14 sati sam uploadovao klip tezak 1.7 GB kompresovan H264/AVC-on trajanja 55minuta i nesto kusura i nakon uploada me otkaci sa obrazlozenjem da mi je too long. Pitam se onda kako onda ostali uploaduju klipove od po 10 sati i sl.? Jel mi treba neki premium nalog (citaj: treba li nesto da platim) ili je jos neko ovde lud? (osim mene) Elem, klip je zapravo dvdrip rezolucije 720x576 aspect ratio 16:9, prvo prebacen u MPEG-2 (highest quality) pa nakon toga konvertovan u h264/avc takodje highest quality, pri cemu je kad se pusti na kompu slika identicna slici sa dvd-a. Hteo sam da zadrzim najvishi moguci kvalitet i nisam zalio vreme koje sam na zalost uludo izgubio. Dakle, u cemu sam pogresio?
sam i obrisao nalog sa google, ja kad sam hteo uplodujem video, koji je konvertovan u format koji podrzava youtube, on opet mi napise, e znas taj format nije podrzan, WTF!?!? Debilan je mnogo pa sam ga obrisao
Trebalo je dole da se enableuje opcija da video bude duzi od 15 min. Naravno, trazili su verifikaciju preko mobilnog telefona. Nadam se da mi ga sada nece izbaciti, probao sam vec uploadovani snimak da nekako osposobim, ali jbg, mora opet, dakle ponovo 14 sati presipanja iz supljeg u prazno... Bice gotovo tamo oko 10 ujutru sutradan, nadam se...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.