da se nekako preskoci copyright zastita? npr uploaduje se film spot itd a oni stave copyright i nije moguce gledanje datog sadrzaja ima li neko resenje,zna li neko da sta kako ...?
Ima.Postani vlasnik prava. U suprotnom možeš postaviti video koji je ogranicen trajanjem od minut ipo ili tako nešto nesecam se baš najbolje koja je dozvoljena dužina a da ti ne zabrane.Podeliš video pa uplouduješ parcijalno više njih :)
Ako ti ne smeta možeš da probaš da mirroruješ video. Black Wolf
:: znaci svi oni koji su neki film nabacili na youtube su vlasnici prav :: zar ne moze nekako da se to zaobiđe ili nesto drugo bez seckanja na deliće :: :: ::
Ako si youtube partner mozes da postavljas velike po velicini fajlove i po duzini trajanja, ali samo ako si partner, ako nisi moras da seckas pa u delove.
A to, ta prava i sranja, neces imati problema sem dok te neko ne cinkari, a nasi ljudi to apsolutno nikad ne rade, dakle zavisi sta tacno postavljas koliko ce biti online.
Ja sam postavio film Laf u srcu odličnog kvaliteta i posle 2 nedelje film je dostigao preko 7000 pregleda i dobio sam STRIKE (Upozorenje) da ce mi nalog biti ugasen ako se desi još dva puta. Pogledam ja u detalje. firma koja je snimila film je prijavila. Nisam mogao da verujem.Tako da mi i dalje stoji nalog u žutoj boji. Ne pada mi na pamet da se opet zezam sa time i da izgubim nalog i mail i sve. Moj savet je da se ne zezaš sa tim.
P.S. Pretili su i tužbom.
:: Ako si youtube partner mozes da postavljas velike po velicini fajlove :: i po duzini trajanja, ali samo ako si partner, ako nisi moras da seckas pa u delove :: :: A to, ta prava i sranja, neces imati problema sem dok te neko ne cinkari, a nasi ljudi to apsolutno nikad ne rade, dakle zavisi sta tacno postavljas koliko ce biti online :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Kako postati partner sta treba da se uradi? Pokusaj postavljanja filma nije uspeo jer se pojavilo ovo copyright sanction i ovo Submit Counter-Notification da dodam jos i ovo Rejected (terms of use violation)
:: Ako si youtube partner mozes da postavljas velike po velicini fajlove :: i po duzini trajanja, ali samo ako si partner, ako nisi moras da seckas pa u delove :: :: A to, ta prava i sranja, neces imati problema sem dok te neko ne cinkari, a nasi ljudi to apsolutno nikad ne rade, dakle zavisi sta tacno postavljas koliko ce biti online :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Moras da imas par klipova TVOJIH LICNIH koji su gledani dosta, ne znam tacno koja je cifra u pitanju izguglaj.
Nakon toga postajes youtube partner i nude ti opciju da kao zaradjujes od svojih klipova, to je naravno dzaba ako nemas hiljade prgleda redovno, ali ce zato manje da te smaraju sa tim proverama za prava svega i svacega, ali naravno uvek mozes da najebes ako te neko cinkari od pavih vlasnika snimka, nije cesto ali moze da se desi.
Ljudi jednostavno YT nije warez sajt i samim tim nije namenjeno da se na njega kači copyrighted sadržaj ,zašto mislite da na njemu nema celi lord of the rings film ili neki James Bond film ,sad ti možeš da pokušaš da ih prevariš sa cepkanjem ,mirorovanjem ili nekim drugim editivanjem filma ali rizijuješ da ti ugase nalog ako te neko ponovo prijavi kao što reče Conemax ,što se tiče partnerstva uopšte nije tačno da mnaje obraćaju pažnju na tebe nego je sasvim obrnuto ,kao prvo nema šanse da će Google da te primi kao partnera ako imaš problema sa copyrightom pa makar imao više pregleda od gangnam stajla jer bi se tako ispostavilo da Google poržava tvoje kršenje copyright prava ,ako pogledate ove top subscribed kanale svi izbegavaju postavljanje copyrighted sadržaja ili eventualno ubace neke klipove od 5 sekundi ili tako nešto slično ,čuo sam da su neki ljudi imali problema sa copyrightom zbog toga što su išli ulicom i vlogovali a u pozadini se u nekom kafiću čula muzika od nekog poznbatog izvođača ili ima jedan lik koji daje časove crtanja na YT i imao je problema sa copyrightom zbog toga što je bio nacrto Naruta ili tako nešto slično. Jedine filmove koje sam ja cele video na YT su neki nepoznati neholivudski filmovi ili neki domaći filmovi iz doba tita na koje je svako zaboravio. Black Wolf
SLazem se. Ne moze da se uploaduje bilo sta trenutno aktuelno kao npr. block buster filmovi i slicno, inace Ilija nam nije rekao koji film hoce da postavi i zasto bas na youtube?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.