Sve radilo kako treba, nije pokrenut ni jedan update ni bilo sta slicno. Samo je odjednom postao ovako transparent i nista ne reaguje sem tri buttona minimize, restore i close. Nesto sam pokusao da googlam, ali nigde nisam naleteo na neki ovakav problem. update sam naknadno Flash, ali vec je bio na zadjnoj verziji. Skinuo sam zadnju verziju FireFox-a i update-ovao i to, takodje nista. Naravno, sveti gral, restartovao sam kompjuter i.... nista...
Jos jednom da napomenem, ni jedan update nije pokrenut kad se ovo desilo, bio sam na FB-u i sve je odjednom nestalo i od tad kad udjem u FireFox samo dobijem ovaj blur.
Jesi li probao skroz da ga deinstalises - sa sve redzistri unosima...
25.10.2012. 21:46
status: user broj poruka: 10998
reboot, pa reinstall. To bi MORALO da resi stvar. Ako ti to ipak ne resi problem, moraces da se obratis Dejanu Lucicu i drugim dezurnim vracarama/vidovnjacima...
Hvala za javu, ali nije bio u tome problem, a i imao sam vec instalirane obe. Bio je u ovim ekstenzijama, morao sam disable FlashGet ekstenziju i sada se pokrece kako treba. Evo ako nekome zatreba:
E pa to je savim druga stvar - FFox je legendaran po problemima
26.10.2012. 00:08
status: user broj poruka: 10998
koji proizilaze iz nekompatibilnosti postojecih plugin-ova/add-on-ova sa gotovo svakim upgrade-om. U principu, trebalo bi ukloniti sve addons PRE upgrade-a, pa posle potraziti njihove funkcionalne verzije (a to je zamornoooooo onoliko!)... Cudno je samo to sto se problem nije manifestovao ODMAH nakon upgrade-a nego tokom sesije na fuckbook-u...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.