Situacija je sledeca probao sam da kevi nesto sredim za neki sajt ali kada sam hteo da udjem na njen mail odnosno LIVE.COM on prijavljuje da mail odnosno account ne postoji sto apsolutno nisam znao da je moguce, jer da bi dosla na facebook isto tako morala je da ima mail , znaci taj mail je koristila i za to i sada zena ne moze da resetuje ni password za fejs jer ne moze da otvori mail ! Zaista mi treba pomoc oko ovoga jer ne znam sta da preduzmem probao sam svasta , facebook i nema bas najbolja resenja za svoj password jer ona nema alternativni password, a ne mogu da otvorim live.com jer prijavljuje taj problem ?> Ako ima neki dobar poznavalac toga moze da me kontaktira na mail ili da napise ovde zaista mi treba pomoc strucnjaka !? Hvala
A da li ima neki security question na koji moze da odgovori na fb? Mada mislim da imas opciju da ako bas nemas nacina da povratis svoj pass na drugi nacin da mozes da kontaktiras fb a oni da ti traze podatke i da skeniras neki dokument tipa licne karte - nisam siguran za ovo ali mislim da sam negde nacuo i da moze ovako - idi na password recovery pa mislim da ce ti ponuditi opciju.
E sada - kada se uloguje na fb nalog - napravis novi mail i povezes ga sa FB nalogom, a onaj live obrises i to je to.
Jesi li probao preko ``www.hotmail.com`` (bilo je nekih promena u
01.03.2013. 22:54
status: user broj poruka: 10998
login preceduri, nedavno, kao i u izgledu home page-a nakon logovanja)... Moguce je da je neko hakovao nalog, promenio ko zna sta, uradio preko tog naloga ko zna sta, pa je nalog ukinut... Idi na hotmail.com i zatrazi support... Pitace te za poslednje kontakte (kome si slao poruke, ko ti je poslao poruke itd.)... Da bi dobio odgovor, moras, naravno, ostaviti neku drugu email adresu...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.