Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Info sajt firme na koji ce da se kache....Kako da?
STRANA 1 OD 1
caranovic Info sajt firme na koji ce da se kache....Kako da? 01.03.2013. 09:19 T52073

status: user
broj poruka: 434
Pozdrav drugari! Kolega bi trebalo da se zaposli u firmi jednoj....Jedna od stvari koje bi trebalo da `reshi` je da napravi, krivo cu ga nazvati-blog, ili ti info sajt na koji ce da se kace zaposleni, primaju i salju informacije, a koji ce se redovno apdejtovati istim itd. Ne znam koliko sam bio jasan ali mislim da shvatate `sliku`. One ce biti zaduzen za servisiranje to jest administraciju istog.
Pitanje - odakle da pochne? Trebalo bi da krene od pocetka-da ga napravi pa sve ostalo....Dajte predloge ili makar uputite na nekoga. Hvala unapred! pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
caranovic Na netu ima predloga i koraka 01.03.2013. 09:55 #479803

broj poruka: 434
firma vec ima sajt a drugar bi morao da napravi neku blogersku verziju svega gde ce zaposleni da se kace sa user nalogom itd .....da ucestvuju u raspravama da postavljaju teme da primaju info .....

Dexter013 @caranovic 01.03.2013. 09:58 #479804

broj poruka: 17093
Ja ne kapiram bas , mor a, ne mora, od 0, moze da koristi vec napravljeno itd.

Blog ima gratis na Blicu, moze tamo da se koristi i da svi kace svoje komentare...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
oreshac re 01.03.2013. 14:20 #479838

broj poruka: 485
Mislim da hoce da napravi nesto tipa foruma na koji mogu da pristupe samo oni koji imaju neki account.

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs