Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kako da prijavim lika
STRANA 1 OD 1
daki021 Kako da prijavim lika 06.11.2012. 10:01 T49450

status: user
broj poruka: 56
Da li neko zna kako mogu da dam negativnu ocenu na kupujemprodajem?
Pre dva dana nadjem oglas na kp za plocu i cpu (pise da je oglas postavljen pre dve nedelje) i nazovem lika pitam da li je oglas aktuelan josh uvek, on kaze jeste izvolite ja ga pitam da li je ploca ta i ta i cpu taj i taj kaze on jeste i cena je ta, jeste, ja kazem dobro da li ste raspolozeni da posaljete za NS (lik je iz Jagodine) on kaze nema problema samo mi posaljite adresu i ime i prezime u sms-u i ja cu da posaljem u ponedeljak (bila je nedelja). Ja posaljem podatke stigla njemu poruka. Juce cekam ceo dan nije se javio a rekao je da ce se javiti kad posalje... predvece ja njemu posaljem poruku da li je poslao i sta se desava.. nema odgovora.... odem na kp da mu posaljem poruku kad vidim da je povukao oglas za plocu i procesor i ostavio oglas gde prodaje celu masinu sklopljenu sa tom plocom i proc. a taj oglas nije biop postavljen je juce?!?!? ja poludim i ostavim mu poruku da mi se javi kad posalje napravim se lud... nema odgovora ja ga posle par sati nazovem na tel nece da se javi... probam jutros da ga nazovem par puta zvoni do kraja nece da se javi... kad probam da mu dam negativnu kaze da korisnik nije ocenjivan i da ne mogu da mu dam negativnu ako nisam komunicirao sa njim.. ja sam njemu slao poruku ali on nije odgovarao kako nisam komunicirao? i kako mogu da ga prijavim ili da mu dam negativnu jer je stavrno ispao dzukela ?

MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHz ATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Kako da prijavim lika 06.11.2012. 10:06 #452071

broj poruka: 6083
Prvo, ne vidim sta se uzrujavas toliko, bar ploca ima koliko hoces da kupis, nije jedini na svetu. Predomislio se, nece da ti odgovori, njegova stvar, chillax. Drugo, nisi rekao preko kojih poruka si komunicirao- ako si preko smsa, kako mislis da oni tamo znaju da si mu slao poruke pa da ti omoguce ocenjivanje? Preko KP poruka kad komuniciras, onda ti omoguce ocenjivanje.

Za sta ljudi sve dizu galamu..ja rekoh ko zna sta bilo kad ono lik se samo predomislio

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Da li neko zna kako mogu da dam negativnu ocenu na kupujemprodajem
:: Pre dva dana nadjem oglas na kp za plocu i cpu (pise da je oglas postavljen pre dve nedelje) i nazovem lika pitam da li je oglas aktuelan josh uvek, on kaze jeste izvolite ja ga pitam da li je ploca ta i ta i cpu taj i taj kaze on jeste i cena je ta, jeste, ja kazem dobro da li ste raspolozeni da posaljete za NS (lik je iz Jagodine) on kaze nema problema samo mi posaljite adresu i ime i prezime u sms-u i ja cu da posaljem u ponedeljak (bila je nedelja). Ja posaljem podatke stigla njemu poruka. Juce cekam ceo dan nije se javio a rekao je da ce se javiti kad posalje... predvece ja njemu posaljem poruku da li je poslao i sta se desava.. nema odgovora.... odem na kp da mu posaljem poruku kad vidim da je povukao oglas za plocu i procesor i ostavio oglas gde prodaje celu masinu sklopljenu sa tom plocom i proc. a taj oglas nije biop postavljen je juce?!?!? ja poludim i ostavim mu poruku da mi se javi kad posalje napravim se lud... nema odgovora ja ga posle par sati nazovem na tel nece da se javi... probam jutros da ga nazovem par puta zvoni do kraja nece da se javi... kad probam da mu dam negativnu kaze da korisnik nije ocenjivan i da ne mogu da mu dam negativnu ako nisam komunicirao sa njim.. ja sam njemu slao poruku ali on nije odgovarao kako nisam komunicirao? i kako mogu da ga prijavim ili da mu dam negativnu jer je stavrno ispao dzukela
::
:: MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHz ATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner
georgesoad eh... 06.11.2012. 10:06 #452072

broj poruka: 15

Ako ti nije odgovorio nikaku ne mozes da mu das negativnu, jbg.
Barem te nije prevario, budi srecan. Ja vise od random ljudi ne kupujem nista preko slanja.
daki021 Re: Re: Kako da prijavim lika 06.11.2012. 10:10 #452074

broj poruka: 56
Ma ne nerviram se preterano samo sam hteo da mu dam negativnu ocenu ... bzvz je sto liku stoji oglas dve nedelje kaze hocu da prodam kad se javim sve se dogovorimo i onda nece da proda a drzi to dve nedelje .... nisam rekao da bi hteo da ga zapalim nego da mu dam negativnu :) a inace naravno da sam komunicirao preko kp poruka i pored sms-a pa ne mislish valjda ada ocekujem da mi kp prati mob :) slao sam ja njemu poruku ali nije odgovorio tako da ne mogu da ga ocenim izgleda .....
ma nema veze magarac.. nije me za*ebao preterano ali se predomislio naravno da bi mu slatko zveknuo - :)
MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHz ATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner

:: Prvo, ne vidim sta se uzrujavas toliko, bar ploca ima koliko hoces da kupis, nije jedini na svetu. Predomislio se, nece da ti odgovori, njegova stvar, chillax. Drugo, nisi rekao preko kojih poruka si komunicirao- ako si preko smsa, kako mislis da oni tamo znaju da si mu slao poruke pa da ti omoguce ocenjivanje? Preko KP poruka kad komuniciras, onda ti omoguce ocenjivanje
:: Za sta ljudi sve dizu galamu..ja rekoh ko zna sta bilo kad ono lik se samo predomisli
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: :: Da li neko zna kako mogu da dam negativnu ocenu na kupujemprodajem
:: :: Pre dva dana nadjem oglas na kp za plocu i cpu (pise da je oglas postavljen pre dve nedelje) i nazovem lika pitam da li je oglas aktuelan josh uvek, on kaze jeste izvolite ja ga pitam da li je ploca ta i ta i cpu taj i taj kaze on jeste i cena je ta, jeste, ja kazem dobro da li ste raspolozeni da posaljete za NS (lik je iz Jagodine) on kaze nema problema samo mi posaljite adresu i ime i prezime u sms-u i ja cu da posaljem u ponedeljak (bila je nedelja). Ja posaljem podatke stigla njemu poruka. Juce cekam ceo dan nije se javio a rekao je da ce se javiti kad posalje... predvece ja njemu posaljem poruku da li je poslao i sta se desava.. nema odgovora.... odem na kp da mu posaljem poruku kad vidim da je povukao oglas za plocu i procesor i ostavio oglas gde prodaje celu masinu sklopljenu sa tom plocom i proc. a taj oglas nije biop postavljen je juce?!?!? ja poludim i ostavim mu poruku da mi se javi kad posalje napravim se lud... nema odgovora ja ga posle par sati nazovem na tel nece da se javi... probam jutros da ga nazovem par puta zvoni do kraja nece da se javi... kad probam da mu dam negativnu kaze da korisnik nije ocenjivan i da ne mogu da mu dam negativnu ako nisam komunicirao sa njim.. ja sam njemu slao poruku ali on nije odgovarao kako nisam komunicirao? i kako mogu da ga prijavim ili da mu dam negativnu jer je stavrno ispao dzukela
:: ::
:: :: MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHz ATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner
Vaskev RE 06.11.2012. 10:56 #452081

broj poruka: 1673
Ako ti nije odgovorio na poruku onda ništa od ocenjivanja, zato potencijalni prevaranti i navedu komunikacija samo poziv tako da ne možeš posle da mu daš ocenu da ostali vide koliki je prevarant. Sve dok je nije prodao njegovo pravo je da se predomisli, nije korektno ali može mu se. Drugo je što nije fer da te obmanjuje, ako se i predomislio ljudski je da se izvini i kaže bolje mi je ovako, onako il šta god a ne da te zehebava. Malo je tu pravi, poštenih ljudi, sve sam go prevarant sa izuzecima na koje treba naleteti. Na žalost mislim da nema načina da ga prijaviš sem direktno ljudima sa kp ako su uopšte voljni da preduzmu nešto ali maksimum je neka opomena a ti od toga vajde nemaš.

WOT Nick: Vaske

gilopile ... 06.11.2012. 13:06 #452091

broj poruka: 9459
Nista strasno, jer do kupoprodaje nije ni doslo. Nema tu nikakvog zajeba, sem sto te izlagao i video da mu je bolje da je sklopi i bolje unovci. Ignoriraj ga i teraj dalje.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

solaja777 ... 06.11.2012. 13:16 #452092

broj poruka: 3277
dobro da i nije doslo do trgovine ko zna sta bi dobio....
Snoopy- @Daki 06.11.2012. 15:44 #452118

broj poruka: 6083
Ma razumem, gedzovanski tek tako da te ispali i ne izvini se, al iskuliraj ga, jbg, sta je tu je. Lepo bi mu legao jedan minus, al izgleda da zna znanje x)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs