Treba mi pomoc, hocu da uploadujem fajl, probao sam razne sajtove, sajt ili pukne, ili mi upload zabode i ne mrda odatle.Sta da radim? Fajl nije velik, 23mb-a.
Koji je sadrzaj (video snimak, fotografije...)? Ako je video, onda Vimeo ili
19.02.2013. 21:59
status: user broj poruka: 10998
YouTube. Ako su fotke, onda dodaj.rs (jednu po jednu) ili imageshack. Ako je nesto trece, idi na Mega (mega.co.nz), napravi nalog, aploaduj (onome ko treba to da skine, saopsti parametre pristupa)...
Strasno je to sto ne mogu da uploadujem ebenih 5mb-a. NA nekim sajtovima je upload 1kbps ( lol ) na nekima zabode, ne mozes naci normalan sajt. Pokusavam na ovom http://www.hidemyass.com/upload/ na njemu mi zabolo sad na 100% Nemam google account. Od interneta, pa vidi, zivim na Kosovu, imam neki net preko antene, znaci Antena, kabal i u kuciste.
Verovatno imas Wireless i signal ti je katastrofa i zato ti je upload slab i veza pukne.
Odradi jedan speedtest pa postavi ovde, ako uspe uopste da prodje, jer vrlo dobro znam sta je wireless + los signal + los provajder = to sto ti pokusavas, a ne ide:) Sve jedno je gde ces ga zakaciti, samo moras biti uporan i cekati da ti se posreci.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pa nije mi signal katastrofa na speedtestu mi pokazuje konekciju koju placam, download ide za tu konekciju, nije velika ali zivim tu gde zivim da bolje nemam, ali mi nije jasno zasto upload radi super i onda odjednom zabode na nekoliko procenata?! :(
Javi sta je bilo. Ako ni ovo ne bude islo kako treba, podeli kompresovanu
19.02.2013. 22:35
status: user broj poruka: 10998
datoteku (na dva-tri parceta), pomocu WinRar-a ili nekog drugog alata za kompresiju, ili pomocu Total Commander-a, pa posalji u komadima (primalac treba da ima jedan od ovih alata/programa da bi parcice sastavio i tako dobio ``originalnu`` datoteku)...
Nisi me razumeo, postoji TX i RX, odnosno ono sto ti primas i sto saljes. Kod wireless-a je najproblematicniji Upload, pogotovo ako je signal ispod nekog minimuma 70-79Db. Pogledaj u aplikaciji wireless kartice koji ti je TX rate. U zavisnosti od kartice, trebao bi da bude od min. 6, pa 11-54 Mbps da bi ostvario nesmetan upload, a i to je upitno kod nekih provajdera. Pravo je mucenje uploadovati fajl ako ti je TX na 1mbps i nije cudo sto veza puca kod uploada vecih fajlova koji server odmah blokira kada se konekcija na kratko izgubi.
:: Pa nije mi signal katastrofa na speedtestu mi pokazuje konekciju koju placam, download ide za tu konekciju, nije velika ali zivim tu gde zivim da bolje nemam, ali mi nije jasno zasto upload radi super i onda odjednom zabode na nekoliko procenata?! :( :: :: ::
Gile, meni kabal iz antene ide u neki pravougaonasti uredjaj, koji se zatim nastavlja mreznim kablom koji ide u prikljucak na maticnoj, isti onaj prikljucak koji koristis kada umrezavas kompove. Torto, je l` koristis skype, face, pa da mi pomognes oko ovoga, da ja datoteke podelim, posaljem ti ih, ti ih zatim skines, spojis i upload-ujes to?
Ok, koristis verovatno neki AP router...sto ne menja stvar oko signala. Ajd, ako se torta ne javi, dacu ti moj Skype pa ces pokusati meni da posaljes, a ja cu ti ga uploadovati na neki od popularnih servera.
Pozz
Extraktuj te fajlove u jedan folder, zatim na taj folder desni klik (naravno pre toga moras imati instalisan Win Rar) i odaberi `add to arhive` U prozoru `general` imas Split to volumes, bites..` i tu u prozoru upisi 1000000( milion) ako, recimo hoces da ih rasparcas na 1Mb i klikni OK.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.