U pitanju je klip u kome se pojavljujem, poslao sam im bar 10 puta privacy complainment ili kako se vec zove, al ne jebu zivu silu, cak sam nudio i da saljem skeniranu licnu kartu, svoje slike, sta god, u pitanju je samo automatizovana mashinerija koju zabole za nas obichne smrtnike. Uploader je naravno zaboravio sifru svog accounta i nema teoretske sanse da se to ukloni sa youtube-a. Sta da radim? P.S. Glupo mi je da ostavljam link ka klipu ovde jer ce ispasti da se reklamiram, a upravo zelim suprotno, tj. da ga sto vise vas report-uje za sve i svasta kako bi ga slepci sa youtube konacno i sklonili. Bas bi mi znacio neki konkretan savet kome da se obratim i sta da radim s tim klipom. Hvala unapred.
Rekao sam da necu da ga reklamiram, nebitno, svih tih par minuta sam ja na klipu, uspelo mi je da srusim prethodna tri ali ovaj je tvrd orah, uvek mi napisu da je neosnovano, ne kapiram ih ono, sta treba sad, da odem tamo licno da im ... Ma znam, zalicu se upravi vodovoda, mozda oni mogu da pomognu :D Ne postoji nijedan nacin da se ta sekturina od sajta kontaktira osim da im se pisu ti glupavi privacy complainti koje na kraju ni ne pogledaju jer im puca lord Karington za neke tamo glupave Srbe i njihove jos gluplje klipove. E sad kad sam digao pricu na spoljnopoliticki nivo, kakve su mi shanse da izkukumavchim nekoj muriji/upravi za visokotehnoloski kriminal da se to sranje skloni, da ispadnem totalni kreten? Kontam da i njih isto zabole, al da je neko okacio klip kako Djilas onanishe u parku to bi bilo obrisano u roku od minus pet sekundi!
:: da vidimo koliko je ozbiljna situacija.. :: support normalit :: ::
Akonisi poznata ili vip licnost mozes da se jebes, ili ako imas tonu pregleda na tvom kanalu pa si opet bitan, zabole ih da skinu taj klip u protivnom 99%...
Crni sine... Pa nije valjda da onanishesh u parku? :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ... al da je neko okacio klip kako Djilas onanishe u parku to bi bilo obrisano u roku od minus pet sekundi ::
Ma nije nista strasno, u pitanju je glupi hip-hop spot, a ja jelte ne bih vise da budem `hiphop zvezda` tako da ono... Aj bacicu ti na pm ili mail ako bas insistiras, al ako obecas da ces da mu zviznes report i da neces da shareujesh ovde medj` rajom ubogom pcberzanskom :)
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.