Ne kapiram zasto to radi. Kad želim da skinem neki torrent sve regularno krene i posle nekoliko sekundi sam stopira proces. Ja onda moram ponovo da ukljucim da skida i sve nastavlja kako treba. Desavalo mi se par puta da nadjem šta želim ostavim da skine krene i ja odem da spavam, ujutru nije nista skinuo samo je stopirano. Nije nista strašno ali me nervira što sam stopira proces.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Od skoro je tako pocelo da radi, probao sam na laptop isto se desava. Evo sada imam win 8 i opet isto. Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
ja ne prelazim dalje od 2.2 verzije, godinama skidam torente i ne maltretiram oci sa sarenim bojama i komandama koje su na novoj verziji toliko sarene i neupadljive da iritira
Posto nisam imao instalaciju otiso sam na sajt i skinuo ono sto je zadnje. Win 8 sam probao kad sam vec stavljao nov sistem. Ovde sam doso da pitam da li neko zna kako to da resim, a ne kome se sta dopada, da li voli win 8 ili linux ili ios. Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ocigledno niko se nije susreo sa tim problemom, da jeste vec bi bila tema.
A resenje ti je da skines bilo koju stariju verziju bilo kog torent klijenta i da probas, ako par verzija kod tebe imaju isti problem onda je nesto izmedju windowsa i torenta, resenje je da se vratis se na win 7 dok ne srede win 8 sa svim zivim bagovima drajverima i pechevima...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
U bre Markovicu, matoro je to. Ja koristim 2.2.1, hehehhe. Bem li ga od kada samo tu verziju imam i odlicno mi radi. Uvek ugasim auto update da ne smara i pici.
Za postavljaca teme, hm, nije mi jasno zasto bi stopirao? Mozda nije odblokiran u firewall-u...Siguran si da posle `start` nakon nekog vremena pise `stooped`?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: ja ne prelazim dalje od 2.2 verzije, godinama skidam torente i ne maltretiram oci sa sarenim bojama i komandama koje su na novoj verziji toliko sarene i neupadljive da iritir :: :: ::
Imao sam taj problem zadnja 2 meseca il tako nešto. Pride nije skidao u foldere nego nego je te fajlove skidao samo u download (nije pravio foldere pa u njih fajlove koje skide nego su bili razbacani po folderu ako me neko razume :) ) . Sa zadnjim apdejtom se to sredilo, znaci od pre nedelju dana.Žalili mi se i drugi ljudi tako da nije bilo samo do mene.
A ako nije on u pitanju, onda obriši micro torrent, ucmekaj sve u registriju što ima veze sa njim (your uninstaller, revo uninstaller) i onda ponovo instaliraj.
Imao sam identican problem i resen je prelaskom na 3.2.1 Build 28086 kao sto je i rekao Jebivetar. Inace, to se nije desavalo kad skinem torrent file sa neta, pa ga uvucem u uTorrent, vec samo sa uvlacenjem magnet linkova direktno sa neta!
Vidi ti to, nisam znao sluchaj za magnet linkove iako ih koristim. Elem, ne reche metalpirat da li je probao BitTorrent. Za taj BitTorrent kazu da je bolji od mikrotorrenta iako su u principu isti, ista kuca. Vele da BitTorrent hvata vishe slobodnih konekcija...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.