Od juce moj tablet jednostavno nece da pristupi tj da se sinhronizuje sa google akauntom, dok drugi servisi youtube, skajp i ostalo rade, mogu isto da pristupim gmailu preko brovajzera ali sinhronizacija ne radi koja mi je vazna da bi mogao skidati aplikacije sa play stora koje su vezane za moj google akunt. Probao sam svasta, cistio kes, data, uinstalirao aplikacije ponovo instalirao da bi na kraju opalio master reset i pobrisao sve i tablet mi je ponovo se vratio na fabricka podesavanja sa fabrickim aplikacijama. I naravno opet nista od google sinhronizacije koju kad pokusam da startujem dakle prijavi prilikom logovanja Can`t establish a rellable connection to the server, stvarno ne razumem a logovanje na gmail prilikom i preko brovajzra je normalno. Zna li neko u cemu je fora i da li se nekom desilo slicno?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.