Evo vec duze vreme imam problem sa slanjem mailova. Posaljem mail i izbaci mi poruku kako je mail poslat ali mi odmah stigne odgovor: http://upload.slike.com/slike/wtsQ.png
Nekad mi se posalje mail tj ne izbaci to a nekad izbaci... Takodje problem ima i neko meni da posalje mail. Da li se nekom ovo desavalo i ako znate koga da kontaktiram da resim ovo?
Je l` mozes da mi das kontakt mail ili gde se to nalazi? Ja sam usao u Help Centar, ali tu nigde nisam nasao da im posaljem mail, samo neka pomoc gde mi je objasnjeno kako sta da uradim, ali nema odgovora na moj problem.
:: :: Nikad mi se nije desilo tako nesto i mozes da kontaktiras nadleznu sluzbu u Google jedino :: ::
U ovom konkretnom slučaju ti je problem u primaočevom mailu. `google tried to deliver your message but it was rejected by the recipient domain` ti ukazuje na to.
``recipient unknown`` - primalac (je) nepoznat. Probaj da sa tog
15.01.2013. 21:59
status: user broj poruka: 10998
naloga (gmail) posaljes poruku na isti taj nalog (posaljes ``samom sebi`` poruku). Ako uspe (ako je budes imao i u ``sent mail`` i u ``inbox``, onda ti sve radi kako treba.
Problem je u tome sto je email ispisan na sajtu i ja samo kliknem na njega, ulogujem se na gmail i posaljem. Izbaci mi poruku da je mail poslat i onda mi u roku od 2minuta stigne onaj mail sa slike. Isto tako je drugar imao problema da mi posalje, a vec smo imali konverzaciju, znaci na replay isao i nije se poslao.... Evo sad sa Dexterom sam probao i radi :D
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.