Na fb stranici vojvodina net, kažu da oni iako linkuju sa drugih sajtova koji javno prikazuju video materijal(znači nemaju svoje servere logično) da je i to nelegalno, što su i oni od skora saznali na teži način, i da za 2-3 dana menjaju kompletno koncpciju sajta.. u prevodu, ćao su sa fillovima, pa kapiram da je ista sudbina zadesila i ostale I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Evo i jedan super sajt sa sve novim filmovima i serijama isto. Ova poruka kada se otvori sajt
Poštovani korisnici, Sajt je obustavio svoj dalji rad u ovoj formi TRAJNO! Odluka je konačna i nije sklona promjenama! Više informacija na našoj FACEBOOK stranici! Hvala!
Ja sve serije gledam online i odmah, nikakvo skidanje i smaranje, ovde imate sve, samo gore ukucate u search i iziadje vam serija sa svim zivim epizodama.
Registrujte se , onda imate traker serija koje zelite i sta ste gledali da otkacite, manje reklama, mogucnost koriscenja direkt link-a itd.
Ovo se desilo ovim sajtovima zato što su glupi. Nisu svi glupi pa se nece ovo svim desiti. Potražite sajtove onih koji su prvi poceli sa necim ovakvim. Imate i sajtove gde zasebno ubacujete prevode. Jedini problem oko svega ovoga je da ce ponovo da me gnjave oko filmova i serija.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.