Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Totalno smo (ne)moderni, iliti pozdrav svima onima koji nemaju Fejsbuk. Ima li nas?
STRANA 1 OD 3  
Blueberry Totalno smo (ne)moderni, iliti pozdrav svima onima koji nemaju Fejsbuk. Ima li nas? 13.02.2013. 15:14 T51812

status: user
broj poruka: 1272
Pa, da se prvi upisem.

Nemam, ne planiram, ako mi posao i finansije budu zavisile od toga jednog dana, onda otvoricu jer moram, a ne zato sto je to trend...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Nemadem. I nabijem ga na ... 13.02.2013. 15:21 #475889

broj poruka: 1886
Da sam bubuljičava tinejdžerkica kojoj su tek počeli da rastu sisići, pa joj je stalo da svoje sličice podeli sa drugima - a i da dobije masu komentara od gomile dahtačkih paćeničina (radi ego boost-a), onda bih gu imao... Ali, ovako...

Da svoje podatke poverim sajtu koji je (inicijalno) osnovao bubuljičavi smrad da bi rejtovao slike riba sa Harvarda, smrad koji nije umeo ni ribu da odvoji... Nekako ne verujem njegovom mentalnom sklopu:

`According to The Harvard Crimson, the site was comparable to Hot or Not, and `used photos compiled from the online facebooks of nine houses, placing two next to each other at a time and asking users to choose the `hotter` person`
To accomplish this, Zuckerberg hacked into the protected areas of Harvard`s computer network and copied the houses` private dormitory ID images.`

http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
solaja777 .) 13.02.2013. 15:27 #475891

broj poruka: 3277
takodje nemam fb nalog...

Dexter013 Ok 13.02.2013. 15:28 #475892

broj poruka: 17093
Nemam , ne koristim , ne treba mi.

Kao super je za ljude sa kojima se nevidjas ili nisi ih ni cuo ni video 100 godina.

Pa ako se nevidjam i necujem ocigledno i mene zabole i njih
inace bi ostali u kontaktu nekako zar ne?

Ko mi stvarno treba imam ga na skajpu msn-u ili gtalku.

Ali koliko vidim to je super stvar za navatavanje priglupih klinki koje puce usta po kupatilima, ko neki katalog...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Još neke interesantne stvari, JAVNO POZNATE 13.02.2013. 15:28 #475894

Još neke interesantne stvari:
`In June 2004, Facebook moved its base of operations to Palo Alto, California. It received its first investment later that month from PayPal co-founder Peter Thiel.`

`Bilderberg Group
Thiel is listed as a member of the Steering Committee of The Bilderberg Group, a controversial group of influential business and government leaders who meet annually to discuss world issues.`
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Thiel

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Daum ... 13.02.2013. 15:33 #475898

broj poruka: 12795
Zanimljivo, nemaš facebook a do nedavno si se hvalio kako pecaš ribe preko facebooka?

Strašno...

phoboskv ... 13.02.2013. 15:35 #475899

broj poruka: 940
Taj sam!

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

PhatPhuck @Daum 13.02.2013. 15:39 #475900

Imam ga pod lažnim imenom i sa lažnim podacima. I nemam PRAVE prijatelje/poznanike na friend listi, nego sam samo imao ribice koje upoznam.
Dakle, to na Fejsbuku nisam ja (osim par slika koje jesu moje - i godišta). Tako da ga svakako ne koristim onako kako ga normalni ljudi koriste - nego samo ponekad, za odvajanje poneke ribice sa `Are you interested`.

:: Zanimljivo, nemaš facebook a do nedavno si se hvalio kako pecaš ribe preko facebooka?
::
:: Strašno..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
Stripy Re 13.02.2013. 15:45 #475906

broj poruka: 4163
Ima, ima...

aco Imam 13.02.2013. 16:07 #475910

broj poruka: 2788
Imam FB profil. Treba mi, koristim ga za kontakt i posto jos uvek idem u srednju skolu. Moje odeljenje ima grupu na fb i tu se dogovoramo sve oko skole, domace kacimo itd i od kad to imamo mnogo su nam bolje ocene xD. Dogovorimo se ko sta odgovara itd...
Imam iskljucivo prijatelje prave i mozda jedno 30-40 osoba sto se sa nekim cujem samo preko fb, par njih za PCB i jos nekih foruma...

Meni je korisna stvar, da nije ne bih ga koristio.

Pisko U ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita 13.02.2013. 16:52 #475922

broj poruka: 6646
A u budala, beskorisna.
Nemam fb, ali ima on mene kao korisnika, velika je razlika.
Svaka stvar je potencijalno opasna, kod budala, a njih sreća čuva. Serem se na vaše ignorisanje, fb postoji, pa ako ga ignorišete, što ga i ovde pominjete? Sasvim se lepo ako ne i lepše, živelo bez njega.

Budale računaju na sreću.
cokla ponosno objavljujem 13.02.2013. 16:53 #475923

broj poruka: 756
da nemam fb nalog
mislim da sam imao relativno lep zivot pre njega
ne zelim da znam da li postoji ista sto bi mi ucinilo zivot boljim, lepsim... da imam upliv u to ruglo ljudske komunikacije
zelim da se svi vratimo u kameno doba i da nas pojedu sabljasti tigrovi ako ne mozemo fizicki da se odbranimo

edit:
gdin Pisko je pomenuo past life pre mene
cenim to :)
ali ja sam uneo i after life u raspravu

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

acosuper SVI VI 13.02.2013. 17:08 #475928

broj poruka: 1207
SVE DO JEDNOG imate otvorene naloge na Facebook-u....

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8
Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS
KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3
ASUS Sabertooth 990FX R2.0
2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
Cooler Master GX 550

saxija Re: SVI VI 13.02.2013. 17:31 #475933

broj poruka: 4016
Jesi im to ti sad otvorio :D

@ ostali : Pazi sto se tice FBa to ti je sve kako se uzme, ja imam nalog otvoren, ne volim ga i dalje ali valja za reklamu,tviter g+ sve to isti Q, dok imam i drugaricu koja je izjavila da joj je zao sto nije prva otvorila nalog, jednostavno zivi od gledanja tudjih slika i citanja statusa, sta znam, odem odigram koju igru, a ima ih mali milion, a i komuniciram sa ljudima preko njega jer verujte mi na rec da postoje ljudi koji bukvalno ne znaju da ukljuce racunar, a znaju |sve| vezano za FB, kad im pomenes skype, msn ili mail, slog ih strefi, eto tako, pozdrav

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

:: SVE DO JEDNOG imate otvorene naloge na Facebook-u...
:: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V
:: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU
:: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR
:: ASUS Sabertooth 990FX R2.
:: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID
:: Cooler Master GX 55
Flynn .. 13.02.2013. 17:53 #475938

broj poruka: 249
Nikad nisam otvorio nalog, niti verujem da cu otvoriti ako do sad nisam.
Imam sve ostalo: Skype, twitter ali fb ne. Steta sto je najpopularnija drustvena mreza

matz rree 13.02.2013. 18:03 #475940

broj poruka: 801

Nemam to sr*nje =)
solaja777 Re: SVI VI 13.02.2013. 18:04 #475941

grrrrdno gesis sinko, fb mi je apsolutno nepotreban... Pozdrav za tebe i onog sto vole da kaki ...

:: SVE DO JEDNOG imate otvorene naloge na Facebook-u...
:: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V
:: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU
:: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR
:: ASUS Sabertooth 990FX R2.
:: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID
:: Cooler Master GX 55
gogi1 Imam FB 13.02.2013. 18:07 #475943

broj poruka: 2076
i ne planiram da deaktiviram profil. meni znaci, ako nekome ne znaci, nema potrebe ni da pravi profil.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

f0rever sadasdsad 13.02.2013. 18:14 #475945

broj poruka: 3821
Obrisao sam ga jos 2008. godine, i ne planiram da ga vracam..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

vladats ... 13.02.2013. 18:24 #475947

broj poruka: 4537
Nemam ni ja.

ramzesIII re.. 13.02.2013. 18:28 #475948

broj poruka: 1017

Ja i nemam internet, zato sto moze da me prati bilo ko.
Sve sto me zanima procitam u novinama.
Drustvo kontaktiram preko goluba pismonose, a ponekad se i nadjemo na livadi...odigramo po jedan hrkljus.

solaja777 Re: re.. 13.02.2013. 18:47 #475950

napravi skup pcberzasa na livadi , pre ulaska odloziti oruzje (mobilne....blabla...)
pa ko duze izdrzi :)

:: Ja i nemam internet, zato sto moze da me prati bilo ko
:: Sve sto me zanima procitam u novinama
:: Drustvo kontaktiram preko goluba pismonose, a ponekad se i nadjemo na livadi...odigramo po jedan hrkljus
Simon72 ... 13.02.2013. 19:03 #475955

broj poruka: 2799
Imam nalog al sam ga gasio nekolko puta.Šteta samo što nema opcije da može trajno da se ugasi a ne ovo sranje kao da ga privremeno zatvotiš ,a možda i ima al ja to nisam vido.
U svakom slucaju rado bi ga trajno ugasio,i da svima nam je život bio bolji kad ga nismo imali i da svima nam je život bio bolji i kad nismo imali internet i da svima nam je život bio bolji i kad nismo imali kompjuter.Rado bi se svega ovog odreko al onda gde bi bio.Sve ovo je baš veliki problem za mnoge ljude,ne za sve naravno jer neki ni sad ne koriste ovo smece.Zašto.Zato što ih ne interesuje ili neznaju da koriste i zato što verovatno imaju život,još uvek.

oreshac nemam 13.02.2013. 19:18 #475962

broj poruka: 485
Medju prvima na ovim prostorima sam ga otvorio ali sam ga davno ugasio (4-5 godina) kad je usla riba u internet kafe i dosla da pogleda nalog na fejsu i sela za sto, pred monitor, drnda misa i tastaturu a nista se ne desava(monitor crn). Sinula joj ideja da pogleda gde je kuciste i pokazuje prstom drugarici `Vidi ono dole sto stoji(misli na kuciste) nema ga`.
Jbg kuciste bilo na popravci :D.

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

toothless Imam profil na fejsu, povremeno ga koristim... 13.02.2013. 19:22 #475964

broj poruka: 3241
zbog prijatelja i rođaka koji nisu blizu, zbog reklamiranja,... ima svojih prednosti, ali i mana.
Ko nije hteo da mu se saznaju lični podaci i slično, nije iste trebao da kači na net, u prevodu-ko ga hebe!

Još smešnije mi je kada pajseri okače na wall izjavu tipa `od danas objavljujem da su moji podaci na fejsu(slike i ostalo) moje lično vlasništvo, i svako korišćenje istih bez moje dozvole će se tretirati kao kršenje autorskih prava/neovlašćeno otuđivanje lične svojine...`

Pa samim kliktanjem na poznato dugme `I ACCEPT`- su prihvatili i da daju sve žive podatke, i krv na uvid, i da ih hefta karavan afrikanaca, i ko zna još šta u ugovoru, jer niko ne čita jebeni `licence agreement`, i sada tripuju da će komentarom na svom zidu poništiti to sve.
da ne spominjem idiotizam da Mark CukarBre nema pametnija posla nego da čita sve komentare svih korisnika fejsbuka na planeti. :D

P.S. Ja sam dodao aneks ugovora fejsbuku gde se ne slažem sa delom ugovora koji se tiče mog dupeta! :D

@ Svi ostali koji tripuju da vam je potreban fejs da vas nađe `veliki brat`:
http://news.yahoo.com/photos/living-in-a-tomb-slideshow/

Čovek živi u kamenom dobu(nažalost), a dospeo je na naslovnu stranu Yahoo-a!
E, sad, ko iz Srbije može da se pohvali ovakvim podvigom, a da pritom nema ni internet ni kuću?

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

savatije Re: U ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita 13.02.2013. 19:23 #475965

broj poruka: 1121

+1 za piska
i elem akko je inicijaroru ove tema potrebno mesto za chat neka nadje drugi prostor smara... nogao bi mozgsa da napravi nalog na FB, pa da tamo mrzi...

DELL INSPIRON 17R N7110

:: A u budala, beskorisna
:: Nemam fb, ali ima on mene kao korisnika, velika je razlika
:: Svaka stvar je potencijalno opasna, kod budala, a njih sreća čuva. Serem se na vaše ignorisanje, fb postoji, pa ako ga ignorišete, što ga i ovde pominjete? Sasvim se lepo ako ne i lepše, živelo bez njega
:: Budale računaju na sreću.
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs