Da li neko ima kbc kablovski internet http://www.kbcnet.rs/ i kakava su mu iskustva, konkretno Novi BG, blok 1 ili 2 , hocu da predjem sa adsl-a. Hvala.
Preporuka da sacekas Targo Telekom. Ja sam isto tu kod Starog Merkatora, u zgradi su skoro dosli Targo Telekom, Radijus Vektor i KBC net, sad samo cekam da mi se jave iz Targa da mi uvedu kabl do stana.
Raspitaj se kod Targa da li su dosli do tvoje zgrade, preporucujem ti njih jer je optika (FTTH) u pitanju.
:: :: Predji jedino ako ti daju besplatan internet, jer im je toliko i dobar ali zadrzi i adsl da bi imao torente, youtube, facebook, upotrebljivi ping.. :: ::
Ako misliš na avaj http://www.kbcnet.rs/. Ja imam njihov 5GbZ 8/2 WiFi service jedno 9 meseci i samo jedan ili 2 puta je nešto štucnulo. Svo ostalo vreme dobijam sve i malo više nego što plaćam. Nisu baš naj jeftiniji ali sam dobio i 4 VIP mobilne kartice za besplatan razgovor izmedju njih i Huawi modem sa VIP internet servisom od 5 GB.
Problemi sa TARGO Telekom ONT uređajem (optički modem/ruter). Otvoren TCP port 23 sa WAN strane Problem sa wireless-om preko TARGO ONT (optički modem/ruter). Problem sa home sharing-om Problemi sa prekidanjem interneta Problemi sa rutiranjem Problemi sa pingom Problem sa YouTube-om Problem sa nestankom pojedinih digitalnih i analognih kanala na TARGO tv paketu Nedostatak IPv6 (Internet Protocol version 6), pored opreme na strani korisnika, koja isti protokol podržava. Nepostojanje EPG-a, u sklopu TV paketa Nepostojanje E-Mail servera za korisnike
Targo je politicka firma, bivsa NUBA jedan od vlasnika je bio Oliver Dulic, rade po principu brze zarade...nece to opstati na duze staze....
Skyfire: ...frekfencija...
:: Preporuka da sacekas Targo Telekom. Ja sam isto tu kod Starog Merkatora, u zgradi su skoro dosli Targo Telekom, Radijus Vektor i KBC net, sad samo cekam da mi se jave iz Targa da mi uvedu kabl do stana :: :: Raspitaj se kod Targa da li su dosli do tvoje zgrade, preporucujem ti njih jer je optika (FTTH) u pitanju :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.