Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opera 12.10 final
STRANA 1 OD 1
m2x Opera 12.10 final 05.11.2012. 20:54 T49443

status: user
broj poruka: 51

http://www.freewarefiles.com/Opera_program_55406.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 05.11.2012. 21:28 #452014

broj poruka: 9459
Ma sta su oni tu finalizirali, kada ce ujutu da se pojavi 12.11 Beta...
Nista dok ne izadje 14.12 final, ta ce da ubija, rekao mi jedan lik tamo koji radi za njih sezonski.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Pisko Glupani 06.11.2012. 00:15 #452038

broj poruka: 6646
Dakle, opera je na verziji 12.02. Oni koji je mrze, oni je ne vole, i misle da ima 12.10... ali nema. Još. Hejter koji opisuje 12.10 nepostojeću verziju na linku koji si dao.... neka ga tamo, a neka ga i na ovom forumu. Link na stranicu opere, koji jeste pravi, lepo pokazuje da u what is new ima - - opera 12.02.
Za razliku od sjebane i očerupane lisice, opera se sama ažurira, onda kada treba, i nervoza korisnika ff-a zašto već nema nekoliko desetina reinkarnacija opere, razumljiva je...
Nije savršena, i neće biti, za one teške na mozak, teško je i vare a svojstveno ljudskoj prirodi, lako je i mrze... a mali razvojni tim nikada neće imati para da plati ucene fabrike flash-a a možda i jave, kao što mogu da si priušte google i Microsoft. Nešto stvarno novo i pametno, ipak pre očekujem u Operi, jer broj stvari koje su drugi browseri pokrali od operete, daleko premašuje one koje su u njoj na obratni način...
Srećom, svak` ima izbora na pretek, od Safarija, hromiranog špijuna do lisice na štakama i protezama, pa i exploder. Uzmeš, navikneš se i trpiš.

Budale računaju na sreću.

MaliAbner Re: Glupani 06.11.2012. 02:03 #452050

broj poruka: 7769
Dzaba pricas kad je u srbistanu na snazi rekorni deficit pameti...

Vecina vise voli sljastavo, glamurozno od skromnog i prakticnog...
Tako da Opera koja je realno jedini inovator na polju surf masina nece nikad zaigrati na njihovom desktopu...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Dakle, opera je na verziji 12.02. Oni koji je mrze, oni je ne vole, i misle da ima 12.10... ali nema. Još. Hejter koji opisuje 12.10 nepostojeću verziju na linku koji si dao.... neka ga tamo, a neka ga i na ovom forumu. Link na stranicu opere, koji jeste pravi, lepo pokazuje da u what is new ima - - opera 12.02
:: Za razliku od sjebane i očerupane lisice, opera se sama ažurira, onda kada treba, i nervoza korisnika ff-a zašto već nema nekoliko desetina reinkarnacija opere, razumljiva je..
:: Nije savršena, i neće biti, za one teške na mozak, teško je i vare a svojstveno ljudskoj prirodi, lako je i mrze... a mali razvojni tim nikada neće imati para da plati ucene fabrike flash-a a možda i jave, kao što mogu da si priušte google i Microsoft. Nešto stvarno novo i pametno, ipak pre očekujem u Operi, jer broj stvari koje su drugi browseri pokrali od operete, daleko premašuje one koje su u njoj na obratni način..
:: Srećom, svak` ima izbora na pretek, od Safarija, hromiranog špijuna do lisice na štakama i protezama, pa i exploder. Uzmeš, navikneš se i trpiš
::
:: Budale računaju na sreću.
imarkovic Re: Re: Glupani 06.11.2012. 09:35 #452069

broj poruka: 19002
`inovator na polju surf masina`.. kao da pricas o ne znam kakvoj firmi, a ono obicna Opera, browser. Da li Chrome, Opera ili FF, stvar je ukusa, kad se pojavio Chrome bio je bagovit ali najbrzi, ali bagovit.. i dalje je brz, ali i bagovit. FF stancuje i to me strasno nervira, kao i Chrome, utrkuju se, tako da oba su dobra. Opera ne stancuje toliko i dobra je i ona i to je to, cemu filozofiranje i favorizovanje jebenog obicnog browsera ne kapiram

:: Dzaba pricas kad je u srbistanu na snazi rekorni deficit pameti..
:: Vecina vise voli sljastavo, glamurozno od skromnog i prakticnog..
:: Tako da Opera koja je realno jedini inovator na polju surf masina nece nikad zaigrati na njihovom desktopu..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Dakle, opera je na verziji 12.02. Oni koji je mrze, oni je ne vole, i misle da ima 12.10... ali nema. Još. Hejter koji opisuje 12.10 nepostojeću verziju na linku koji si dao.... neka ga tamo, a neka ga i na ovom forumu. Link na stranicu opere, koji jeste pravi, lepo pokazuje da u what is new ima - - opera 12.02
:: :: Za razliku od sjebane i očerupane lisice, opera se sama ažurira, onda kada treba, i nervoza korisnika ff-a zašto već nema nekoliko desetina reinkarnacija opere, razumljiva je..
:: :: Nije savršena, i neće biti, za one teške na mozak, teško je i vare a svojstveno ljudskoj prirodi, lako je i mrze... a mali razvojni tim nikada neće imati para da plati ucene fabrike flash-a a možda i jave, kao što mogu da si priušte google i Microsoft. Nešto stvarno novo i pametno, ipak pre očekujem u Operi, jer broj stvari koje su drugi browseri pokrali od operete, daleko premašuje one koje su u njoj na obratni način..
:: :: Srećom, svak` ima izbora na pretek, od Safarija, hromiranog špijuna do lisice na štakama i protezama, pa i exploder. Uzmeš, navikneš se i trpiš
:: ::
:: :: Budale računaju na sreću.
m2x Re: Glupani 06.11.2012. 10:22 #452076

broj poruka: 51
Proveri ponovo.

Mozda si zbog tog opisa pogresno tumacio moje namere (opis se inace ne odnosi na 12.10 vec na 12.00, ali opet nema veze sa postom)? Cilj posta nije bio negativna kampanja protiv Opere vec samo konstatacija da je izasla nova verzija... a inace Operu koristim kao primarni browser pored FF a ponekad cak i IE.

Slazem se da Opera ume da unese inovacije u svet browsera - moje potrebe zadovoljava, ali se isto slazem sa imarkovicem i ne vidim neku potrebu rasprave oko toga koji je bolji.

:: Dakle, opera je na verziji 12.02. Oni koji je mrze, oni je ne vole, i misle da ima 12.10... ali nema. Još. Hejter koji opisuje 12.10 nepostojeću verziju na linku koji si dao.... neka ga tamo, a neka ga i na ovom forumu. Link na stranicu opere, koji jeste pravi, lepo pokazuje da u what is new ima - - opera 12.02
:: Za razliku od sjebane i očerupane lisice, opera se sama ažurira, onda kada treba, i nervoza korisnika ff-a zašto već nema nekoliko desetina reinkarnacija opere, razumljiva je..
:: Nije savršena, i neće biti, za one teške na mozak, teško je i vare a svojstveno ljudskoj prirodi, lako je i mrze... a mali razvojni tim nikada neće imati para da plati ucene fabrike flash-a a možda i jave, kao što mogu da si priušte google i Microsoft. Nešto stvarno novo i pametno, ipak pre očekujem u Operi, jer broj stvari koje su drugi browseri pokrali od operete, daleko premašuje one koje su u njoj na obratni način..
:: Srećom, svak` ima izbora na pretek, od Safarija, hromiranog špijuna do lisice na štakama i protezama, pa i exploder. Uzmeš, navikneš se i trpiš
:: Budale računaju na sreću.
ramzesIII Jel moze pomoc... 06.11.2012. 11:12 #452083

broj poruka: 1017
Hteo sam da otvorim temu, a mozda to i uradim.
Imam laptop, Toshiba satelite (neki stari model nebitno)
Tri puta sam uradio kompletan format, instalirao sam drajvere sa oficijelnog sajta.
Sve radi, ali kad vezem na internet, i Chrome pukne i Mozila pukne, tj pokaze da nema konekciju.
Otvore stranicu sva 3 browsera Ie, Chrome i Lisica, ali posle kratkog vremena izbace da nema konekcije ?

E sad shlag na torti Opera radi bez problema . takodjer Safari i on radi bez problema?
gilopile ... 06.11.2012. 12:58 #452090

broj poruka: 9459
Tesko da je do browsera. Bolje napisi koji vid konekcije koristis?

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

ramzesIII Opera... 06.11.2012. 14:39 #452095

Zato sam i uleteo u temu ` Opera `.

Internet mi prekida kod svih browsera osim Opere i Safarija.

A probao sam i Wireless i Lan, antivirus nemam, obzirom da nisam ni surfao, samo sam testirao.

Mogu da kazem da sam brdo kompjutera formatizovao,a li ovo je prvi ovakav slucaj i to je moj laptop, inace da je tudj ne znam sta bih rekao vlasniku.

I jos nesto, slaba je mashina pa nisam probao Win 7.
duqp .... 06.11.2012. 15:04 #452105

broj poruka: 3466
slazem se sa piskom i malim abnerom. opera je vrhunski browser. samo sto ja uz nju koristim i maxthon. imam neku gomilu ljudi koji i njega hvale.

probam da otvorim neki link na chrome i dobijam reload strane dok to isto u maxthonu radi lepo.

a to je sve stvar ukusa jer bilo koji od gore navedenih obavljaju posao svima nama.
Pisko Izbor 06.11.2012. 18:57 #452168

broj poruka: 6646
Nekako, nisam shvaćen od nekih... ne naturam Operu. Nije za mnoge i tačka, ali, ne treba je zato pljuvati, ako se ne simpatiše ili te mrzi da se privikavaš.
Za m2x - link ka operinom sajtu, ili prostije, update iz samog browsera, najbolji je i predviđeni način, tačno je, sada se pojavila i na zvaničnom sajtu. Ove varijante sa skidanjem besplatnog softvera sa neke druge lokacije koju nije predložio-linkovao sam proizvođač, ja bih izbegavao. Najverovatnije je obogaćena nekim besplatnim dodatkom, ili je bar sumnjiva na to...
Opera start dugme - Help - Check for updates... i to je to.
Odgovor za ovog sa laptopom i kilavom konekcijom - da nije uključen Opera turbo? To je softverski odgovor na sporu vezu ili nekvalitetnu vezu. Da se ne zablesaviš, uključuje se i na super-nazivno-brzim broadband vezama tipa adsl i kablovska - jer je u stvari ping katastrofa i odziv udaljenih servera iako je lokalna brzina ok. Ako je uključen turbo, eto dokaza da radi (nisam imao prilike da ga testiram) u operi, a ff i exploder ga nemaju. Za safari me mrzi da gledam, ali, poznajući apple, lako je moguće da su tako nešto sakrili tj. ne razmeću se tom funkcijom browsera kao Opera... ne bih znao drugi odgovor.

Budale računaju na sreću.

ramzesIII re.. 07.11.2012. 11:22 #452279

To zvuci razumno, primetio sam ikonicu turbo, procitao sam o cemu se radi, ali nisam ni pokusao da ukljucim, iskljucim.
U principu laptop koristim i ovako, samo se plasim kad instaliram msn, skype da ne puca veza npr..
duqp a jel moguce uopste? 07.11.2012. 12:34 #452285

broj poruka: 3466
da ti zbog odredjenog brauzera puca ili ne puca net? pa mozda je to do provajdera?
ramzesIII re.. 07.11.2012. 18:31 #452335

Vidim da sam vas zaintrigirao, mozda cu jednom i da postavim video, da se vidi pri zavrsetku, clean install windows-a i browsera, cudne simptome nicim izazvane :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs