Provajder mi je blokirao p2p ,e sad uspevam da skinem preko utorrenta tako sto sam dodam adresu peers-a i trackera... Jel postoji nacin da sam saznam ip od koga skidam ili moram stalno nekog da cimam da krene da skida nesto i da mi da ip ...hvala
i mene to zanima, kako mogu da ti blokiraju i sa kojim pravom kada ovde nema nikakav zakon o tome koliko znam...a i pritom ako su tebi zbog p2p blokirali onda bi i svima nama ostalima i celoj zemlji...
Citaj malo `How to open P2P ports?` Ali, ako ti je provajder blokirao p2p portove, moz` ga jebati i nema sanse, pa cak i da se koristis enkripcijom, jbg. Sve u svemu, nikad mi nece biti jasno, koji kurac ima da blokiraju p2p, sem sto im je resurs upitan...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pitaj ti njih, ali ovako, zasto ti je p2p protokol blokiran. Ako budu kenjali, piraterija ili tako nesto, ti zatrazi raskid ugovora, da ces ih prijaviti, jer blokiraju slobodnost interneta. Oni nemaju, tj. niko nema prava da blokira nikakav protokol. Oni moraju da puste, sto bi se reklo, internet kakav jeste.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.