Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Problem sa Facebook-om
STRANA 1 OD 2  
Simon72 Problem sa Facebook-om 23.11.2012. 01:21 T50357

status: user
broj poruka: 2799
Aj nek mi neko kaže šta se dešava sa mojim facebook-om. Bio sam pre neko vreme deaktivirao nalog i kad sam ga vratio nemami ih slike kao ni chat. Povremeno se pojavi al vrlo retko. Nalog sam vratio pre 4-5 dana.
Još nešto. Prvo sam mogo da se logujem na telefon a sad nemogu izbacuje 102 sessions for user with id xxxxx are not allowed.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
metalpirat to znaci da se vise i ne vracas tamo 23.11.2012. 02:01 #455951

broj poruka: 490
Gasi to cudo. Ja sam moj ugasi skroz. Imas mob pa posalji prijeteljima sms izadji na pivo.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

Adzem ahahahaha 23.11.2012. 02:18 #455952

broj poruka: 3797
Facebook je malo dete u odnosu na ask.fm!

SwatkaMaki98: ajde neko chat, dosadnoooo -.- :P

1. weza?
2. bleya?
3. chat?
4. mrak?
5. smaranje u kraju?

Piseeem swima dosadnooo, neko inbox? :***

Ja bi moje ubio kada bih video ovako nesto, ko ovo vaspitava, imali ovo roditelje uopste?
Kakav trulez od generacija ispada iz picke u danasnje vreme ?
Ljudi moji, 90-ih se tesko zivelo, ali nije bilo ovakvih prljavstina ja ne znam sta je sa decurlijom...

SkyFire ... 23.11.2012. 02:26 #455954

broj poruka: 18472
Dzemo poceo si opasno da mracis u poslednje vreme.
Nije problem sto se tako ponasas nego ces sagoreti sam sebe od te negativnosti i nezadovoljstva koje izbija iz tebe.
Sve je to istina sto govoris,svestan si situacije ali gorcina,bunt koju akumuliras ce te licno izjedati,unistavas sam sebe..
Izbaci to iz sistema,iskljuci se da bi opstao,izoluj se na takav nacin da ne dozvolis da to sve na tebe utice.
Besom neces nista promeniti ..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Adzem ... 23.11.2012. 02:29 #455956

Primetio sam da si presao prag nekih stvari, i poceo gadno da se bavis mojim psiholoskim profilom, a pritom me licno ne poznajes ?

:: Dzemo poceo si opasno da mracis
:: Nije problem sto se tako ponasas nego ces sagoreti sam sebe od te negativnosti i nezadovoljstva koje izbija iz tebe
:: Sve je to istina sto govoris,svestan si situacije ali gorcina,bunt koju akumuliras ce te licno izjedati,unistavas sam sebe.
:: Izbaci to iz sistema,iskljuci se da bi opstao,izoluj se na takav nacin da ne dozvolis da to sve na tebe utice
:: Besom neces nista promeniti .
::
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Re: ... 23.11.2012. 02:32 #455957

Ne nisam nego si se ti promenio a ja ti i dalje drugarski pricam..
Ili ti je mozak ispran ili generalno jako ogorcen.
A da te ne znam bar toliko,dovoljno nebih mogao da primetim ove promene zar ne?
Ne analiziram ja tebe,to je spontana reakcija .
Ako sam te necim uvredio ja se izvinjavam,smatram da nisam..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Primetio sam da si presao prag nekih stvari, i poceo gadno da se bavis mojim psiholoskim profilom, a pritom me licno ne poznajes
:: :: Dzemo poceo si opasno da mracis
:: :: Nije problem sto se tako ponasas nego ces sagoreti sam sebe od te negativnosti i nezadovoljstva koje izbija iz tebe
:: :: Sve je to istina sto govoris,svestan si situacije ali gorcina,bunt koju akumuliras ce te licno izjedati,unistavas sam sebe.
:: :: Izbaci to iz sistema,iskljuci se da bi opstao,izoluj se na takav nacin da ne dozvolis da to sve na tebe utice
:: :: Besom neces nista promeniti .
:: ::
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Adzem ... 23.11.2012. 02:38 #455958

Opusti se mili, ne zanima me sta ce misliti ovaj forum o meni, ja znam kakve glave imam pored sebe i sta njima predstavljam, i to je to :)
Nego, ljubi te brat, da te omracim jos malo:

http://www.youtube.com/watch?v=91FnvHMnsnY

SkyFire ... 23.11.2012. 02:50 #455959

Nisam ni pricao o forumu,ko o tome uopste razmislja sta ce ko o nekom misliti?Glupost.
Pokusao sam na najcivilizoniji nacin da te posavetujem ,drugarski kao neko ko je malo vise prosao kroz zivot obzirom i da sam dosta stariji ali generalno vidim da pricam sa totalno drugom osobom od one koju sam `poznavao` tako da cu te u buduce zaobilaziti ,nemas frke..

Sto se tice pesme tu vrstu muzike em ne slusam em ono sto sam preslusao nisam uopste razumeo,mada mi se i spava tako da..Sta god znacila,nije apsolutno bitno.

Pozdrav.

Adzem ... 23.11.2012. 02:53 #455960

Idi kuntaj druze, nisi mi tata da me ``na civilizovan nacin savetujes``, svoje ukucane psiholoski analiziraj, nemoj smarati ljude na forumu i nije ti ovo prvi put, mnogo ljudi si gusio sa ovakvim stvarima. Dovoljno imas godina da svoje potomstvo izvajas bas kako ti zelis, pusti ova corava posla.

:: Nisam ni pricao o forumu,ko o tome uopste razmislja sta ce ko o nekom misliti?Glupost
:: Pokusao sam na najcivilizoniji nacin da te posavetujem ,drugarski kao neko ko je malo vise prosao kroz zivot obzirom i da sam dosta stariji ali generalno vidim da pricam sa totalno drugom osobom od one koju sam `poznavao` tako da cu te u buduce zaobilaziti ,nemas frke.
:: Sto se tice pesme tu vrstu muzike em ne slusam em ono sto sam preslusao nisam uopste razumeo,mada mi se i spava tako da..Sta god znacila,nije apsolutno bitno
:: Pozdrav
SkyFire Re: ... 23.11.2012. 03:03 #455962

Mislim da ti sad prelazis svaku granicu i siris bez potrebe negativnu energiju.
Ja nisam mislio nista lose i to ti dobro znas.Zato stav `odjebi` prezentuj nekim dripcima i likovima koji to zasluzuju.
Nastupio sam krajnje kulturno i ostavio sam obrazlozenje pa cak i izvinjenje ..
Nema potrebe za `napusavanjem` i slicnim stvarima.
Kao sto rekoh,sto se mene tice necu te uzeti vise u usta a kamo li da nesto komentarisem.
Mislim da je posteno.Nek ostane na ovom.

:: Idi kuntaj druze, nisi mi tata da me ``na civilizovan nacin savetujes``, svoje ukucane psiholoski analiziraj, nemoj smarati ljude na forumu i nije ti ovo prvi put, mnogo ljudi si gusio sa ovakvim stvarima. Dovoljno imas godina da svoje potomstvo izvajas bas kako ti zelis, pusti ova corava posla
:: :: Nisam ni pricao o forumu,ko o tome uopste razmislja sta ce ko o nekom misliti?Glupost
:: :: Pokusao sam na najcivilizoniji nacin da te posavetujem ,drugarski kao neko ko je malo vise prosao kroz zivot obzirom i da sam dosta stariji ali generalno vidim da pricam sa totalno drugom osobom od one koju sam `poznavao` tako da cu te u buduce zaobilaziti ,nemas frke.
:: :: Sto se tice pesme tu vrstu muzike em ne slusam em ono sto sam preslusao nisam uopste razumeo,mada mi se i spava tako da..Sta god znacila,nije apsolutno bitno
:: :: Pozdrav
metalpirat brate!! 23.11.2012. 03:41 #455965

broj poruka: 490
Otvorite temu pa se prepucavajte. Covek je pitao nesto za facebook, ovo ispalo nesto deseto.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

SkyFire ... 23.11.2012. 03:48 #455966

Jbga.Ja sam kriv.Sad sta je tu je.Mada i ovo je super.
Bar znas kako da se postavis prema nekom.
Rascistis neke stvari pa cak i ako nema potrebe za tim.

P.S.Ko jos mari za fejsbljak? Te drustvene mreze samo upropascavaju ljude.
Sve se svelo na buljenje u monitor i cistu patetiku .
Kako je krenulo ljudi ce na kraju postati roboti bez emocija i bilo kakvih osecaja..
Neka preteca tog debilizma su Ameri,nije ni cudo sto su onako izdegenerisani a sad su jos i poceli da ih ziguju kao stoku (kodiranje) !

DmasteRNo1 Alo bre ljudi 23.11.2012. 08:47 #455971

broj poruka: 6101
Kako mozete da ne spavate u 3-4 ujutro, a gotovo sigurno ne radite 3. smenu. Jos se dr Frojd nasao da filozofira i psihoanalizira, a niko ga nije pitao nista. A posle se pita sto ga ljudi napadaju.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

alexi re: 23.11.2012. 09:44 #455982

broj poruka: 677
Prijavi help centru i procesljaj tamo. U krajnjem slucaju skini sa google-a facebook messenger i vidi kakva je situacija. Ovde sigurno niko ne moze da ti pomogne, kako da ljudi znaju zasto opcija na fejsbuku ne radi? : D

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

Dexter013 E jbg... 23.11.2012. 09:52 #455985

broj poruka: 17093
Ljudi bre
radi ovde neko nesto kad moze opusteno preko radnih dana
da se bleji do 3/4 nocu ili ste na godisnjem?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kuglice POZZZZ SVIMA!! 23.11.2012. 11:43 #456028

broj poruka: 391
`Simon72 `bate`` neki bagovi ni osnivacima nisu jasni a kamo li nama obicnim smrtnicima tako da jbg! RESENJE OTVORI NOVI PROFIL

`Adzem`bate`` ni ja nisam razumeo te mozgove i ludeo sam od debila na fejsu pogotovu zena sa postovina voli`,zeli,najjaca,najlepsa,nafurana mala,samo bezobrazno itd itd itd ali sam posle nekog vremena poceo da se dopisujem,vidjam,izlazim,j#bavam i bole me brige menjam devojku svakih mesec dana i sad ne da mi nesmetaju nego ih i gotivim hahahahah RESENJE AKO TI BRACNI STATUS ILI SL DOPUSTAJU ROKAJ TO REDOM I TEBE CE BOLETI BRIGE STA PISU I KAKO SE PONASAJU OBRATI SAMO PAZNJU DA SE NE ZALJUBIS U NEKU OD TIH FAFALICA

`SkyFire`bate`` mnoge stvari su se promenile koje i sam znas a opet se ponasas kao da ne znas,danas je i dobronamerna kritika kritika i nista drugo ,promenile su se mnoge stvari na koje smo navikli i prijateljstvo puca pred surovim naletom SUJETE koja nas definitivno razjeda,tako da use i u svoje kljuse da se badava nekidas i nekidas druge RESENJE STARA SKOLO POSTO SI VEROVATNO OZENJEN ILI SL TEBI PREOSTAJE PORODICA I UVEK JE TU BUXNA I RAKICA ILI PIVCE DA TE BOLI QRC ZA DRUGE I STA RADE I OSTALO

`metalpirat`bate`` drugarstvo polako nestaje,o pasivnosti ljudi i da nepricam a sto se tice fejsa ima on i svojih dobrih stvari,uostalo o svemu treba prvo brinuti kako moze da ti pomogne a onda o manama istog ako ima ocigledno vise jednog ili drugog rasprava je nepotrebna :) RESENJE VICI KAD IDES NA TO PIVO CE IDEMO NEKAD

`alexi`bate`` ako si mu rekao! RESENJE KAD VEC SPOMINJES NOVU TEMU MOGAO SI OTVORITI NESTO PAMETNO DA STO PRE ZABORAVIMO OVU NEMILU CARKU

`DmasteRNo1 i Dexter013`braco`` kad vec pitate gde vi radite kad vec pitate ove dobre ljude rade li sta?Kad sam vec ovde ja radim u opstini kao maticar RESENJE NA BOLOVANJE PO JEDNU NEDELJU SAMO VAM POSAO U GLAVI `)

`kuglice`cobane`` ako si mi `rekOOOO` RESENJE TEBI BRE U GLAVI SAMO LUDE,FUFALICE i XNA A MOZGA NEMA RESENJE NEPOSTOJI

Pozzz za Admine i molba za ban na 7 dana za ove dve zene sto se svadjaju u 3 ujutru
Pozzzz svima i izvini te ili izvinte na SHALI
Adzem ... 23.11.2012. 12:44 #456051

I koja je razlika izmedju tebe i tih curkica, koje ne znaju gde je levo ?
Pa u tome sto su one zenske kurve, a ti si muska kurva?
S`tim sto je ovo Balkan, pa si ovde smeker kada imas na raspolaganju njih 10, zao mi je u mojim ocima su to muske kurve, nista bolje od onoga sto pljujem kod lepse polovine.

Sta vredi kada covek ima vise varijanti, kada zapravo nema ni jednu.
One su svacije i nicije, bas kao i ljudi poput tebe...

:: `Adzem`bate`` ni ja nisam razumeo te mozgove i ludeo sam od debila na fejsu pogotovu zena sa postovina voli`,zeli,najjaca,najlepsa,nafurana mala,samo bezobrazno itd itd itd ali sam posle nekog vremena poceo da se dopisujem,vidjam,izlazim,j#bavam i bole me brige menjam devojku svakih mesec dana i sad ne da mi nesmetaju nego ih i gotivim hahahahah RESENJE AKO TI BRACNI STATUS ILI SL DOPUSTAJU ROKAJ TO REDOM I TEBE CE BOLETI BRIGE STA PISU I KAKO SE PONASAJU OBRATI SAMO PAZNJU DA SE NE ZALJUBIS U NEKU OD TIH FAFALIC
rasa007 @Adzem 23.11.2012. 12:54 #456058

broj poruka: 456
Sky ti je lepo prijateljski rekao i siguran sam da je imao dobru nameru, od weze,bleye nema `leba, ali zato su krivi njihovi roditelji, razumem tvoj `bes` ali ti to ne mozes promeniti, iz tog razloga se treba `ograditi` od nekih stvari da bi sačuvao sebe. Treba se posvetiti svojoj porodici, decu pravilno vaspitavati i usmeravati da ne bleye, nego da uče, rade, bave se sportom i ako je moguce privoleti ih da izbegavaju ove socijalne mreze za ispiranje mozga, da bi jednog dana postali dobri, normalni ljudi. Vreme revolucija je proslo, naročito u Srbistanu, a tehnoloska revolucija, na zalost uzima svoj danak. Toliko od mene.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

kuglice hihiihi muska kurva 23.11.2012. 13:10 #456069

`Bate` kurve se j#bu za pare a ove zato sto vole :) + su opasne :)
I nisu svacije,voleo bi da ti dam profile pa da probas da vidis...treba znati kao i sve u zivotu. . .
Opusti se covece i uzivaj malo,setaj kurca dok mu je vreme,nemoj docekati da budes ozenjeni namrsteni lik koji juri druge jer je jako jadno,ustvari vec si namrsten,danas je petak u grad na reset obavezno :)
Adzem ... 23.11.2012. 13:29 #456075

Aha, znaci ta je spika u pitanju.
Profili fb-a, besplatno reklamiranje i dizanje u nebesa preko tastature, a uzivo ne zna da mi sastavi gramaticki ispravnu prosto-prosirenu recenicu.
I to sam prosao, teraj dalje...
Jedino bi bilo zanimljivo videti te profile zbog plocica i samog enterijera u kupatilu, hahahahaha...

Idi prazni se druze, ja sam pubertet i rasturanje hormona prosao.
Nije mi potreban ni petak, ni subota uvece pored ozbiljne i duge veze koju imam, to prepustam vama smekerima koji vise ne znate ni gde ste ga gurnuli.

:: I nisu svacije,voleo bi da ti dam profile pa da probas da vidis...treba znati kao i sve u zivotu. .
kuglice hmmmm 23.11.2012. 13:43 #456085

Kazu da covek da bi bio srecan mora da ima minimum
1.Siguran krov nad glavom-verovatno imas
2.Siguran sex - rece da imas ozbiljnu vezu to je to
3.Siguran posao- nadam se da ga imas
4.Zdravlje-Hvala bogu imas ga
Onda ne znam koji ti je kad si tako namrsten!
Znam gde sam metnuo i drago mi je zbog toga,da nemas devojku pa da te zovnem u valjevo brzo bi se oraspolozio i da nema plocica i sl posto ne bem drolje raspale koje mogu da privuku paznju samo kad se slikaju gole vec iskljucivo tatine i mamine maze ako bas oces :)

kuglice i daaaaa 23.11.2012. 13:45 #456086

reklama mi netreba posto me zna maltene ceo grad,sto bi rekao stih neke pesme`mali je ovo grad u njemu sve se zna ` vise bi rekao za kontakt nego za reklamu ...

Dexter013 @kuglice 23.11.2012. 13:51 #456089

broj poruka: 17093
Pazi da ne saznaju milicija i ostali organi reda, sto se marihuane tice :)

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 23.11.2012. 13:59 #456095

Reklama se odnosila na te casne sestrice :)

:: reklama mi netreba posto me zna maltene ceo grad,sto bi rekao stih neke pesme`mali je ovo grad u njemu sve se zna ` vise bi rekao za kontakt nego za reklamu ..
kuglice SVE U SVEMU 23.11.2012. 14:04 #456099

NISAM HTEO NIKOG DA UVREDIM I SL>>>>VREMENA SU NAOPAKA I JEDINO NAM OSTAJE GDE MOZEMO DA SE UKLOPIMO A GDE NE DA ZABORAVIMO BRZO JER ZIVCE TREBA CUVATI KAO I ENERGIJU ZA NESTO LEPSE.....

kuglice vec znaju...... 23.11.2012. 14:06 #456102

Znaju me svi inspektori za narkotike u gradu i ja njih i znaju da godinama pusim wu i da sam ok tako da nemam problema ali sam ih imao ranije i to 2 puta po jedan dzojint sam imao i dobio 3 meseca zatvora koje nikada nisam odsluzio a sad amnestijom je sve izbrisano :)))))

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60362. Broj poslatih odgovora: 647061.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs