...jel uspeva iko da uplouduje kod debeljka ? Upload dodje do 80%,a onda u sledecem trenutku padne na 0,pa iz pocetka. I tako stalno. Registrovan sam kao free user,jel to sad fora da me natera da mu dam pare za upload ili sta ??? Pa nemoguce je da jos steluju sistem ? Preporucuju Chrome,a sa njega ne mozes normalno ni stranicu da otvoris,a kamoli nesto drugo. Da li se ikom od vas posrecilo na Mega ovih dana ? Pozz.
:: mislim koga debeli jeb. ovdje, evo sad sam pokusao da upload neki fajl tezak 18mb dodje do 100% i onda opet krene ispocetka sa upload-o :: :: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V :: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU :: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR :: ASUS Sabertooth 990FX R2. :: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID :: Cooler Master GX 55 :: ...pa to i pricam,a ja optimista uploudujem fajl od 600mb. Verovatno ti manji fajlovi prolaze ali ovi veci....STELUJ TO DEBELI ::
Sajt ima dosta bagova ipak je još u beta fazi ,ali kao što Snoopy reče sajt je trenutno pod velikim opterećenjem tako da će verovatno sve da se ispravi za nekih mesec dana. Black Wolf
:: `Debeli` je glup sto vama nezahvalnicima uopste i omogucio da radite UL i DL. Imajte malo postovanja ako vec sve dobijate na tacni :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: ..aj ne kenjaj,leba ti,taj Debeli i te kako dobro zaradjuje na tome,nije on uopste naivan, niti sam ja ne zahvalan. Jel mi on mozda placa sbb ? Ako nemas sta pametno da kazes onda cuti.
:: :: :: :: :: `Debeli` je glup sto vama nezahvalnicima uopste i omogucio da radite UL i DL. Imajte malo postovanja ako vec sve dobijate na tacni :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: ..aj ne kenjaj,leba ti,taj Debeli i te kako dobro zaradjuje na tome,nije on uopste naivan, niti sam ja ne zahvalan. Jel mi on mozda placa sbb ? Ako nemas sta pametno da kazes onda cuti.
Od kako je mega crk`o i od kako ne uzimam premium rapidshare nalog skidam sve sa torrenta,uglavnom partis.si ,eventualno piratebay a za hd filmove hd.org .. E sad,mega je mega,recimo kad se nakacis na warez tamo nema sta nema tako da je to dobro doslo Generalno vise sam skidao sa mega jer su mi vece mogucnosti bile i znao sam ko su provereni uploaderi nego sa torrenta ..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pricam o rečniku koji koristiš za nekog ko ti daje nešto na tacni. Oces mozda i kompjuter da ti kupi pored toga sto bi mogao i internet pretplatu da ti plati?
@mali abner- nesto si hteo da kazes? `Promudri me`
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: :: :: :: `Debeli` je glup sto vama nezahvalnicima uopste i omogucio da radite UL i DL. Imajte malo postovanja ako vec sve dobijate na tacni :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: ..aj ne kenjaj,leba ti,taj Debeli i te kako dobro zaradjuje na tome,nije on uopste naivan, niti sam ja ne zahvalan. Jel mi on mozda placa sbb ? Ako nemas sta pametno da kazes onda cuti.
...recnik je sasvim prikladan za nekog ko pusti servis u rad a nije dobro doteran. Sta ga bre branite, jel vam rod,oce mozda na slavu da vam dodje,ne razumem ? Danima pokusavam da uploudujem nesto,dodje do 100% ,a onda krene iz pocetka,ladno,kao da se nista nije desilo. I tako vise puta. I,zar to nije razlog da popizdis? Sad sam uspeo konacno. Kapiram ja da treba vremena da to legne,ali nek ga onda pauzira, pa kad ga dotera nek pusti u rad. Sta mislite kako se tek oseca neko ko je dao pare za upload,pizdi ? Kad ga obozavate,a vi mu onda donirajte neku kintu,da bude jos bogatiji i deblji. He,he,a da ste samo videli video sa promocije,kako se smeje...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.