura uz instalacije već to izbegavam ili naknadno ukokam... mada, evo novi Zone Alarm uopšte ne može da se instalira bez takvog ad-ware sranja.... međutim, odskora sam počeo da `pristajem` na instalaciju. Naime, ta govna idu na Internet exploder, lisicu i možda Hrom.. na operu ili ne mogu, ili nisu ni napravljeni da idu, i ja im onda dopustim tu instalaciju, oni srećni, ja srećan, ja nikad ne pokrenem IE oni skupljaju li skupljaju ništa i tako... Opera rulez. Rock concert sux.
:: Ja sam povazdan na Operi. Već sam izdresiran da odčekiram i ne pristajem na toolbarove, homepage-ova, redirekcije, i ostalo smeće koje se potura uz instalacije već to izbegavam ili naknadno ukokam... mada, evo novi Zone Alarm uopšte ne može da se instalira bez takvog ad-ware sranja.... međutim, odskora sam počeo da `pristajem` na instalaciju. Naime, ta govna idu na Internet exploder, lisicu i možda Hrom.. na operu ili ne mogu, ili nisu ni napravljeni da idu, i ja im onda dopustim tu instalaciju, oni srećni, ja srećan, ja nikad ne pokrenem IE oni skupljaju li skupljaju ništa i tako.. :: Opera rulez. Rock concert sux :: :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Do proslog meseca, verovao sam da barem Opera Mobile i Mini...
21.04.2013. 21:13
status: user broj poruka: 10998
neto vrede. Cim sam, na nagovor znalaca, instalisao novi Dolphin browser, shvatio sam koliko je smeće i ova Opereta... Opera=apsolutno najgori brauzer, bilo za PC bilo za mob. Gora je i od Safarija...
Ma jes, opera krs, ali malo sutra. Koristim je sto godina i samo par puta mi je krasovala i to usled neispravne memorije. Samo pravi znalici koriste operu, a klincarija i amateri FF - provereno:) Valjda padaju na `moderni` izgled, sljastenilo, kao `IN` je, uboga transparentnost..., ma...Dok se startuje, osedis + pojede giga rama u startu, za smoth scroll je potreban six core CPU i 7970...Ko muve se lepe razni tool barovi, babiloni...Ok za onoga ko ga zna `ukrotiti`, ali za prosecnog korisnika je tragedija. Kad god sam kod nekog pokrenuo FF, najmanje prostora ima main strana za surf...:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.