Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Limundo – Krši ljudska prava i krade novac
STRANA 1 OD 3  
stas Limundo – Krši ljudska prava i krade novac 30.01.2013. 15:21 T51584

status: user
broj poruka: 8
Bio sam dugo vremena na tom sajtu i imam puno iskustva. Prodavao sam IT opremu. I sam sajt je veoma loše urađen. Praktično je za to da postaviš samo jednu aukciju. Kada imaš više od jedne onda nastaje totalni haos i sa aukcijama a još više sa komunikacijum porukama, praćenjem...
Sve u svemu imao sam 770 pozitivnih ocena i NIJEDNU negativnu. A ovi iz Limunda su mi ukinuli profil.
Ja gluplje, bezobraznije i neobrazovanije ljude nisam još video.
Kažu imaš pravo na tri greške i ukidaju ti profil. Prva je bila na samom početku gde mi je neki lik ostavio mail a ja sam rekao da ću mu poslati slike koje je tražio. I EEEE! Greška iako ja nisam ostavio mail neprikladno sam mu odgovorio. Druga je bila kada su mi iz firme sa kojom radim dali softwer Windows milenium. Koji je bio promotivni i tada 2000 klada se delio ka kamo li sada posle 12godina. I EEEE! Druga greška pred isključenje, jer je zabranjeno prodavati nelegalan softwer. I pošto ja imam dosta artikala od firme koja meni duguje novac pa mi daje u kompenzaciju ja postavio slušalice, bubice za 299din. Kada je to videla moja sestra koja se udala i ima drugo prezime i živi u drugom gradu ona me zvala telefonom i je rekla „pa što mi nisi rekao ja bi ih kupila“. Ja sam rekao da nisam znao, ima jedna ponuda pa ne mogu da obrišem aukciju ali da može da licitira sa njenog naloga i neka konkuriše kao i drugi. I tako je ona licitirala i kupila slušalice. Majmuni (neinteligentni) iz limunda su mi ukunuli profil. Ukinuli su mojoj sestri, i mom zetu koji nije ni licitirao ni bio na profilu par meseca. To je bila fer licitacija jer je još neko licitirao i ona je pobedila i stvarno želela te slušalice. A onda glavno pitanje odkuda su oni znali da mi je sestra? Udala se i ima drugo prezime. Ima svoj nalog. Živi u drugom gradu. Nikada nismo komunicirali, slali poruke preko Limunda. To je grubo kršenje ljudskih prava oni su nekako došli do tih podataka a to je nezakonito!

LOPOVLUK LIMUNDA. Kao prvo kod njih da bi ste radili morate da imate kredit. Znači vi uplatite 500 din i krenete da postavite aukciju. Postavite i oni vam odmah skinu recimo 25din (za aukciju do 1000din).
Ako ne prodate i završi se aukcija i hoćete d aje obnovite opet vam skinu 25din iako niste ni prodali. Plus vama stoji novac od 500din i još hiljadama članova i oni apsolutno raspolažu vašim novcem. Ako se pak završi aukcija oni vam skinu još 4% od završene aukcije. + Limundo keš koji oni navode da morate da koristite. A to je da ukradu još novca. Funkcioniše tako što ako prodate nešto kupac uplaćuje limundu pa onda ti pošalješ paket i tek kada on dobije i istestiraga (ume da traje i po par dana) tek onda limundo uplati tebi novac. Prvo opet drži tvoj novac par dana i raspolaže sa njim. Drugo kada ti uplaćuje ima troškove uplate 50din pa ti to još skine sa tvog kredita. Recimo ako prodaš nešto za 100 din oni ti skinu za pokretanje 6 din. Za završetak 3 din i još 50din za limundo keš. Ukupno ti uzmu 59din od tvojih 100din.
I to nije sve. Sada su masovno bezobrazno krenuli ljudima da ukidaju profile da i kradu svima sve što su imali uplaćeno kao kredit. I ne samo to ja sam čak imao uplatu na limundo kešu od par stotina dinara poslo čoveku kuler koji je kupio i novac je ukrao limundo i nikada mi nije prosleio i uplatio. Zamislite od par stotina hiljada ljudi kojima su isto ukrali koliki je to novac!
Tako jednostavno reći ovo je krađa na više nivoa. Ponašaju se kao banka jer uzimaju novac od ljudi unapred za kredit koji morate imati uplaćen. Pa onda uzimaju vam novac iako niste prodali na aukciji. Pa onda preko limundo keša još uzimaju novac koji koriste i još dodatno naplaćuju uplatu.
Plus ponašanje manijaka jer su mi više puta slali preteća pisma. Ne upozorenja već preteća pisma.
Zato vas upozoravam da ne nasednete i da ne korisitite ovaj lopovski sajt.
Ima mnogih drugih koji su i bolji a i nisu lopovi kao ovi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Popi pivo i lezi malo da dremnes 30.01.2013. 15:31 #472200

broj poruka: 9422
Ne se srditi... Ne!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Dell UltraSharp U2312HM

Dexter013 E jbg... 30.01.2013. 15:37 #472203

broj poruka: 17093
Da su cobani , jesu , to stoji.

Ali ja realno nigde nisam dobijao takve cene kad sam bilo sta prodavao,
mnogo ljudi tamo gleda, otud i dobre cene logicno.

Ne prodaj vise tamo i to je to...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 30.01.2013. 15:41 #472205

broj poruka: 4520
stas osim nerviranja nemas nista....ako ti ista znaci limundo i ceo njihov tim su obicna gamad . Davno sam ih batalio i oterao u tri lepe

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

Blueberry hmmm.... 30.01.2013. 15:53 #472212

broj poruka: 1272

Slazem se s tvojim misljenjem, ali, prihvatanjem njihovih pravila kao privatne kuce , pri registraciji, ili kasnijom izmenom Pravilnika, mi se slazemo sa svim onim sto oni urade, dakle, mogu te bilo kad kazniti, ukinuti ti pravo glasa, suspendovati te, kritikovati, i sa pravne strane su potpuno cisti jer si ti to prihvatio. To je uslov da bi bio clan. Kao kod privatnika sa blanko ugovorom, moze da te od*ebe kad pozeli.
Dexter013 @stas 30.01.2013. 15:56 #472214

broj poruka: 17093
Aj da si stvarno mutio sa nekim prevarama ili pokrao ljude,

ali tek tako trajno banovati clana
sa 770 pozitivnih ocena i NIJEDNOM negativnom
je tezak debilizam...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milos22 Re: Popi pivo i lezi malo da dremnes 30.01.2013. 15:59 #472216

broj poruka: 1720
Pivce za zivce ko ih sisa bar da su jedini koji to rade .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

:: Ne se srditi... Ne
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Dell UltraSharp U2312H
::
kizo987 limundo 30.01.2013. 16:02 #472217

broj poruka: 45

Ja sam takodje imao preko 900 ocena na limundu i suspendovan mi je nalog iz razloga sto sam dizao cenu na aukcijama i ako sam u poslednja tri meseca samo licitirao za jedan blic koji nisam kupio a prodaju sam vrsio iskljucivo na kupindu i imao sam par nekih aukcija sa raznim smecem `bolje da se proda nego da se baci`

Naravno nisam uspeo da dobijem bilo kakav odgovor od limundo korisnickog servisa a da nije `Zao nam je mi imamo super sistem koji otkriva malverzacije tog tipa i nismo u mogucnosti da vam pomognemo`

Cak nisu hteli da mi kazu na kojoj sam to aukciji uradio vesacko podizanje cene, posto jedini nalog koji sam imao na limundu je ovaj koji je blokiran i nista mi nije jasno kako su oni to zakljucili a da ni ja nisam upucen u takve stvari niti da li sam dizao cenu na aukcijama koje sam ja prodavao ili licitirao.

Takodje sam se nervirao danima zbog toga i ne bi mi bilo ni malo krivo sto su me suspendovali da sam to i uradio a takodje me je najvise povredilo to sto niko nije ni hteo da poprica a kamoli da mi izadje u susret.

A da ne pricam o tome da sam prethodni dan uplatio 1000 din a potom sam suspendovan i od povracaja novca naravno nema nista, kako kazu vise nemaju mogucnost da mi vrate novac posto sam prekrsio njihova pravila.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ... 30.01.2013. 16:15 #472226

broj poruka: 3277

izgleda su poostrili mere, takodje moze neko od korisnika (da ne kazem konkurencije) da te prijavi, naravno sledi provera od strane limunda, pa ako licitiran predmet nadju na drugom mestu - recimo KP eto ti problem...
imarkovic >> 30.01.2013. 16:57 #472243

broj poruka: 19002
ja sam isto bio regularan sa 100+ ocena, takodje su me suspendovali, doduse prekrsio sam pravila ostavljajuci email.. ali posle sam pravio nekoliko naloga i bez razloga suspendovan bez obrazlozenja.. medjutim, vracaju novac kada ostavis svoj tekuci racun koji glasi na ime sa tvog naloga, MORAJU da vrate novac, sto zaista rade, ali poostrili su mere MAXIMALNO. Fakticki ne mozes vise nista ni da prodas kako valja..

Pisko a.... 30.01.2013. 17:44 #472257

broj poruka: 6646
... tako dakle.
Ja više ne pišam po električnim čobanicama. Što i vama savetujem.
Iako Limundo nazivah Limudo, i dalje to mislim o samom sajtu, ovo što opisujete, jako mi se sviđa. To je zato što je 99% sada pogođenih, okorela jajara do jajare, prevaranti za mizerne pare (vidimo o kojim se ovde `silnim` ciframa radi i šta bi, što`no naš narod kaže, uradili za dinar i s kime). Svi ste `malo` prekršili pravila sajta kojima ste hteli-ne-hteli (navodno) nešto ućarili ili mogli da ućarite, smatrajući sve ostale ovcama za šišanje.. Kad ono: pravila, zakonitost, krađe nema, nema prevare, nema anonimne grabeži... pa, lepo što ne može. Sestra ti učestvuje u aukciji? Kakvim li ti nas smatraš budaletinama, dragi bože. I ja tebe.
I, ne daju ti prostora da ih `muvaš`, da plasiraš žvake i priče, zavlačiš ih i smaraš... zato što su te ulovili u prevari, krađi. Ne otuđenju i kršenju, već, prevari i krađi. Zato s tobom nema priče, i baš mi se to sviđa.
A, ovo ti pišem, nadajući se da nećeš to isto da radiš i ovde, ako već nisi. Idi negde na drugo mesto i jajari, a pogotovo zato - jer si potpisao da pristaješ na pravila limuda, pa eto ti sad.

Budale računaju na sreću.

xendza COVECE AL TI SPORO KAPIRAS 30.01.2013. 18:01 #472263

broj poruka: 601
ja sam odmah svatila da je to lopovski sajt samo jednu stvar sam tamo prodala i nikad vise....

kizo987 Re: a.... 30.01.2013. 18:06 #472266

broj poruka: 45
Vidim lepo sam ovde opisan kao jajara i bas vam hvala na ovako velikodusnim komplimentima.

Nikada nisam razumeo ljude koji pljuju druge a da nemaju apsloutno nikakvu proverenu informaciju o tim istim ljudima.

Zbog ovakvih kao sto ste vi ja sam na ovom forumu skoro od samog osnivanja i svaki dan citam sve teme i retko kad se odlucim da odgovorim na bilo koju upravo iz razloga sto bi ovo trebao da bude stucni forum a na kraju se sve zavrsava glupim svadjam i medjusobnim prepucavanjima.

:: ... tako dakle
:: Ja više ne pišam po električnim čobanicama. Što i vama savetujem
:: Iako Limundo nazivah Limudo, i dalje to mislim o samom sajtu, ovo što opisujete, jako mi se sviđa. To je zato što je 99% sada pogođenih, okorela jajara do jajare, prevaranti za mizerne pare (vidimo o kojim se ovde `silnim` ciframa radi i šta bi, što`no naš narod kaže, uradili za dinar i s kime). Svi ste `malo` prekršili pravila sajta kojima ste hteli-ne-hteli (navodno) nešto ućarili ili mogli da ućarite, smatrajući sve ostale ovcama za šišanje.. Kad ono: pravila, zakonitost, krađe nema, nema prevare, nema anonimne grabeži... pa, lepo što ne može. Sestra ti učestvuje u aukciji? Kakvim li ti nas smatraš budaletinama, dragi bože. I ja tebe
:: I, ne daju ti prostora da ih `muvaš`, da plasiraš žvake i priče, zavlačiš ih i smaraš... zato što su te ulovili u prevari, krađi. Ne otuđenju i kršenju, već, prevari i krađi. Zato s tobom nema priče, i baš mi se to sviđa
:: A, ovo ti pišem, nadajući se da nećeš to isto da radiš i ovde, ako već nisi. Idi negde na drugo mesto i jajari, a pogotovo zato - jer si potpisao da pristaješ na pravila limuda, pa eto ti sad
:: Budale računaju na sreću.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Najezda dugogodisnjih clanova sa dva ipo posta 30.01.2013. 18:28 #472272

broj poruka: 9422
Ja samo primetih da se masa njih naprasno pocela javljati u ovoj 2013oj. Ako, da smo zivi i zdravi i da ih se javlja vise. Licno, limundo sam video 3-4x u zivotu, obicno kod klijenata. Nisam clan, necu nikada ni biti, niti me sajt zanima, niti znam kako funkcionise. Nije mi samo jasno sta si ti hteo? Da iskazes svoje nezadovoljstvo time sto si banovan sa supackog mesta jer si krsio supacka pravila. Ako si imao 700 ocena, znaci da si imao minimum 700 uspesnih uvaljivanja. Jesam li u pravu? Ili mozda ne, ti si prodavao samo ispravnu robu, pa mozda su te zato i suspendovali, mamicu im...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Dell UltraSharp U2312HM

solaja777 moj primer 30.01.2013. 18:54 #472279

konkretno nisam trgovac i imam malo ocena(mozda 40-tak) od 2009 god...

Bila jedna aukcija gde sam ostavio mejl coveku cisto da vidim u cemu je stvar(bila mi je sumnjiva prodaja a zeleo sam kupiti predmet) usledio je kontakt od strane limunda za nedozvoljenu aktivnost(kao opomena) , obratio sam se limundu sa obrazlozenjem da zelim obaviti sigurnu kupovinu a to u slucaju aukcije koju sam pratio i nameravao licitirati nije bio slucaj jer je isti predmet bio na KP, zatim sledi provera od strane limunda gde su utvrdili da aukcija nije u skladu sa pravilima , limundo tim se zapravo zahvalio na podrsci za unapredjenje kvaliteta !
Spacewla pazi PREVARANTI rešili da se žale!!! 30.01.2013. 19:47 #472292

broj poruka: 612
Jeee ... teška vremena, teška. Kada i prevaranti imaju primedbi, onda je KRAJ tj. smak sveta.

OPŠTE POZNATA činjenica je da su svi ti prodavci imali u `rezervi` po 5 prijatelja koji su trebali u zadnjim SEKUNDAMA aukcije podići cenu proizvodu na željeni nivo prodajne cene, ako stvarno licitiranje nije dostiglo tu cenu do kraja aukcije. Takvim činom, niko od kupaca nije mogao doći do robe i samo je dž. visio i licitirao na sajtu.

To što ste vi umislili da ćete privući kupce početnom cenom od 1 dinar za robu koja vredi 10000 dinara je vaša stvar. I treba da vas škartiraju.

SLEDEĆI PUT postavite realnu cenu (ponovo: R E A L N U CENU) aukcije i onda neće biti potrebe da pozivate sestru i druga da dižu cene veštački.
Ako vam nešto košta lepo postavite proizvod na KP jer se tu ne plaća ništa. I odjebite limuna.

Ja se slažem sa pravilima Limundo tima i Piškoivim komentarom.

imarkovic Re: pazi PREVARANTI rešili da se žale!!! 30.01.2013. 19:57 #472294

videcemo kada budu tebe zajebali jednim permanentnim banom da se pusis, pa ces onda i ti tako posten biti ljut na ceo svet... lako je druge kritikovati, ali kad dodje na tebe red onda `ijao, pa kako pa zasto, pa nije nase, nasli smo`..

:: Jeee ... teška vremena, teška. Kada i prevaranti imaju primedbi, onda je KRAJ tj. smak sveta
:: OPŠTE POZNATA činjenica je da su svi ti prodavci imali u `rezervi` po 5 prijatelja koji su trebali u zadnjim SEKUNDAMA aukcije podići cenu proizvodu na željeni nivo prodajne cene, ako stvarno licitiranje nije dostiglo tu cenu do kraja aukcije. Takvim činom, niko od kupaca nije mogao doći do robe i samo je dž. visio i licitirao na sajtu
:: To što ste vi umislili da ćete privući kupce početnom cenom od 1 dinar za robu koja vredi 10000 dinara je vaša stvar. I treba da vas škartiraju
:: SLEDEĆI PUT postavite realnu cenu (ponovo: R E A L N U CENU) aukcije i onda neće biti potrebe da pozivate sestru i druga da dižu cene veštački.
:: Ako vam nešto košta lepo postavite proizvod na KP jer se tu ne plaća ništa. I odjebite limuna
:: Ja se slažem sa pravilima Limundo tima i Piškoivim komentarom
alrad 30.01.2013. 20:26 #472299

broj poruka: 4830

Kako mislis ovo `ali posle sam pravio nekoliko naloga i bez razloga suspendovan bez obrazlozenja` ?
Pa otvaranje vise od jednog naloga je protiv pravila.

Inace, odlicno ako su resili da rasciste dvoriste.
Za onoga kome je `ne mogu da radim` = `ne mogu da muljam`, zalim slucaj.

Ne verujem da su ikoga suspendovali bez razloga i objasnjenja. To se njima ne isplati.
Jednostavno su videli da onako vise ne moze.

Da ne ispadne da sam fan, mene su zaebali ovako: sajt nije radio u poslednjem minutu moje aukcije. Vratili su mi proviziju ali nisu hteli da poniste aukciju pa sam morao da dam predmet da ne popijem negativnu. Evo dokaza koji sam poslao i njima: http://goo.gl/TeuLT

imarkovic Re: 30.01.2013. 20:32 #472301

skratio sam.. ajde da objasnim, kreirao sam kolegama nalog.. sa njihovim imenima, brojevima, jmbg-ovima, mail-ovima.. koristili su nalog sa jednog kompjutera sa fixne adrese.. najnormalnije.. dok ih nisu suspendovali sa obrazlozenjem `krsenje pravila`.. zasto? `krsenje pravila`.. i `krsenje pravila`.. dakle bez obrazlozenja..

:: Kako mislis ovo `ali posle sam pravio nekoliko naloga i bez razloga suspendovan bez obrazlozenja`
:: Pa otvaranje vise od jednog naloga je protiv pravila
:: Inace, odlicno ako su resili da rasciste dvoriste.
:: Za onoga kome je `ne mogu da radim` = `ne mogu da muljam`, zalim slucaj
:: Ne verujem da su ikoga suspendovali bez razloga i objasnjenja
:: Da ne ispadne da sam fan, mene su zaebali ovako: sajt nije radio u poslednjem minutu moje aukcije. Vratili su mi proviziju ali nisu hteli da poniste aukciju pa sam morao da dam predmet da ne popijem negativnu. Evo dokaza koji sam poslao i njima: http://goo.gl/TeuL
codeus Re: 30.01.2013. 20:35 #472302

broj poruka: 4054

meni se to nikad nije desilo sa mozilom :) ..

:: Kako mislis ovo `ali posle sam pravio nekoliko naloga i bez razloga suspendovan bez obrazlozenja`
:: Pa otvaranje vise od jednog naloga je protiv pravila
:: Inace, odlicno ako su resili da rasciste dvoriste.
:: Za onoga kome je `ne mogu da radim` = `ne mogu da muljam`, zalim slucaj
:: Ne verujem da su ikoga suspendovali bez razloga i objasnjenja. To se njima ne isplati.
:: Jednostavno su videli da onako vise ne moze
:: Da ne ispadne da sam fan, mene su zaebali ovako: sajt nije radio u poslednjem minutu moje aukcije. Vratili su mi proviziju ali nisu hteli da poniste aukciju pa sam morao da dam predmet da ne popijem negativnu. Evo dokaza koji sam poslao i njima: http://goo.gl/TeuL
alrad 30.01.2013. 20:37 #472304

Pa trebao si da ih prvo pozoves i pitas da li moze to sto hoces da uradis. Da se dogovoris sa njima. Ovako su mislili da bunaris. I naknadno si mogao da probas da im objasnis.
Mislim, nece ni najdirektnija komunikacija resiti sve probleme, ali nikakva nece ni jedan.

Zato ja sad komuniciram i kazem: Lidundo, malo kompetentniji IT sektor, molim. Hvala.

O Kodeus! Mislis da me je izdao Hromi Daba? Ne znam, nisam se snasao da u tom kratkom trenutku probam nesto drugo. Ali ne verujem, nisam jedini koji nije mogao da se uloguje.

imarkovic Re: Re: 30.01.2013. 20:42 #472305

realno retko ko postuje u potpunosti ta njihova pravila, jer su preterano stroga, pravila i treba da se postuju, ali kako ocekuju da neko postuje njihova pravila i trpi njihov bezobrazluk kada oni sami ne postuju SVOJA pravila i stite raznorazne clanove, prevarante, uvaljivace.. i naravno da ce tebe da odjebu sa 40 poz. ocena, a uvaziti sve od nekog sa 1500 (Ljuba75, mozda sam pogresio u karakteru, tj. Ljubisa iz Panceva uvaljivac Sony baterija od milion mAh..)

:: meni se to nikad nije desilo sa mozilom :) ..
:: ::
:: ::
alrad 30.01.2013. 20:58 #472310

Ma daleko su oni od savrsenstva, da se razumemo.

Ali kad me zove klinac od 19 godina i kaze da su mu ukinuli drugi nalog zbog mene (jer sam, eto zlocina, trazio da mi posalje adresu za slanje na limundo a ne na telefon), onda je jasno koliko je sati. Kad neko otvoreno kaze da ima vise naloga i jos me psuje sto su ga provalili `zbog mene`, znaci da je muljanje postalo normalan i podrazumevan sistem rada. Drago mi je ako su barem delimicno krenuli da seku to. E sad sto nekom opanci nekom obojci... jbg.

MACHINE Nisi jedini 30.01.2013. 21:05 #472312

broj poruka: 5704
Ja sam imao nekoliko naloga i svaki je imao nekoliko desetina samo + ocena i od 4 naloga su mi ugasili 3 zbog nekih nebuloza koje ne mogu da se objasne mislecem bicu.

solaja777 @MACHINE 30.01.2013. 21:13 #472314

ti licno si imao vise naloga na svoje ime/adresu ?

dbqp ... 30.01.2013. 21:19 #472315

broj poruka: 1368
Kretenski sajt, kretenski uslovi i jos kretenskiji ljudi koji se tamo pojavljuju. Nebrojeno puta sam se smejao kada sam gledao kakve mocne racunare stavljaju na licitacije uz jos mocnije komponente.
Nego, jel jos uvek traze skeniranu licnu kartu, izvod iz maticne knjige rodjenih, dosije iz policije i ostala dokumenta za registraciju?
Zelim im sve najlepse u ovoj godini, a najlepse bi bilo da CRKNU! bahahahaha :D

STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs