Zadnjih 15 dana reprodukcija sa tub-a zastaje, trokira, razvlači (i nervira). Chrome je pretraživač. U čemu li je problem? Da skoro toga nije bilo, ništa na mašini dirao nisam
salim se ili je do provajdera, ali i kod mene se u zadnje vreme primecuje trokiranje. Hoce to ako sredjuju bazu ili sta nesto rade na samom sajtu. Mada ja ne primecujem to bas puno.
Iskljuci torrent kada gledas youtube ume da maksimalno uspori.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Pirat, kako se to i gde isključuje (torent) ako je do toga. Zaboravio sam da kažem da je ADSL konekcija 4 Mbita. Ja primećujem i to mnogo, pogotovu uveče
Torent je program p2p za download/upload Cim ne znas sta je 100% ga ni ne koristis.
updateuj flash player Probaj drugi browser FF OPERA IE (cisto testa radi) Koju graficku imas i koliko je zauzece grafike? (msi afterburner) koji procesor imas i koliko je zauzece procesora? (alt+ctrl+delete) Samo taj racunar u kuci/stanu ima internet? (ili je to bezicni net pa se tu kaci mama tata baba?)
Pomozi da ti pomognem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
koji se na to zali. Jedno 5 ljudi me pitalo isto u poslednjih par dana i svi do jednog imaju stare masine. Da li je sam YT nesto cackao ili je najverovatnije problem u flash-u koji je postao suvise `gladan`.
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
Ja sam flash player obrisao sa računara. Chrome ima neki svoj verovatno. Isto mi se ponaša i sa fleš plejerom i bez wega. Mašina je p4 1,8ghz, 2 gb memorije, ploča as rock p4i 65g
Cupavo sa tom konfiguracijom, jednostavno fali brzina procesora i L2 kes ako se hoce pogledati nesto vece od 240p:) Testirao sam, p4 2.4 Ghz sa 512kb i p4 za 1mb - nebo zemlja kod video-a vece rezolucije (u korist 1mb L2, naravno), a da ne pricam ako imas neku celerabu sa 256kb L2
Instalisi ti najnoviji flash player i najnovije drajvere za g. karticu.
Ufff, uhhh, sad tek vidim da je ploca ubogi 478 socket. Jedino ostaje da zamenis taj procesor sa makar p4 2800 1Mb l2 i proradice cak i 720p kad se lepo dotera makina + ati, makar neki 9550 ili 9600 i to je to.
EDIT: @ Dex, pogodak u sridu - sto se int. g. tice:)
P.S. Batastuta, probaj i sa onim flash playerom sto sam ostavio link - nista ne gubis:) Trbalo bi bar 360p da sljaka (u non full screen-u)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Integrisana 99% onaj 1% je neka spora agp :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja sam svoj problem resio tako sto sam stavio matoriji flash i disableovao update-ove, chini mi se da imam 10.2, http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/installers/archive/fp_10.2.159.1_archive.zip tu ti je link, znachi stari uninstall pa stavish ovaj, makar ti zvuk nece seckati, a 480p i jachi klipovi hoce provereno jer em je mator flash em ti je i komp zreo za penziju, mada ako hoces da izvuces poslednji atom snage iz njega probaj ovo sto sam ti rekao. Meni shljaka bez ikakvih problema, barem zvuk, shto mi je i najvazhnije, a video nek secka, ko ga j, ako mi se gleda skinem flv ili mp4 preko downloadhelpera pa gledam lepo u mpc playeru bez ikakvih kochenja i tako dalje.
Hvala svima na preporukama. Ja sam uradio sledece: Stavio sam Mozilu umesto Chrome, i fles plejer 11.5, evo ga sljaka sasvim normalno kao i pre 15 dana. Znaci da je problem (po meni) u google chrome! pozdrav svima
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.