Druze, ne bih se bas slozio da ima sve i da je uvek full speed! Mnoge stvari sam nasao kojih nije bilo nigde i zagarntovana je brzina! .-) @marko, poslacu ti u toku dana, poz!
Evo i ja da se prijavim ako ima neka pozivnica za dobar torent traker, upload nije problem, imam 1gbps link, nije greska u kucanju 1gigabitni upload link, tako da ratio nikada nece biti problem.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Evo i ja da se prijavim ako ima neka pozivnica za dobar torent traker, upload nije problem, imam 1gbps link, nije greska u kucanju 1gigabitni upload link, tako da ratio nikada nece biti problem :: :: Hvala unapre :: :: ::
Evo meni je takav net i na partisu mi je ratio 4.06...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Posto vecina u nas ima 425 kb/sec download :: a upload od tracavih 45 kb/sec :: to mozda bude malo problem :: :: Ovi sto imaju download od 10 mbi i vise oni su tek u problemu :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
@Gilopile, poslao na mail! .) @Bugiman, nesto ti nije u redu sa mailom! :O @Strikane, javljaj se ili ostavi mail na koji da ti posaljem, ostala jos jedna, ko se prvi javi, njemu saljem! :D Poz
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.