Treba mi plugin za Mozillu ili Google Chrome, kojim cu da uhvatim screanshot sa nekog sajta, ali da uhvatim ceo sajt, i ovo sto se ne vidi (treba da se spusti-skrola), znam da sam to vidjao negde, ali ne mogu da se setim gde...
A što jednostavno ne SNIMIŠ tu stranicu, u bilo kom od browsera? Ono, SAVE.... I pri tome probaš koji od formata u koji se stranica snima, ti odgovara? .mht single page je meni bio najbolji... Na primer, celu stranu možeš snimiti u običan word dokument.... svašta nešta, kakav jebeni pljugin. Ali, ako baš moraš na gotovo..
A zasto jednostavno kada pritisne prtscr ne bi slikao i odmah dobio opcije save i upload na net, nego bi morao da slika, pa ide u paint pa paste i save? i jos ako treba da uploaduje to na net.. Da ne pominjem ako mu ne treba SS celog ekrana, nego samo delica..
Faststone capture sa opcijom slikanja `scrolling window`
Jbg, zaseban je program, ali se da podesiti da bude uvek na vrhu i vrlo je pristupacan u svakom pogledu. Mozes da kliknes za capture ili preko tastature da skljocnes...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.