Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Youtube prevod problem
STRANA 1 OD 1
borac27 Youtube prevod problem 17.02.2013. 22:44 T51879

status: user
broj poruka: 96

Pozdrav

Imam problem sa skidanjem prevoda sa Youtube-a

U pitanju je jedan video snimak
https://www.youtube.com/watch?v=kioNBwlN4KY

Kad ga gledam na samom youtubeu pritiskom na CC dobijam Srpski prevod,medjutim nakon skidanja istog pomocu YTD imam snimak ali nikako da nadjem prevod

Probao sam da ga pustam u KM i VLC playeru ali prevoda nema nigde

Da li neko moze da mi objasni kako skinuti i video i prevod

Hvala svima unapred na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf Probaj ovo 17.02.2013. 23:03 #476774

broj poruka: 1504
http://google2srt.sourceforge.net/en/
Black Wolf

Simon72 ... 17.02.2013. 23:15 #476776

broj poruka: 2799
Film i prevod su odvojeni pa se zasebno i skidaju
Evo ti plagin za firefox
http://is.gd/8VBRns

Evo ti zaseban program
http://codecpack.co/files/srtdownloader.zip

E sad ovo ti skida u utf-8 a nama treba central europian pa ako znaš prebaciš a ako ne evo prebacio sam ti
http://is.gd/vfqzH1
Milos22 ... 17.02.2013. 23:54 #476780

broj poruka: 1720
Hahaha najace sta ti gledas .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

borac27 RE 18.02.2013. 00:08 #476782

broj poruka: 96

Resen problem,skinuo sam prevod,ubacio u KM i funkcionise

Hvala jos jednom

neXus2000 .... 18.02.2013. 01:03 #476785

broj poruka: 3350
Ko god hoce da ostavi pusenje ili ti sam, najbolja stvar je Cold Turkey iliti ponaski, samo stanes.
Pre jedno nedelju dana sam prestao da pusim. Jer sam tako odlucio posle jedno 15 godina purnjanja.
Tacnije, malo jace od nedelju dana, ali me je cimalo nazad, pa sam zapalio koju cigaretu. Srecom, bila je koja cigareta, posto sam pusio oko pakle dnevno. Pa sam samo sebi rekao koji K sebi radim i pre nedelju dana sam jednostavno stao.
Primetio sam da svaki ritual cigare je imao memorijski efekat, nesto kao kod misica, i zbog toga sam pripalio koju. Izadjem napolje do stanice, usput pljuga. Cekam prevoz - pljuga. Igram igricu - pljuga...itd, da ne nabrajam. I svaki put kada mi se desi to cimanje, samo zamislim kako izgleda kada se pali pljuga, koliko je odvratno imati paljevinu u plucima ceo taj ukus i to cimanje prestane. I evo vec nedelju dana, ciste se pluca, bole pluca, odvratno je, hvata insomnija, ali zato bolje disem, osecam na nos ponovo i bukvalno sa ovih nedelju dana se osecam zdravije. Cuo sam da za dve nedelje nece biti nikakvog cimanja. Sad jos jedno najamnje godinu dana da se sve to oporavi kako treba.

U svakom slucaju, najbolje je ne razmsiljati o pljugi, jer ona jednostavno nikada nije bila ni potrebna. Niti dzoint, niti bilo sta sto nas zbog ljudske gluposti i okruzenja cini i pokusalo uciniti `kul`.

http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg

Milos22 ... 18.02.2013. 01:54 #476791

broj poruka: 1720
Lako je to da se kaze .) ja nikad nisam zapalio cigaru niti imam zelju da zapalim a ako stvarno misli da ce ako pogleda taj film da prestane da pusi onda stvarno.... ipak je to samo film :)

@nexus2000 znam lika pusio 2 pakle davidova na dan i kao odlucan kaze necu vise da pusim kasljem ko lud i te fore nije pusio mesec dana pa je onda posle kao pusim samo 5 cigara bolje da pocnem manje da pusim pa cu vremenom skroz da ih ostavim i onda posle 20 dana eto njega ponovo 2 pakle davidova na dan,moj zet pre 9 godina pusio cigare nije bio neki ekstremni pusac pusio jednu paklu za 3 dana i onda je rekao sebi ma koj ce mi to djavo i posle toga vise nikad nije omirisao cigaru a kamoli zapalio,sto znaci sta? najbitnije je kakav si karakter od coveka dal hoces da lazes sebe da ces privremeno da prestanes da pusis ili ces stvarno da batalis .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

neXus2000 Re: ... 18.02.2013. 02:17 #476795

Naravno. Vidjao sam ljude koji su ostavljali cak i po godinu dana pljuge pa su se vracali. Ne sto sam ih vidjao, nego znam ih :) Da i zavisi dosta i od karaktera, jer pljuga ne stvara toliko fizickog koliko ponajvise psihickog zavisnika.
Evo, kao sto rekoh, ne osecam da mi je potrebna pljuga. Mozda cimne tu i tamo. Danas me je cimnulo samo 2 puta, zbog tog nekog `uslovnog refleksa`, memorisjkog efekta, kako god zelis da nazoves. Sutra mogu da se kladim da ce me isto toliko cimnuti, mozda nece ni jednom. A i sama pljuga te uspori, postanes nekako, da kazem `lenjiji`. Jer je vrsta sedativa. Osecas se ispunjeno i zelis da imas tu obamrlost.

:: Lako je to da se kaze .) ja nikad nisam zapalio cigaru niti imam zelju da zapalim a ako stvarno misli da ce ako pogleda taj film da prestane da pusi onda stvarno.... ipak je to samo film :)
::
:: @nexus2000 znam lika pusio 2 pakle davidova na dan i kao odlucan kaze necu vise da pusim kasljem ko lud i te fore nije pusio mesec dana pa je onda posle kao pusim samo 5 cigara bolje da pocnem manje da pusim pa cu vremenom skroz da ih ostavim i onda posle 20 dana eto njega ponovo 2 pakle davidova na dan,moj zet pre 9 godina pusio cigare nije bio neki ekstremni pusac pusio jednu paklu za 3 dana i onda je rekao sebi ma koj ce mi to djavo i posle toga vise nikad nije omirisao cigaru a kamoli zapalio,sto znaci sta? najbitnije je kakav si karakter od coveka dal hoces da lazes sebe da ces privremeno da prestanes da pusis ili ces stvarno da batalis .)
:: HAF 912 Plu
:: I5 3570
:: Z77A-GD5
:: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh
:: Corsair H6
:: Seasonic 620G
:: 2TB WD Gree
:: Mushkin Chronos 180G
:: GTX 58
:: Dell U2312h
:: Cm storm reco
:: Cm storm trigge
Pisko Podrška 18.02.2013. 08:58 #476805

broj poruka: 6646
Mislim da imam podosta iskustva u razmišljanju o toj, agresivnim marketingom, nametnutoj drogi. Sam nisam nikada postao ovisan, ali sam ispratio i pratim i dalje - kao i svi koji otvore oči, od početka i načina počinjanja do smrti veoma bliske osobe, uzrokovane duvanom, ili, svim onim što se uz duvan još dodatno ubacuje u cigarete (bilo sam duvan bilo papir ili filter). Ni jednom nisam bio prevaren da `probam`... ili da budem `rekreativac`... pućkam, ili šta god, kakve sve žvake za budale postoje.
Ukratko, duvan je težak za ostavljanje, kao i heroin, jedino nema takve fizičke manifestacije (ali postoje, kada bi realno jači ovisnik priznao i porazmislio šta mu se sve događa pri odvikavanju, za šta je možda mislio da je drugi uzrok).
Treba biti svestan, da kod pušenja kao i kod svake droge, nema trajnog izlečenja, uvek si rovit i načet, ti si uvek pušač koji je prestao, narkoman koji ne uzima - dok ne uzima, i tako deset, dvadeset, trideset godina. Mozak čeka, da se to unese i stara priča počinje iz početka, ali sa većeg dna nego kada si bio zdrav (i naravno mlađi). Šta htedoh reći: postoje krizni periodi, koji su se iskristalisali kao krizni u odvikavanju, a to su prve dve sedmice, prva dva meseca (najčešća odustajanja, mozak sam sebe zavara da je uspeo, pa se `nagradi` - govnom), i, onda, dve godine. Ne opuštaj se, vredi, velikog si se govneta rešio, od smrada do hemijskog sastava, otrov.
Nego, da li je neko primetio koliko ženske populacije puši? Kako su ružne kada žvaljave (grozničavo) cigarete, ispred prodavnica, škola, restorana... i, jeste li primetili da žene mnogo, mnogo teže mogu da ostave cigarete? A da uticaj cigarete na plod ne može da se izbegne - samo kod majki? Jeb`li ih kauboji, revolveraši, fatalne lepotice, svi sa govnetom koje ovlas visi ih gubica, glume mačo i kul likove na koje se glupa raja napalila.
Kao i svaka cool bajka vezana za bilo koji narkotik, sve postaje (i bukvalno) dim, kada zateknete onu scenu, koju svaki ovisnik krije i od samog sebe što duže može, a to je kada grozničavo otvara kutiju i pali cigaretu, i vuče kao da je slamka spasa, kada se prikaže u punom svetlu grozničava ovisnost i beda na koju se spadne, sopstvena nemoć volje da se odupre... onda nestane ono kul pućkanje, foliranje, poziranje i blesavo ritualisanje sa cigaretama, upaljačem, pikavcem ili izduvavanjem dima, kojim se nesigurna ličnost bavi u društvu da bi pažnju koja mu je neugodna, usmerio sa sebe na postupke....
I, koja to institucija kod nas, proverava hemijski sastav i ispravnost, cigareta? Ista ona što tvrdi da je Dukat mleko iz Hrvatske, u Hrvastskoj, Bosni i Makedoniji, možda neispravno, ali kod nas - NE. To nama ne može da se desi.

Budale računaju na sreću.

saladin +10 18.02.2013. 09:35 #476811

broj poruka: 229

+10 Pisko......brate sve si reko....
count Pušenje 18.02.2013. 11:33 #476832

broj poruka: 1353
Ništa lakše nego prestati, imam odlično iskustvo, do sada sam stotine puta prestajao !!!

neXus2000 Re: Podrška 18.02.2013. 15:44 #476876

Svi su labilne osobe prema nekom obliku narkotika, bio on los ili ne. Hrana, pice, cigare, droga.
Ali bukvalno sve to mozes da prekines u sekundi. Evo danas me ni jednom nije cimnulo, bukvalno nemam potrebu ikakvu. Ali zato ima da se ozderem od junece corbe :) koju sam juce skulinirao :) I eto hrana i kuvanje mi je fetis, ali se ne prezderavam......toliko :)

:: Mislim da imam podosta iskustva u razmišljanju o toj, agresivnim marketingom, nametnutoj drogi. Sam nisam nikada postao ovisan, ali sam ispratio i pratim i dalje - kao i svi koji otvore oči, od početka i načina počinjanja do smrti veoma bliske osobe, uzrokovane duvanom, ili, svim onim što se uz duvan još dodatno ubacuje u cigarete (bilo sam duvan bilo papir ili filter). Ni jednom nisam bio prevaren da `probam`... ili da budem `rekreativac`... pućkam, ili šta god, kakve sve žvake za budale postoje
:: Ukratko, duvan je težak za ostavljanje, kao i heroin, jedino nema takve fizičke manifestacije (ali postoje, kada bi realno jači ovisnik priznao i porazmislio šta mu se sve događa pri odvikavanju, za šta je možda mislio da je drugi uzrok)
:: Treba biti svestan, da kod pušenja kao i kod svake droge, nema trajnog izlečenja, uvek si rovit i načet, ti si uvek pušač koji je prestao, narkoman koji ne uzima - dok ne uzima, i tako deset, dvadeset, trideset godina. Mozak čeka, da se to unese i stara priča počinje iz početka, ali sa većeg dna nego kada si bio zdrav (i naravno mlađi). Šta htedoh reći: postoje krizni periodi, koji su se iskristalisali kao krizni u odvikavanju, a to su prve dve sedmice, prva dva meseca (najčešća odustajanja, mozak sam sebe zavara da je uspeo, pa se `nagradi` - govnom), i, onda, dve godine. Ne opuštaj se, vredi, velikog si se govneta rešio, od smrada do hemijskog sastava, otrov
:: Nego, da li je neko primetio koliko ženske populacije puši? Kako su ružne kada žvaljave (grozničavo) cigarete, ispred prodavnica, škola, restorana... i, jeste li primetili da žene mnogo, mnogo teže mogu da ostave cigarete? A da uticaj cigarete na plod ne može da se izbegne - samo kod majki? Jeb`li ih kauboji, revolveraši, fatalne lepotice, svi sa govnetom koje ovlas visi ih gubica, glume mačo i kul likove na koje se glupa raja napalila
:: Kao i svaka cool bajka vezana za bilo koji narkotik, sve postaje (i bukvalno) dim, kada zateknete onu scenu, koju svaki ovisnik krije i od samog sebe što duže može, a to je kada grozničavo otvara kutiju i pali cigaretu, i vuče kao da je slamka spasa, kada se prikaže u punom svetlu grozničava ovisnost i beda na koju se spadne, sopstvena nemoć volje da se odupre... onda nestane ono kul pućkanje, foliranje, poziranje i blesavo ritualisanje sa cigaretama, upaljačem, pikavcem ili izduvavanjem dima, kojim se nesigurna ličnost bavi u društvu da bi pažnju koja mu je neugodna, usmerio sa sebe na postupke...
:: I, koja to institucija kod nas, proverava hemijski sastav i ispravnost, cigareta? Ista ona što tvrdi da je Dukat mleko iz Hrvatske, u Hrvastskoj, Bosni i Makedoniji, možda neispravno, ali kod nas - NE. To nama ne može da se desi
:: Budale računaju na sreću.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs