Imam sledeći problem kada otvorim stranice sve mi budu razmazane tj deformisane brisao sam par puta hrom i keš memoriju ali neće.To mi se dešavalo i u FF.
Daj sliku bre. Moze biti i da ti je neka aplikacija spustena do toolbar-a i hoce da zezne pa da se sve razlije kad scroll-ujes. Meni je IDM pravio problem (tj. pravi jos) kada iskoci i parkira se u donjem delu, pa mi taj deo razlije. Mada, bez fotke, mozemo samo da nagadjamo...Mozda ti je i graficka pregorela:) Ovekoveci pa postavi...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Obrisi komplet Javu i Flash Player pa reinstaliraj malo starije verzije pa proveri onda, meni se ranije na Chrome desavalo da se cela strana ubaguje, prikazuje samo klot HTML text(i to `neuredjeno`) bez ikakvih pozadina boja efekata, ali to je bilo nesto do browsera......
Chrome ti verovatno ne ucitava CSS kako treba. Deluje ti razmazano jer rasiri slike koje su male rezolucije. Idi ponovo clear browsing data>empty cash, ali pogledaj koliko dana unazad ti brise.
Ma sad sam mu jebao kevu bilo je i do fleša sad sam obrisao fleš i vratilo se na normalu u ostalim brouzerima. Nego dali smem da isključim vindovs apdejt svaki dan mi instalira jedan te isti apdejt. Blagodarim svima na pomoći.
Problem ti je napravio GoogleChrome jer ne radi samo ono za sta je napravljen, da bude browser za surfovanje Net-om, vec radi i ono sto ne sme da radi-cim pocnes da ga koristis instalira ti cookije u sistem koji su zauduzeni da skupljaju sve informacije o tebi kao korisniku (koje sajtove posecujes,sve sifre i korisnicka imena koja ukucavas itd...) i automatski salje i pohranjuje takve informacije na Googlove servere sirom sveta globalno (opstepoznata stvar), da bi kasnije takve informacije bile zloupotrebljene u neku svrhu tj. njihovu korist.Tako prikupljaju informacije o svima nama na globalnom nivou,a kasnije te informacije koriste i zloupotrebljavaju globalne koorporacije,CIA,FBI,NSA i ostale SMRT firme zarad svoje koristi,a na stetu svih nas!!!Bolje koristi FF mnogo je brzi,bolji i stabilniji od GC-a,a GC potpuno obrisi kao i njegove cookije koje ces morati rucno da brises iz sistema jer nije dovoljno samo da uninstaliras GC!!!
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.