Neradi Facebook,sve stranice otvara normalno osim face-a...
STRANA 1 OD 1
Milunka
Neradi Facebook,sve stranice otvara normalno osim face-a...
20.01.2013. 20:28
T51410
status: user broj poruka: 1624
Ovako,svaku stranicu na lap topu otvara,osim Facebook stranice,gde kad se ukuca doticna stranica nista se ne dogadja...
Imam box paket kod telekoma,sve radi ekstra,kod mene na desktop racunaru sve radi normalno dakle sve stranice se otvaraju kao i facebook, ali ja nikad ne idem na face...Devojka ima lap top, kupljen letos, sve normalno radi kao i sad, samo iz cista mira vise nemoze da se ide na facebook, zna li neko kako resiti ovaj problem...
Da napomenem iz kog god pretrazivaca da ide, nece....Svaki otvara sve stranice osim face-a...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
Kad si planirao da nam to kazes? Kada nalupamo ovde sva moguca resenja i neko ce slucajno da se seti da pita za system specs i ti kazes Gpu Ati XXXX... Pa znao si, ali nisi mogao ili smeo da poverujes! Jao blama! Case closed!
Dzabe se trudis u pitanju je intel HD 3000...................................
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: :: Kad si planirao da nam to kazes :: Kada nalupamo ovde sva moguca resenja i neko ce slucajno da se seti d :: pita za system specs i ti kazes Gpu Ati XXXX.. :: Pa znao si, ali nisi mogao ili smeo da poverujes :: Jao blama :: Case closed :: :: Ocisti cookies, pa probaj.. ::
Ocistio cash, sredio malo registry preko cc cleanera, i dalje isti shit...
Da dodam komsija takodje ima isti problem, sve zivo otvara , samo nece facebook,on koristi netbuk.
:: :: Kad si planirao da nam to kazes :: Kada nalupamo ovde sva moguca resenja i neko ce slucajno da se seti d :: pita za system specs i ti kazes Gpu Ati XXXX.. :: Pa znao si, ali nisi mogao ili smeo da poverujes :: Jao blama :: Case closed :: :: Ocisti cookies, pa probaj.. ::
Dakle moj komp sve otvara normalno. Devojkin laptop konktovan na wifi, do sad sve radilo normalno... Zivimo zajedno , laptop je non stop kod mene, instaliran windows 7 x64 ultimate,potreban software, i par potrebnih programa, naravno redovan update, sve sredjeno, nikad instaliran bespotreban software, kako sa face-a tako i drugih glupih stranica.
Mislim da nije bitno ali evo da spomenem, laptop je Asus k53E, neznam sad tacnu oznaku,ali u pitanju je Intel Pentium b940 2.0ghz, 4gb DDR3, intel HD 3000, 500 gb hard,15.6`.... Pokrece vecinu igara u Hd rezoluciji sa solidnim nivoom detalja.
evo sta sam do sad probao... posto sve radi kao sat,svaki sajt normalno radi, samo face ne...
CC cleaner, - cistio cash, registre... proverio HOSt, normalna adresa sve ok... Naravno ima ad blocker, ali njegovim gasenjem nista se ne menja... Firewall - turn all of , all - on nikakve promene.... instalirao sam antivirus, nista nasao nije... Sad sam ostavio full scan, da vidim ima li ista, jbg ipak je to facebook...
JEdino sto meni pada napamet, ranije su bile fore, za hakovanje fejsa,ono moze da ti radi sa njim ko sta hoce... Sad moguce da je neko napravio nesto da ga blokira,ili da komp nema pristup,Bog zna.... Predpostavljam da je neka nova fora da ti sjebe fejs...
takodje moj komsija ispod mene,isti problem ima na netbuku, ima i avg,sve sajtove otvara normalno samo mu ne radi fejs...
Cek, ni djevojkin laptop nece da otvori face? Ako je tako, onda problem treba traziti kod provajdera, posto kontam da je i komsija kod istog i mozda oni imaju neki problem sa pristupom...Nije zgoreg i da komplet izbrises folder mozilla u `C:\Users\milunka\AppData\Roaming\ - pa probas. Samo pazi, tu su ti bookmarkovi, passwordi i ostalo, pa ga bekapuj ako je potrebno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ti i devojka preko istog rutera idete na internet. Ti možeš da otvoriš fejs, ona ne.
1) Da li se sigurno konektuje na tvoj wireless?
2) Vidi gde se beše podešava u Windows-u DNS server, mislim da je tamo gde se menja statička adresa/dhcp pa uporedi dal vam je isto.
Ako ima neki alat koji prati šta se dešava kada ukucaš neku adresu, kako teče komunikacija, to bi moglo da ti pomogne da razumeš šta se dešava. Možda traceroot?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.