kako znas da je prestao sa radom, jel negde objavljeno? Ako je tako, stvarno steta, tamo sam pronalazio vrlo retke filmove, serije kojih nije bas bilo svuda.. domace naravno
:: Izgleda da nemaju dovoljno sponzora ili ih ganjaju... A oko 500000 clanova je bilo registrovano. Bas steta :: :: ASUS M5A99X EVO :: Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz :: CM 212 EVO :: Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz :: MSI TFIII GTX 660 2GB :: ASUS XONAR DG :: CM GX550
ako je verovati oficijalnoj strani na facebooku, tu su napisali da prestaju sa radom posle 5 i nesto godina i preko 500000 clanova... Inace i ja sam takodje tamo nalazio razne stvari koje nigde nisam mogao da iskopam. JBT pa sad se setih i kljuceva za kaspersky kud cu sad. Mora alternativa da se nadje. Nego mi najvise zao sto je za vecinu stvari bila otvarana tema `SVE OVDE` i tu nadjes za skoro svaki problem resenje.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB ASUS XONAR DG CM GX550
Šta god izmišljali, mi para za sve to nemamo. Mogu da nas prevrnu, gaze valjkom i suše na štriku. Nisam za pirateriju, pogotovo ne za one koji od toga išta zarađuju, ali, smeta me jedna notorna blesavost, kada arhi-glupani uvek nanovo, izjavljuju koliko su para izgubile mega-korporacije koje te pare i tako zarađuju na osnovu intelektualnog monopola na tržištu, dakle, nezakonito. Uvek sabiraju broj piratskog softvera (broj dobijaju nelegalnim špijuniranjem naših računara), kao da bi ga ti likovi KUPILI kada ne bi mogli da ga `kupe` sa popustom... Eto, ja ne bih plaćao, već bi išao na linux, open-source... a tada bi i igre prešle sa directx-a na openGL ili CL, i sve bi furalo na linuxu i ćao monopol MS, adobe-a, corel-a i sličnih. Tako, da će se ovo vratiti u nekom obliku. Nije njima u cilju da je iskorene, nego DA JE SUZBIJU. U procesu suzbijanja, onaj kome su muda u procepu a mozak na rezervi, MOŽDA u nestrpljenju i kupi to što inače ne bi.
Sadasnji sistem naplate autorskih prava je besmislen, platis kartu odgledas los film i pare ti ne vrate, trebalo bi placati kartu posle izlaska iz bioskopske sale onda bi se vise trudili da prave bolje filmove. Sto se igrica tice svaka bi trebalo da se proba pre kupovine. Autore treba placati ali industruje koje ostvaruju milijarde dolara prihoda upravo najvise pritiskaju americku administraciju za donosenje zakona za postovanje autorskih prava na netu. Mi smo posledja rupa na svirali sto i nije tako lose sto se piraterije tice jer cemo uvek moci da nabavimo ono sto nam je potrebno.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.