Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
AJDE MALO TABOO TEMU DA OPIPAMO
STRANA 1 OD 3  
kuglice AJDE MALO TABOO TEMU DA OPIPAMO 23.11.2012. 12:12 T50361

status: user
broj poruka: 391
http://vimeo.com/16544196#at=0
Baku je povredila ledja i dobila recept za marihuanu :)

`Prilično sam sigurna da je kanabis bezbedan za osobe starije od 18 godina, ali rizičan za one mlađe od 18`, rekla je profesorka sa Instituta za psihijatriju Kraljevskog koledža u Londonu Teri Mofit.

Pre 18. godine mozak se i dalje formira kako bi postao efikasniji i podložniji je štetnim uticajima narkotika.

Igor Rakočević, srpski košarkaš, zaintrigirao je javnost porukom na svom Tviter profilu.
Košarkaš Sijene se zapitao zašto su cigarete legalne, a marihuana ne:
- Cigarete ubijaju ljude i izazivaju rak. Od marihuane niko nije umro. Zašto je onda marihuana nelegalna, a cigarete nisu?

Istraživanje: Marihuana dobra za pluća
Marihuana može biti dobra za pluća, neočekivan je rezultat novog američkog istraživanja.
Povremeno i umereno konzumiranje marihuane nema štetnih efekata na pluća, a u nekim slučajevima može i da bude dobro za pluća, rezultat je nove američke studije.
Pokazalo se čak da se zdravlje pluća malo popravilo kod mladih osoba koje su marihuanu `malo češće` konzumirale - barem nekoliko hiljada `džointa` u životu, prenosi Rojters.

Da li je marihuana opasnija za vozače od alkohola?
Novo istraživanje pokazuje da je legalizovanje medicinske marihane smanjilo broj smrtnih slučajeva u saobraćaju.
Novo istraživanje pokazuje da su ljudi pod dejstvom marihuane oprezniji nego kad su na alkoholu. Šta je opasnije na putu? Alkohol, i to bez sumnje kaže istraživanje.
Teško je porediti marihuanu i alkohol jer mnogo toga zavisi od količine unete supstance. Takođe, alkohol i marihuana ne utiču na iste veštine.

Alkohol smanjuje sposobnost opažanja kod vozača, na primer, pešaka ili saobraćajnih znakova. Kod jedne trećine korisnika marihuane ta supstanca nimalo ne utiče na vožnju.

MARIHUANA NAZVANA PO ČAKU NORISU!
Popularni Čak Noris iznervirao se kada je saznao da je jedna vrsta marihuane nazvana “Chuck Norris’ Black and Blue Dream”. Glumcu se nije dopalo što je specijalozovana prodavnica indijske konoplje u Los Anđelesu nazvala jedan takav proizvod po njemu. HAHHAHAHAHAHAHA NAJEBALI SU

Sve vise slusamo o borbi za legalizaciju kao i borbu za pravdu tj odgovor zasto je do pre 30 godina bila legalna...spominju se farmaceutski lobi koji bi izgubio silne pare za razne lekove i cuda,auto industrija napravljen je automobil od sasije proizvedene od vlakana kanabisa koja je 3 puta laksa a 10 puta izdrzljivija od obicne,tekstilna industrija svi znamo da su farmerke kao i sve ostalo je neunistivo proizvedeno od ove biljke kao i mnogo razloga pricam ovo jel sam gledao dokumentarac sa jasnim dokazima o svemu da se zna da nelupam napamet sad cu ga naci i okaciti.....
NEGO HTEDOH DA VIDIM STA KAZU FORUMASI O SVEMU TOME?!?!
Hvala svima i pozzzz

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud A šta da kažem do... 23.11.2012. 12:17 #456041

broj poruka: 3742
hihihihihihi
support normality

Tristram Re: 23.11.2012. 12:21 #456042

broj poruka: 1872
Pa volimo, tu i tamo, marijuana čuva mladost u poznim godinama, ili bar mladalački pogled na svet.

Dobar je i alkohol u umerenim količinama, problem je samo ono `umerenim`, dobro je štošta sve dok se ne preteruje.
Osim duvana, zajebi me toga u bilo kojim količinama, osim toga mrzim da čistim kuler od katrana.

Dexter013 @kuglice 23.11.2012. 12:27 #456045

broj poruka: 17093
Ne moze nesto sto menja svest da bude zdravo i bezopasno na duze staze,
kapiram ja ono, kao, povereno zurka
po neki dzojint se odradi i slicno,
ali na duze staze ima ozbiljne posledice po korisnika.

Ja inace
Ne pusim
Jako retko pijem (samo pivo i to umereno)
Ne konzumiram travu (da, probao sam)

Ko voli nek izvoli...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kuglice Teri Mofit jedan je od mnogih doktora koji tvrde da nema posledicaza starije od 18 god 23.11.2012. 12:51 #456056

A i ti str8ter nadje da polemises hehehehhehehe shala,shala

Dexter013 @kuglice 23.11.2012. 12:54 #456057

Nekada su doktori obavezno trudnicama davali da puse cigarete,
koka kola se smatala zdravom...

Nisam strejter, ali sama logika koja govori o tome da ti nesto menja svest i normalno ponasanje i funkcionisanje, ne moze da bude dobro, jer ako je dobro i normalno, funkcionisao bi tako i bez tih supstanci.

Alkohol mozes da pijes ceo zivot i da ti nista ne bude
(kako kome, nekme strada jetra, tresu mu se nekontrolisano ruke i slicno)
Pa opet nije zdravo niti korisno da ga pijes svaki dan, zar ne?

Dell 22

alrad 23.11.2012. 12:55 #456059

broj poruka: 4830

A zasto cigare mogu da se kupe u trafi, a Bensedin samo na recept?

Dexter013 @alrad 23.11.2012. 12:59 #456061

Cigarete ti ne menjaju svest,
jesi zavistan ali nisi pijan niti nadrogiran.

Razmisljas recimo 99% racionalno.
Onaj 1% ode cim pusis :)

Dell 22

alrad 23.11.2012. 13:05 #456065

Bensedin menja svest na bolje i smiruje me, a od cigara mi se vrti i truju me sa sto otrova.

Dexter013 @alrad 23.11.2012. 13:07 #456066

Kao sto rekoh, ko sta voli nek izvoli.
Ne pijem bensedine pa ne znam o cemu se tacno radi.

Dell 22

Satyr re 23.11.2012. 13:15 #456072

broj poruka: 226

Ja nisam korisnik marihuane, probao sam, al nisam nešto zainteresovan za njemu upotrebu.
Ono što me zanima je, kakva je razlika između marihuane koja se kupi kod dilera, i ove `medicinske` sa snimka koja je legalna ponegde?
kuglice Alkohol mozes da pijes ceo zivot i da ti nista ne bude hmmmm 23.11.2012. 13:21 #456074

Alkohol razjeda coveka i psihicki i fizicki totalno,i jako utice na porodicu,nesto se nesecam da sam video neke ljude da visegodisnje konzumiraju alkohol a da dobro izgledaju i da su u dobrom stanju sto ne mogu reci za ljude koje znam da puse 20tak god Wu i rade jako odgovorne poslove pa cak i policajci a covek bi rekao da nisu cigaretu popusili kako izgledaju + alkohol izaziva tesku fizicku i psihicku zavisnost sto u slucaju marihuane nije tako.Da neprican o saobracaju ako si procitao gore.

ALRAD PA BATE koji ce ti to sranje uzmi XNU ce te smiri,oraspolozi pa cak mozes i da se ugojis jer otvara apetit,batali hemije i sranja only natural!
alrad Re: @alrad 23.11.2012. 13:30 #456076

Pa ni o cemu posebnom, blagi lek za smirenje. U normalnoj kolicini moze samo dobro da ucini. I ne izaziva zavisnost.

@kuglice
http://en.wikipedia.org/wiki/XNU ?
Mozda ako stigne na PC, moguce je da bi me manje nerviralo nego Windows.

:: Kao sto rekoh, ko sta voli nek izvoli.
:: Ne pijem bensedine pa ne znam o cemu se tacno radi.
codeus ... 23.11.2012. 13:32 #456077

broj poruka: 4054

nije tabu ali je izvikano vec ..

vutra u medicinske svrhe - definitivno DA .. pogotovo ljudima koji boluju od neizlecivih bolesti i od rak npr .. tamo gde morfijum zakaze marifuana RADI i oslobadja od bola ..

jedina `negativna` (uslovno) posledica `kilo granja leshim` je gubitak kratkotrajne memorije .. dok ste u HI modu .. kad pocnu reklame zaboravim sta sam gledao !!

dugotrajana upotreba ... to je malo tricky .. nemozes dugotrajno da je koristis .. jednostavno moras da pravis pauze jer kad ti se mozak zasiti THC-a .. neradi vise vutra ..

a ovo da bude legalna za SVE i SVUDA .. pa ne bas ..

ali da se uvede ogranicenje kao u vecini `dobrih` zemalja .. do 2-3grama ako ti nadju .. puj pike to je za sopstvenu upotrebu a ne za prodaju .. pa nemogu da te uhapse privedu maltretiraju ...

ako te uhvate da vozis pod dejstvom alkohola ili vutre ili bilo kojeg opijata - odma da ti dozvolu uzmu .. nema voznje pod dejstvom icega !!

sem speed-a ... to ionako nije droga ... to je za voznju .. bolje nego da si strejt ..

generalno nemozes imati radno sposobne NAPUSENE radnike .. neide ..

Zdebeli 23.11.2012. 13:33 #456078

broj poruka: 1382
Sve je stetno ako se ne kor isti umereno.

Ko pije malo i ovako sa prijateljima ponekad nije problem, problem je kad pocnes da pijes sam. Ima nekativnih fizickih problema (jetra), ali oni psihicki su znatno gori a i svako se ponasa drugacije (nekome je lepo, a neko je nasilan).
Pusenje nema nekih trenutnih posledica ali vremenom odu pluca, zubi, koza zuti itd.
Od umerenog koriscenja (relativan pojam) vutre nema nekih posledica, ali ako se konzumira cesto ode mozak u q. Znam najmanje dvojicu likova koji su duvali svaki dan i ono je strasno, lik se pozdravi 3 puta sa tobom u roku od minut, pita te po sto puta istu stvar, ne zna bukvalno sta se desava oko njega.

U svakom slucaju ne treba preterivati, nije dobro ni prezderavti se, a kamo li nesto od ovoga.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kuglice Nema razlike,razlika je u placanju poreza :) 23.11.2012. 13:35 #456079

Ilegalna Marihuana ili ti dileri i Marihuana koja se koristi u medicinske svrhe ili ti apoteka :)
U svetu je standard da ako ste pod stresom i slicno kao i za dosta bolesti sirokog spektra nema vise prepisivanja stetnih lekova vec se prepisuje marihuana,koja daje odlicne rezultate sa minimum stetnog efekta.

Marihuana pomaze u dosta zdravstvenih problema i svakim danom se saznaje za vise...npr glaukom ne tako retka bolest oka koja je jako stetna i dovodi do slepila kod secerasa se najbolje leci marihuanom itd itd

Dexter013 @kuglice 23.11.2012. 13:38 #456080

Nigde nisam rekao da je alkohol dobar i zdrav,
vec u smislu da ima starijih ljudi koji drmnu jednu casicu rakije svako jutro
i tako godinama, ne da piju pola litre naravno...

Da je trava droga jeste, menja ti svest i ponasanje,
da li je laksa droga, da jeste.

Dell 22

kuglice hahahahah ludacino!!! 23.11.2012. 13:38 #456081

Da za ljude koji ne znaju
Xna,buxna,sprava i slicno je isto sto i Dzojint!

Motaju onu drogu u rizlu i silje na vrhu pa posle bodu u venu ahahaah

codeus Re: re 23.11.2012. 13:40 #456082

broj poruka: 4054

koja je razlika ... pa vidi ovako ... tamo gde je legalizovana .. postoji kontrola KVALITETA .. imas licencirane uzgajivace .. kao da se radi o brekvama ili sargarepi ..
ukoliko billjka prodje testiranje .. zadovoljava kolicina THC-a .. moze da se prodaje ..

inace je cena od 4.5 - 20e u inostranstvu .. i svaka je prvoklasna .. i svaka je osusena i otrebljena .. i nema granja i lisca .. hedove dobijas i nemozes verovati koliko suvih hedova staje u 1 gram ...

dok u serbistanu .. zna se da su ulicni preprodavci uglavnom pripadnici nekih fudbalskih klubova .. kvalitet vutre ne postoji .. za njih je i budjava i indor i krajputasica - sve isto .. brate jeli vutra pa onda 10e gram ... plus granja ko da ces da je lozis , semenke , lisce .. sve je to vutra za serbistance ... a neradi !!

::
:: Ja nisam korisnik marihuane, probao sam, al nisam nešto zainteresovan za njemu upotrebu
:: Ono što me zanima je, kakva je razlika između marihuane koja se kupi kod dilera, i ove `medicinske` sa snimka koja je legalna ponegde?
Dexter013 @kuglice 23.11.2012. 13:40 #456083

Niko ovde tebe nece da ubedi da se ne odvaljujes od tog sranja cesto,
niti ces ti nas koji to ne volimo da konzumiramo da ubedis da je to super korisno zdravo i sta god vec, zar ne? :)

Umem da se nosim sa problemima i teskocama u zivotu,
i ne moram da bezim u neko vestacko opustanje i iluziju.

Ako je vec rodjendan ili slicno
pa je kao veselo 4-5 piva i meni je super i dovoljno.

Dell 22

alrad Zeleni vs crveni 23.11.2012. 13:46 #456088

http://ultraphoto.org/images/uvfhvic4snwwzpeb4t0d.jpg
Dexter013 @alrad 23.11.2012. 13:53 #456090

Ovo je bre dva gora zla,nema manje, isti nam djavo :)

Dell 22

kuglice AAAaa 23.11.2012. 13:54 #456091

Lepo stavih par textova i klip i pitah za misljenja a dobih neke cak i strucne lekarske savete i dijagnoze i sl hahaha Srbi smo vrh
Sto se tice stetnosti po zrelu osobu jos uvek nisam video da neko od naucnika koji se bavi time i doktora vise decenija kaze nesto konkretno lose cak sta vise kazu sto sta dobro...
Nisam pitao da li je zdravo ili ne i slicno nego samo za misljenja kao npr prva dva ili tri komentara gde ljudi uradise sta treba rekase kratko i jasno :))))

oreshac nista necu komentarisati 23.11.2012. 13:57 #456094

broj poruka: 485
jer slika govori vise od reci : http://goo.gl/f4Zia

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

kuglice AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 23.11.2012. 14:01 #456097

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LUDIM OD LIKOVA KOJI KOMENTARISU KAO NPR IMAM DRUGA KOJI PUSI TRAVU NON STOP I ODLEPIO ZABORAVLJA U SEC STA TE PITAO I SLICNO A LIKOVI PUKLI OD DOPA I SPEEDA I NEXERA I NEKO DODJE I KAZE ON PUSI TRAVU PA JE TAKAV HAHAHAHAHHAHAHAH

NEZNANJE NAS I UBIJA I LJUDI KOJI MISLE NESTO A USTVARI VEZE SA TIM

codeus ahhahahaha speed nije droga hahahhahah nemoj se zezati sa tim pls pls pls ni sa exerima pls pls

alrad 23.11.2012. 14:04 #456098

Kuglice, brate, smiri se, sta ti je?
Uzmi cokoladicu:) http://ultraphoto.org/images/se0zxcyndys2l7y8osgz.jpg
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs