Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Android keyboard!!!
STRANA 1 OD 1
medapanda Android keyboard!!! 24.12.2012. 11:59 T50931

status: user
broj poruka: 227
Mucim se celo jutro da nadjem normalnu tastaturu za android 2.1.7!jbm se na mob. sa qwerty tastaturom,a ne mogu da prebacim na obicnu!
Treba mi link za download neke normalne tastature...
Nemojte mi govoriti da idem u podesavanja,jer tamo nemam da namestim phone keyboard!
Samo qwerty imam...Skidao sam 100 aplikacija al ni jedna ne radi kako treba ili je prenatrpana nekim glupostima...
Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner MulitiLing keybord... 24.12.2012. 13:53 #463849

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

dane2951 re 24.12.2012. 13:54 #463850

broj poruka: 34
evo ti ovde

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigbuttons&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWdidXR0b25zIl0.

Daum Bože svašta... 24.12.2012. 15:29 #463881

broj poruka: 12795

medapanda re: 24.12.2012. 18:15 #463917

broj poruka: 227
@dane2951 nisam trazio tu tastaturu,a pretpostavljam da si mi namerno poslao to,jer sam ocigledno glup ako ne znam nesto da nadjem!

@MaliAbner skino sam tu tastaturu,al je i ta qwerty,i ne znam da promenim u normalnu!

@Daum a ne znam sta tebi nije jasno?Ako se pravis previse pametan onda ne komentarisi nama glupima sto trazimo pomoc...Komentarisi u postove gde su tvog ranga...

MaliAbner Re: re: 25.12.2012. 03:28 #464039

broj poruka: 7769
Ocigledno si ti ono sto si sam rekao za sebe... GLUP !!!

Ali ne brini ima nas dosta koji nismo genijalci...

Mene jedino nervira kad je neko GLUP i BEZOBRAZAN !!!

A ti si i ovo drugo... mozda ne bezobrazan ali vrlo DRZAK !!!
Sto sam zakljucio po tvom odgovoru Daum-u...

Generalno da si potrosio svega par minuta na istrazivanje MulitLing tastature shvatio bi da ona ima `okolo` desetak postavki za tastaturu...

A ja sad necu da ti objasnjavam ceo postupak kako to da uradis i ti ces ipak morati malo da upotrebis sive celije i to sam sredis...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: @dane2951 nisam trazio tu tastaturu,a pretpostavljam da si mi namerno poslao to,jer sam ocigledno glup ako ne znam nesto da nadjem
::
:: @MaliAbner skino sam tu tastaturu,al je i ta qwerty,i ne znam da promenim u normalnu
:: @Daum a ne znam sta tebi nije jasno?Ako se pravis previse pametan onda ne komentarisi nama glupima sto trazimo pomoc...Komentarisi u postove gde su tvog ranga..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs