Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
bozicni pokloni...
STRANA 1 OD 1
komshaa bozicni pokloni... 08.01.2013. 21:14 T51195

status: user
broj poruka: 350

nisam jos probao, jesu stare verzije ali su dati i serijski brojevi

http://www.manemoj.com/link_enc.php?id=65214
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Pismenost nam je na sajtovima veoma oskudna... 08.01.2013. 21:24 #467067

broj poruka: 10998
``poklone Photoshop za džabaka``. Za dzabaka? Pa zar bi u protivnom to bio poklon (ili je ``za dzabaka`` ili nije poklon).

Smesan pokusaj Adobe-a da osujeti potraznju izlecenih petica i sestica...

``Ok, znamo da nije baš poslednja verzija, ali ni ovo nije loše. Naprotiv!``
Malo morgen - Premiere je pre ver. 5.5 ne samo bagovit nego je vreca buva (bag of bugs). Obaska sto starije verzije ne rade (ili ne rade KAKO TREBA) na Win7 (narocito na 64bit)...
Thanks but..no, thanks! We want the WORLD and we want it NOW...
Mirko78 Re: Pismenost nam je na sajtovima veoma oskudna... 08.01.2013. 21:30 #467069

broj poruka: 419
A ti si bas hejter do koske? Covek postavio interesantnu stvar a ti udari drvlje i kamenje, nije ni cudo sto normalan narod ne pise po forumu kad ga docekaju ovakvi likovi.

@komshaa
Hvala za link
:: ``poklone Photoshop za džabaka``. Za dzabaka? Pa zar bi u protivnom to bio poklon (ili je ``za dzabaka`` ili nije poklon)
::
:: Smesan pokusaj Adobe-a da osujeti potraznju izlecenih petica i sestica..
tortojed Ooo, postovanje Mirku bez Slavka! Odavno nismo procaskali... 08.01.2013. 22:33 #467076

broj poruka: 10998
Ajm not a ``hejter``, samo sam rano naucio da citam pa nisam preskocio ni Snezanu+7 patuljaka (ono o otrovnoj, poklonjenoj jabuci, veoma sam primio k srcetu).
A nije me promasila ni Odiseja - mnogo puta sam se vracao na epizodu ``Trojanski konj`` (``ne veruj Danajcima ni onda kada ti poklone donose``).

xenox Drz da na.... 08.01.2013. 23:11 #467083

broj poruka: 1400
Nije ovo za dzabaka. Ovo je za one sto imaju legalnu verziju CS2 da mogu da reinstaliraju istu posto su `opravili` aktivaciju istih...

Asus P8H67-M, i5 3570
4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs