Ako koristite Flash player 10.2 od danas necete moci preko Firefoxa da vidite nista u flashu dok ne kliknete. updateom na verziju 10.3 resavate taj problem, i na starijim masinama se ne gubi funkcionalnost youtube-a, radi identicno, bez seckanja zvuka (slika je seckala i na 10.2, naravno zavisno od rezolucije samog flv-a ali gotovo svaki 360p secne povremeno).
Je tako govno da mi skace opasno po zivcima!Samo pravi probleme sa browserom znaci ne verujem ! Klipovi vrlo brzo pucaju,zakucavaju,iscitavanje stranice sa flash reklamama zakoci ili se izbaguje! Uzas.Do sad me je toliko smorio da mi se smucilo!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Bagovi na sve strane na YT. Ide klip i samo se odjednom restartuje i krene ispočetka, secka slika, puca zvuk! Kad koristim paralelno dva prozora ff-a i u jednom nešto skrolujem, slika na drugom seče sve u 16! Dok je bila Macromedia nije bilo ovakvih problema.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.